עבור לתוכן

בעלי GTO2 , מי שהחליף לקירור אחר , שאלה .

Featured Replies

פורסם

טוב הגיע הקיץ ואפילו בערב הכרטיס שלי כבר מגיע ל 68 מעלות שב 65 כבר מתחילים לי הארטיפקטים

חבל לי עליו :-\

מה הכי מומלץ לקירור ? אז ...שקניתי את הכרטיס תחננתי לקנות את זה ייחד עם הכרטיס

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089

אבל הבנתי שהקירור של הכרטיס מספיק , זה היה בחורף.... היום קיץ ! ועוד 30 מעלות אני כבר יכול להרתיח איתו מים לקפה שחור ::)

אז כנראה שהקירור סטוק לא הכי טוב

בקיצור ולעניין ....זה עדיין הקירור המומלץ ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089

או שיצא איזה משהו חדש במחיר דומה ? אני זוכר עוד איזה קירור אני חושב שזה זה :

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3216

השאלה מה טוב יותר ומה רועש פחות כאשר המאוורר על 100 אחוז .

עוד שאלה קטנה :

אפשר להחליף את הקירור לבד או שמומלץ לתת שם לאיזה תכנאי בחנות ? (שמעתי מקרים לא נעימים שקרו עקב החפלת קירורי סטוק של כרטיסי מסך) :kopfpatsch:

?

תודה.

פורסם

אני רכשתי את ה Zalman VF700 cu ואני דיי מרוצה במנוחה הטמפ' 34-36 במאמץ 58-60 .

הכרטיס נמצא ב 100% ולא שומעים אותו.

לגבי ההתקנה זה תלוי בך וביכולות שלך סה"כ הפירוק וההתקנה עברו חלק

לגבי התקנת הקירור של זלמן ישנו סירטון מעולה שמסביר במדוייק כיצד להתקינו. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013

פורסם

אני הייתי הולך על הסיילנסר, גם יותר קטן וגם הוא מוציא את האוויר מהמארז.

פורסם
  • מחבר

הסיילנסר אבל הבנתי הוא רק לכרטיסים הספציפיים הללו ! ...X800 - X850

נו ..אבל אני חושב על העתיד ! הרי משפרים כרטיס מסך (או לפחות אני) כל שנה .שנתיים .....

אז ה ZALMAN הוא UNIVERSALY משמע ...ניתן לפירוק והרכבה על כל כרטיס אחר שאני אקנה בעתיד גם ATI וגם NVIDIA . או שאני טועה ? ::)

רציתי לשאול עוד כמה שאלות חשובות :

1 אם שווה להוסיף כ 90 שקל וללכת על ה VF900 שעולה 250 שקל ( כמה מעלות פחות כבר ייתן לי ..מה 700...? )

2 האם הפירוק בעתיד של הקירור להחלפה לכרטיס אחר ייצור בעיות ? כי זה מדבקות סטיקי אחרי הכל

3 המארז שלי בדר"כ חם אין לי קירור טוב בו , מה מומלץ אז ... את ה אלומיניום או הנחושת ?

4) הבנתי שאסור פירסום חנויות אז בפרטי , איפה יש את ה VF900 למכירה ? כנראה לא הגיעה לארץ עדיין :nono:

(צריך משהו באיזור מרכז)

תודה.

פורסם

לדעתי , תוסיף את ה-90 שקל ... לי יש את החדש והוא ממש תותח ול- OC בכלל.

פירוק נוסף לא יגרום לבעיות... לוקחים כוהל ומנקים תזבל שיש שמה ... הייתי ממליץ לך ישר לקנות גריז תרמי משהו בסיגנון ARCTIC SILVER 5 וישר למרוח אותו ... יותר עדיף.

אין לי מושג מה יותר טוב .... לדעתי תוסיף מאווררים ג'ינרים , שתיים מקדימה מכניס ... שתיים מאחורה מוציא , בחלון מכניס , למעלה מוציא.

בקשר לחנות : חחחח... אתה מכיר חיה כזאת עם קטמים לבנים ? זה לא פרה ולא כלב מתחיל ב-P חחחח מקווה שתבין :cool2:

פורסם

זה בסדר אתם יכולים לומר איפה אפשר איפה כדאי למכור אבל לא לצאת עם הודעות של "רק ב*** כרטיס מסך המתקדם ביותר במחיר מבצע בלה בלה בלה"

פורסם

קודם כל, לפני שאתה מחליף קירור ומבזבז 160 ש"ח תוציא את ה-GTO2 שלך מהמארז ותנקה את הגוף קירור מאבק.

מסתבר שהגוף קירור הזה נוטה לצבור לא מעט אבק שמוריד את היעילות שלו בצורה קשה ביותר.

