עבור לתוכן

עזרתם בבחירת עכבר חדש

Featured Replies

פורסם

בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות )

כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח )

חשוב גם שיהיה דייקן .

ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט

לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ?

האם זה שווה את תוספת הכסף ?

תודה מראש

פורסם

בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות )

כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח )

חשוב גם שיהיה דייקן .

ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט

לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ?

האם זה שווה את תוספת הכסף ?

תודה מראש

תראה אני רגיל כבר למיקורוסופט הם נוחים מחזיקים הרבה זמן למה לא ללכת על זה

עכשיו יש אחד חדש כחול ממש יפה..

פורסם

היה לי גם Microsoft Explorer 3.0A ועכשיו יש לי Logitech MouseMan iFeel. בהשוואה בשינהם אתה צריך לשאול את עצמך: האם אתה משחק במשחקים ורוצה להעשיר את החוויה? כלומר, מה שקורה שם זה שאתה נגיד מרגיש את הנשקים יורים, פגיעות קפיצות וכל דבר בעצם שאתה עושה הוא מגיב בהתאם. חוץ מיזה שהוא יותר נוח מהMicrosoft, אבל בכל זאת הוא עולה פי שניים. הסידרה של Logitech נראה לי נחמדה. אולי תשקול את הMX500?

פורסם
  • מחבר

מיקרוסופט לא מחזיקים להרבה זמן ( גם בן דודי החליף את העכבר שלו מס' פעמים ) , ובנוסף האחריות של לוג'יטק היא למס' שנים .

כל העכברים של לוג'יטק נראים לי קטנים , האם הם קטנים בהשוואה לעכברים האופטים של מיקרוסופט ?

עריכה : ראיתי את הMx 500 , הוא די יקר , אני רוצה גם לחסוך לזיכרון , הוא שווה את הכסף ?

פורסם

מיקרוסופט לא מחזיקים להרבה זמן ( גם בן דודי החליף את העכבר שלו מס' פעמים ) , ובנוסף האחריות של לוג'יטק היא למס' שנים .

כל העכברים של לוג'יטק נראים לי קטנים , האם הם קטנים בהשוואה לעכברים האופטים של מיקרוסופט ?

עריכה : ראיתי את הMx 500 , הוא די יקר , אני רוצה גם לחסוך לזיכרון , הוא שווה את הכסף ?

אני כל הזמן ההיתי עם עכברים של מיקרוספט אני כבר איזה שלוש ארבע שנים עם אותו עכשיו עובד 10

פורסם

כמה שקשה לי לומר את זה... אבל, מיקרוסופט - עכבר האיכות.

הלוג'ידרעק אכזבו אותי בכל פעם מחדש, שלא לדבר על ה IFEEL שהוא יותר מתנה ליום הולדת לחברה שלך מאשר עכבר, אבל חפיף.

אין מה לעשות, מיקרוסופט פשוט יודעים לייצר עכברים איכותיים. כל הבעיות שאנשים מדברים עליהן כאן בפורומים על האקספלורר, לא יודע... אני מחזיק את האקספלורר Rev. 1 כבר כשנתיים, ואין שום בעיה. עובד בצורה מושלמת.

פורסם

אין ויכוח שתי החברות טובות תמיד יש פשלות

אתה צריך ללכת למשהו כמו אופיס דיפוכמו שאני צוכר יש להם מלא עכברים שאתה יכול לנסות שם אתה מנסה ותבחר מה שנוח לך

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אקשיב לעצה של LOL

ואלך לאופיס דיפו .

הבעיה שלי היא עם העכבר האופטי של מיקרוסופט ולא שאר העכברים שלהם ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים