עבור לתוכן

צריך תוכנה לצפייה בסרטים

Featured Replies

פורסם

עד עכשיו הייתי משתמש ב-VLC/BSPLAER/WMC ודומיה. אבל הבעיה איתם, שמדי פעם אני כבר לא יכול לשנות את הבהירות של הסרטים, והם נראים ממש כהים ואני לא מצליח לראות בהם כלום! התקנה מחדש לא עוזרת, נראה שזה תמיד הולך לבד.

נמאס לי מזה, אז אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים, שתומכת בפורמים ידועים. יש המלצות? כמובן שאפשר לשנות בה את בהירות הסרט

K-LITE MEGA PACK מותקנת אגב.

פורסם

מה הבעיה לשנות את הבהירות שלה סרט בהגדרות ה OVERLAY של כרטיס המסך?

פורסם

אין דבר כזה שאי אפשר לשנות בהירות,אם אין לך אופצייה בתוכנה תשנה אותה בדרייברים של NVIDIA

אבל אם אתה בכל זאת רוצה להחליף נגן תנסה את BSPLAYER

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהאופציה של שינוי בהירות הסרט כן נמצאת בתוכנות, רק שהיא לא משפיעה על כלום!

לא חשבתי על זה שהכרטיס מסך קבע בהירות ראשית, ואני צריך לשנות אותה דרכו.

אני עכשיו תקוע עם R9200 (מחשב חדש נדפק :'() עם דרייברים של אומגה. אני אנסה לשחק בהגדרות, לראות איפה זה נמצא. אבל בכל מקרה, אם אתם כבר יודעים אז תציינו כאן למקרה שלא אמצא :).

תודה.

פורסם

חפש משהו שקשור ל OVERLAY SETTINGS. זה קשור בגלל שהסרטים מנוגנים ישירות דרך אחד מהאלמנטים של DIRECTX דבר שגורם לעליה בביצועים, אבל את השינויים צריך לעשות דרך ה DRIVERS של ה. מסך.

פורסם
  • מחבר

יש אופציה של בהירות בדרייבר אומגה, ואם אני משנה שם את הבהירות הצפייה בסרטים נהיית נורמלית, אבל המסך פשוט יותר מדי "זוהר" (ממש בהיר)!

פורסם

נסה לבדוק אם יש משהו ספציפי שהוא רק ל OVERLAY (ומקסימום תשחק עם זה בין סרט לסרט, או שתעשה PROFILE עם תוכנות שהיו פעם, שכחתי את השם, POWERGRAPH או משהו)

פורסם

תנסה לעבוד עם MediaPlayer Classic ...

פורסם
  • מחבר

עבדתי איתה. היא ו-BSPLAYER פועלים על אותו הבסיס, כך שכמו שאני לא יכול לשנות את הבהירות ב-BSPLAEY, אני לא יכול לשנות בה.

עריכה:

DIVX PLAER פתר את הבעיה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים