פורסם 2006 במאי 819 שנים היי לכולם: ) יש לי כמה חלקי מחשב, אז אני רוצה לקנות רק חלק מ המחשב, הנה מה ש אני צריך:מעבדלוח אם256 DDRדיסק קשיח 40 GBDVD WRITERספק כוחמארזמקלדתעכברמסך LCDהמחיר הכולל עד 5000 אלף, תודה מראש לכל מי שיעזור ליאני צריך שיעבוד מהר, כרטי מסך יש לי, וזיכרון גם יש לי, אני צריך אותו סתם שיהיה מחשב טוב בבית
פורסם 2006 במאי 819 שנים אז מה יש לך?אם אני לא טועה רשמת כאן מחשב שלם...תוסיף את התקציב בכותרת, תוסיף שימושים, ותוריד את הדחוף.
פורסם 2006 במאי 819 שנים הכוונה היא איזה סוג כרטיס מסך זה, AGP, PCIE,PCI?כתבת שיש לך כמה חלקים, מה יש לך?
פורסם 2006 במאי 819 שנים למרות שאתה בטוח שיש כאן אנשים עם כישורי טלפתיה מתקדמים, צר לי לאכזב אותך, אבל אין.אם תיתן תשובות מלאות, עם הצרכים, הרצונות, מה כבר יש (לך תדע, אולי מה שיש לך היום מעפן מדי?), אולי אז יוכלו לעזור לך כאן.(הערה: אני לא עוזר, אני סתם משועמם בעבודה)
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר סבבה, אני אמרתי אני רוצה שיהי סתם מחשב טוב בבית, החלקים שיש לי זה כטיס מסך GFORCE 5200 FX וכרטיס זכרון 512 DDR וגם יש לי דיסקים קשיחים של 250 GB
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר אנשים אני צריך עזרה בימים הקרובים, אז מי ש יכול, שלחו את המלצתכם עכשיו או מחר
פורסם 2006 במאי 819 שנים RUMANאתה מתחיל לא טוב.הקפצת.אמרו לך שלא מקפיצים פה.הקפצת שוב.יש לך אזהרה ראשונה, בשלישית אתה בחוץ.קרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0במקום להקפיץ תענה תשובות מלאות לשאלות ששואלים אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.