היו לי 80 מעלות במאמץ עם OC לרמה של XTPE ואחרי שניקיתי אבק הטמפ' ירדה ל-64.

אם אתה כבר קונה קירור אחר אז הנה כמה נקודות למחשבה:

1. סיילנסר גם נוטה לצבור אבק

2. סיילנסר מתחבר לחיבור המאוורר המקורי שעל הכרטיס. לא צריך לחבר לספק או ללוח אם.

3. הסיילנסר מוציא קצת מהאוויר החם החוצה

4. זלמן הוא אונבירסלי אבל לא בטוח שיתאים לכרטיסי מסך עתידיים

5. לדעתי עדיף כבר את הזלמן שכולו עשוי נחושת

6. ההתקנה של VF900 אולי טיפה יותר ארוכה אבל ניראה לי קלה יותר מזה של VF700

7. ה- VF900 יקרר יותר טוב והוא בא עם FANMATE2 לשליטה על מהירות המאוורר. הרבה יותר קל לשליטה מאשר ה-VF700. את שתיהם יהיה צריך לחבר לספק או לוח אם.

8. נידמה לי שבנועה ובפנדה יש את VF900. הוא גם הכי יקר מביניהם.

פירוק והרכבה לא ממש קשים. סביר להניח שתסתדר.

פורסם

בקשר ל5, הזלמן כולו עשוי נחושת בדקת ממנה עשוי הסיילנסר?

פורסם

הסיילנסר- בסיס נחושת עבה, מקרר גם את הזכרונות (פדים תרמיים להצמדת הזכרונות והבסיס כלולים) וסינק אלומיניום גדול מאוד.

נקודה שניה למחשבה- העובדה שה VF700cu עשוי כולו מנחושת גם פוגעת. נחושת מוליכה חום מעולה, אבל-

בקיץ היא גם אוהבת לשמור את החום מהסביבה, וגם לנחושת קשה יותר להיפטר מחום שהצטבר בתוכה ע"י אוורור, בניגוד לאלומיניום

לי אישית יש את הסיילנסר המדובר. הקיץ לא השפיע עליו הרבה. במקום 28 מעלות במנוחה בחורף, עלה ל 33 (כרטיס מסך למטה במפרט)

לא עובר לעולם את ה 48 במאמץ

פורסם

בקשר ל5, הזלמן כולו עשוי נחושת בדקת ממנה עשוי הסיילנסר?

יש גירסאות של זלמן עם נחושת בלבד ויש עם אלומיניום

Pika007

הולכה של חום ע"י גוף תלויה בתכונות החומר ממנו עשוי הגוף והסביבה שלו

נחושת מעבירה חום יותר טוב מאלומיניום בכל טמפ'.

לא ידוע לי על איזו תחונה של נחושת "לאגור" חום.

אם כזה דבר היה קורה אז זה היה מתרחש גם בחורף.

אתה יכול להביא לינק שמוכיח את מה שאתה אומר?

פורסם
  • מחבר

לי יש מארז חם .....אני לא רואה שום סיבה לקחת נחושת ...אני אקח את האלומניום , אפילו זול יותר .

לגבי ה VF900 מזתומרת תוכנה לבקרת מהירות מאוורר ?

כרגע אני משתמש עם ה ATI TRAY TOOL לשליטה על המאוורר לפי מעלות . וככה אני מעדיף שזה יישאר בלי צורך לתוכנה נוספת ברקע .

עכשו לשאלה המרכזית והחשובה בעצם

האם יש צורך בכלל ב 900 , כי אם מדובר רק בהבדל של 1..2..3 מעלות אז זה לא מה שיזיז לי כל כך... במיוחד , שה V700 שקט יותר ב DB ששקט אצלי זה קלף מנצח גם . :xyxthumbs:

עוד שאלונת ...

להשתמש ב MX1 שקניתי בשביל המעבד שלי בזמנו .. או עם מה שיגיע עם ה V700 \ 900 ?

תודה.

אגב משהו מוזר ......אם תסתכלו בפנדה

Zalman Vga Cooler VF900-Cu

זה לא אותו דבר כמו ה 700 בכלל ! ושניהם צרכים להיות זהים לגמרי בצורה ובגודל ...מאין חצי מעגל של צלעות קירור

פה זה ממש עיגול שלם , גם ככה לא נראה באתר של זלמן. מוזר...

פורסם

זה לא אמור להיות כמו ה 700

הוא נמוך יותר, מכיל היטפייפ להובלת חום, מה שאפשר את הקטנת הסנפירים, ובכך את הגברת יעילות האוורור.

פורסם

שתמש ב MX1

פורסם
  • מחבר

את האמת עם ה MX 1 .....לא אני השתמשתי איזה חבר שם התקין לי את הקירור על המעבד

כמה שמים בדיוק ? חצי סנטים באמצע המעבד ולהדק חזק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים