עבור לתוכן

מתלבט בין שתי מצלמות של CASIO...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מצלמה ממש קטנה שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה, עכשיו , מצאתי שני דגמים איזה מהם עדיף...

CASIO EX-Z600 6MP שעולה בערך 1700 ש"ח

או

SIO EX-Z750 7.2mp שעולה בערך 1500 ש"ח

איזה עדיפה?

יש מצלמה יותר טובה במחיר 1500-1700 ש"ח?

פורסם

ועוד איך יש :silly:

יש לך F11 של פוג'י מצלמה מעולה.

פורסם
  • מחבר

אבל היא לא יותר גדולה מהמצלמות האלה ? איזה מצלמה כדאי מהCASIO ?

פורסם

אני עם eXploZion

לקרתי קצת והמצלמה באמת טובה...

יש לי שאלה אליך eXploZion!

יש לך את המצלמה הזאת או שאתה סתם ממליץ עליה כל פעם?

פורסם

לא צריך לקנות משהו כדי להמליץ עליו. האיכות והמהירות של ה-F11 מדברות בעד עצמן ואפשר לראות אותן בכל טסט שעשו למצלמה (בד"כ ל-F10 הדומה מאוד). תראה לי עוד מצלמת כיס עם השהייה של 0.3 שנייה, עם ISO 1600 שמיש ועם ISO נמוך שנותן איכות תחרותית למצלמות DSLR (מבחינת כושר הפרדה וניקיון מרעש).

מעבר לזה, מספיק לשחק עם המצלמה קצת כדי להבין שגם באספקטים כמו איכות בניה וגודל היא מצלמה מעולה. אין פתרון טוב יותר למי שרוצה מצלמה קטנה ללא פשרות על איכות. פשוט אין.

פורסם
  • מחבר

איך ה- F470 , היא יותר טובה מהF11? מה ההבדל ביניהן?

פורסם

אני עם eXploZion

לקרתי קצת והמצלמה באמת טובה...

יש לי שאלה אליך eXploZion!

יש לך את המצלמה הזאת או שאתה סתם ממליץ עליה כל פעם?

לא אין לי ניסיון, אבל אני יודע אנגלית ואני יודע לקרוא ביקורות.

כמו כן אני חבר בd-spot שם אני קורה על דעות של אנשים שכן יש להם, אט אט מתגבשות עובדות ואני יכול להגיד לך בביטחון מלא שזו המצלמה הטובה ביותר במחירים האלה ואף עדיפה על פני S2\S5200 (כן הם שיכנעו אותי לרדת מS5200 אבל אולי לא :smile1: )

פורסם
  • מחבר

איך הFUJI F470? היא יותר קטנה מה F11, היא יותר טובה ממנה ? איזה סוללות יש לF470?

פורסם

ה-F470 מצלמה סתמית לחלוטין. אין לה את ה-ISO הגבוה של ה-F11. אין לה את איכות התמונה שלה, ואין לה שליטות ידניות. בקיצור, אין בכלל מה להשוות.

פורסם

יש למישהו לינק לאתר שיש בו תמונות שצולמו ע"י F11?

פורסם

יש רמה...

וגם ה11 יותר טובה

פורסם

מבחינת איכות תמונה היא אותו דבר. היתרונות של ה-F11 נמצאים בתחומים אחרים (שליטות ידניות, מסך LCD טוב יותר, מאקרו קרוב יותר).

פורסם
  • מחבר

אבל הגודל שלה, יש הבדל בגודל בין שניהן. אני מחפש מצלמה ממש קטנה אבל מה עדיף? הCASIO EX-Z750 או ה FUGI F470? יש עוד מצלמות בגודל שלהן בערך שעדיפות?

פורסם

בטח שיש, אבל הן קצת יותר יקרות ויש להן חסרונות אחרים. אם לא ה-F11, הייתי שוקל את הפנסוניק FX01 או את הקודאק V570. חפש בפורום פרטים נוספים עליהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים