פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן .ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ?האם זה שווה את תוספת הכסף ?תודה מראש
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן .ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ?האם זה שווה את תוספת הכסף ?תודה מראשתראה אני רגיל כבר למיקורוסופט הם נוחים מחזיקים הרבה זמן למה לא ללכת על זה עכשיו יש אחד חדש כחול ממש יפה..
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים היה לי גם Microsoft Explorer 3.0A ועכשיו יש לי Logitech MouseMan iFeel. בהשוואה בשינהם אתה צריך לשאול את עצמך: האם אתה משחק במשחקים ורוצה להעשיר את החוויה? כלומר, מה שקורה שם זה שאתה נגיד מרגיש את הנשקים יורים, פגיעות קפיצות וכל דבר בעצם שאתה עושה הוא מגיב בהתאם. חוץ מיזה שהוא יותר נוח מהMicrosoft, אבל בכל זאת הוא עולה פי שניים. הסידרה של Logitech נראה לי נחמדה. אולי תשקול את הMX500?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר מיקרוסופט לא מחזיקים להרבה זמן ( גם בן דודי החליף את העכבר שלו מס' פעמים ) , ובנוסף האחריות של לוג'יטק היא למס' שנים .כל העכברים של לוג'יטק נראים לי קטנים , האם הם קטנים בהשוואה לעכברים האופטים של מיקרוסופט ?עריכה : ראיתי את הMx 500 , הוא די יקר , אני רוצה גם לחסוך לזיכרון , הוא שווה את הכסף ?
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מיקרוסופט לא מחזיקים להרבה זמן ( גם בן דודי החליף את העכבר שלו מס' פעמים ) , ובנוסף האחריות של לוג'יטק היא למס' שנים .כל העכברים של לוג'יטק נראים לי קטנים , האם הם קטנים בהשוואה לעכברים האופטים של מיקרוסופט ?עריכה : ראיתי את הMx 500 , הוא די יקר , אני רוצה גם לחסוך לזיכרון , הוא שווה את הכסף ? אני כל הזמן ההיתי עם עכברים של מיקרוספט אני כבר איזה שלוש ארבע שנים עם אותו עכשיו עובד 10
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים כמה שקשה לי לומר את זה... אבל, מיקרוסופט - עכבר האיכות.הלוג'ידרעק אכזבו אותי בכל פעם מחדש, שלא לדבר על ה IFEEL שהוא יותר מתנה ליום הולדת לחברה שלך מאשר עכבר, אבל חפיף.אין מה לעשות, מיקרוסופט פשוט יודעים לייצר עכברים איכותיים. כל הבעיות שאנשים מדברים עליהן כאן בפורומים על האקספלורר, לא יודע... אני מחזיק את האקספלורר Rev. 1 כבר כשנתיים, ואין שום בעיה. עובד בצורה מושלמת.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים אין ויכוח שתי החברות טובות תמיד יש פשלות אתה צריך ללכת למשהו כמו אופיס דיפוכמו שאני צוכר יש להם מלא עכברים שאתה יכול לנסות שם אתה מנסה ותבחר מה שנוח לך
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר נראה לי שאני אקשיב לעצה של LOL ואלך לאופיס דיפו .הבעיה שלי היא עם העכבר האופטי של מיקרוסופט ולא שאר העכברים שלהם ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.