עבור לתוכן

מהשנה הבאה: בלי ממתקים ומשקאות ממותקים בבי"ס

Featured Replies

• תגובות 61
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חרא של דבר

כל המיתוסים האלה שווים לתחת

ישיבה מול טלוויזיה ומחשב + אכילת ג'אנק ודברים ממותקים כל הזמן לא משמינה בכלל

זה הכל בגנים

מה קרה משרד החינוך שכח מהילדים בעלי הגן של חילוף חומרים מהיר? עכשיו נצטרך לסבול ולאכול את הזבל הבריאותי?

פורסם

יום של מבחן בלי משהו מתוק על הבוקר (שוקולד/משקה עתיר סוכר)= אסון

וזה ידוע. עד כמה שזה מפגר, ציונים במבחנים שנערכים בבוקר גבוהים יותר בבתי ספר בהם קיוסקים שמוכרים משקאות ממותקים וכו'.

פורסם

בדיוק

שוקולד תמיד מעורר את המוח לפני מבחן

פורסם

בלי ספק אחד הדברים המטומטים ביותר שראיתי, למה להגביל קיוסקים אם אפשר למשל לתת יותר שיעורי ספורט? או (אצלנו לפחות) לתת בהפסקה כדור ולפתוח את המגרש(הוא נעול) שנשחק?

הבעיה בעולם זה שהתחילו להאשים כל מיני חברות שמוכרות דברי משמינים בהשמנה(מקדונלדס, קוקלה קולה וכו') אנשים במקום להאשים את עצמם מאשימים את החברות, תאמינו לי מי שיש לו מספיק כוח רצון יכול לא לגעת בקולה\המבורגר\כל דבר אחר..

אצלנו כבר הפסיקו למכור בקיוסק מסטיקים, כנראה ששנה הבאה לא יהיה כבר מה למכור..(תיכון)

פורסם

כי הם לא מבינים שבעיית ההשמנה היא לא מזה שאוכלים הרבה

אלא מזה שהם לא עושים ספורט בכלל

פורסם

ומה הקטע שאסור לתת כדור, אלא רק בהשגחת מורה?

אם המורה לא משגיח אז הכדור יתקוף אותנו? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.

פורסם

כמה שטויות ראבקקקקקקקקקקק איזו מדינה איזו מדינה

מטומטת במידה

אם אני ארצה להביא קולה אני אביא מהבית ביסלי במבה וכל החרא הזה אני יביא מהבית ואם אני אשכח אני אצא דקה מהבצפר ואקנה כמה שטויות

פורסם

נראה לי אני עושה קופה שנה הבאה ממכירת ממתקים בבית ספר :lol:

ובקשר לנושא - בני זונות!

אני רזה, אבל ממש ממש רזה, הקצת מתוקים שאני אוכל בבית ספר הם מה שכנראה מחזיקים אותי בחיים! בני זוונת!

חוץ מזה, איך אני אמור לשרוד בלי פאנטה?? הא????

פורסם

ארקדי תציל את ילדי ישראל מרעב בהפסקה!

פורסם
  • מחבר

טוב אתם יכולים ליבכות ולהגיד שזה הכל בגנים-שזה חצי נכון

אבל בלי ספורט ואוכל נורמלי יש הרבה יותר סיכוי להשמנה ומחלות שונות

פורסם

למה אני צריך לסבול מזה? כאילו אני לא מבין ? גם ככה ליד כל ביצפר יש איפשהו קיוסק או איזה חנות של ג'אנק פוד, אז מה עושים רוצים שיותר ילדים יתפסו ויצאו ויקנו בחוץ?

זה פשוט מפגר =\

הם רוצים להילחם בהשמנה שיעשו יותר שיעורי ספורט, אני יודע אבל זה לא יעזור כי בכל מיקרה יקנו, כי יכולים לצאת מביצפר לקנות, לקנות לפני הביצפר ומקסימום לדפוק אחורה אחרי הביצפר =\

בקיצור רעיון ממש דפוק.

פורסם
  • מחבר

למה אני צריך לסבול מזה? כאילו אני לא מבין ? גם ככה ליד כל ביצפר יש איפשהו קיוסק או איזה חנות של ג'אנק פוד, אז מה עושים רוצים שיותר ילדים יתפסו ויצאו ויקנו בחוץ?

זה פשוט מפגר =\

הם רוצים להילחם בהשמנה שיעשו יותר שיעורי ספורט, אני יודע אבל זה לא יעזור כי בכל מיקרה יקנו, כי יכולים לצאת מביצפר לקנות, לקנות לפני הביצפר ומקסימום לדפוק אחורה אחרי הביצפר =\

בקיצור רעיון ממש דפוק.

שאני היתי תלמיד הרוב לא שמו זין על שיעורי ספורט

וצודק זה גם בעיה שצריך לטפל בה

אבל החוק נועד שישראל לא תיהיה דומה לארצות הברית בנושא ההשמנה ולפי דעתי הרעיון עצמו טוב

פורסם

חוק טוב.

חצי מהכיתה שלי כמעט לא משתתפים בשיעורי ספורט ולמורה בכלל לא כפת, הוא מטומטם חושרמוטה. כל שיעור או ריצות או קפיצות וזה משגע, השנה הוא נתן לנו לשחק פעם אחת כדור רגל, ובפעם אחרת שהוא היה חולה נתנו לנו כדורסל.

צריך להכריח ילדים בכח להשתתף בשיעורי ספורט ולעשות אותם יותר מעניינים עם יותר משחקים ויותר משה וחצי בשבוע.

מעולה, ד"א, שיולי תמיר השרה החדשה תבטל את יישום תכנית דברת ותבטל את החלטת שיטרית לבטל את יום הלימודים הארוך.

פורסם

אצלנו אם לא תשתתף בשיעור הספורט המורה ידפוק לך את החיים

אפילו לאוניברסיטה לא תתקבל

וואו אז גם אני פעם לא הייתי משתתף בספורט אבל היום אני כן למרות שהכושר שלי לא משהו אבל זה כמו משחק אז אני כן משתתף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים