עבור לתוכן

קניתי את ה-iAudio X5L

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים.

הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך?

מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?

פורסם

יש סיכוי שהבטריה תתקלקל.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה...

באמת הבטריה יכולה לההרס?

וגם כמה זמן לוקח להשים שירים? נגיד 1000 שירים, כמה זמן יקח להשים?

פורסם

למה היא תתקלקל?

פורסם
  • מחבר

טוב...

כמה זמן הטעינה? ראיתי בכל מקום שכתוב 6 שעות טעינה...

אבל המוכר אמר לי 16, למרות שיש מצב שלא שמעתי טוב.

זה 6 שעות, נכון? (בקשה שיהיה 6 שעות!)

ובקשר להמרת השירים וזה, כמה זמן לוקח להשים 1000 שירים?

פורסם

יש לך את המדריך בשביל לדעת כמה שעות צריך

בשביל מה להמיר שירים?

פורסם

הבטריה היא כמו של פלאפונים, אם לא טוענים אותה לפחות 10 שעות לפני השימוש הראשוני יש סיכוי שזמן החיים שלה יתקצר.

פורסם

הבטריה היא כמו של פלאפונים, אם לא טוענים אותה לפחות 10 שעות לפני השימוש הראשוני יש סיכוי שזמן החיים שלה יתקצר.

צודק

1000 שירים זה 5 ג'יגה אמממ אני מעריך משהו כמו 20 דק'

פורסם

צודק

1000 שירים זה 5 ג'יגה אמממ אני מעריך משהו כמו 20 דק'

נכון היא כמו של פלאפונים אבל אני עדיין לא מבין למה פעם ראשונה צריך להטעין יותר ממה שהיא באמת צריכה להיטען... הרי כשהסוללה מלאה היא מלאה!!!

מישהו מוכן להסביר את זה?

מה הקשר 1000ש שירים זה 5 ג'יגה?

פורסם

מה זה משנה לך? :-\ קבל את זה כעובדה, וזהו. אלא אם אתה מוכן לסכן את חיי המכשיר החדש שלך.

פורסם

אני לא יצרתי את סוללות, אני לא יודע למה וממש לא בא לי (ואני בטוח שגם לו) שהבטריה שלי תלך לעולמה בגלל שלא עקבתי אחרי הוראות.

וזה קרה לי גם בפלאפון, למדתי מאז. (והפלאפון שלי נטען תוך 3 שעות)

פורסם

גם בנגן וגם בפלאפונים שהיו לי לא הטענתי 50 שעות במקום 5 שעות כי היה רשום והכל עבד כמו שצריך

אם מישהו יספיק לי איזה סיבה יש להטעין 50 שעות אני אטעין 50

אולי יש למישהו הסבר כימי או פיזיקלי איזה סיבה יש לי לעשות את זה?

פורסם

אה שכחתי לציין שמצריך לשחק עם הנגן עד שתגמר לו הסוללה ואז להטעין הרבה זמן בפעם ה1

ההסבר לדעתי שבפעם הראשונה החלקיקים עם הרבה זמן הטענה יהיו ממוקמים יותר טוב משהו כזה ואז פעם הבאה הסוללה תחזיק יותר זמן אבל זה רק הסבר שלי אני לא הצלחתי לנסח את עצמי נכון..( :screwy: :screwy: :screwy:)

פורסם

לא הבנתי איזה חלקיקים אבל תודה על הניסיון

מה שאני יודע זה שבסוללה רגילה שי 2 חומרים כימיים וכשינסגר מעגל הם מתחברים או משהו כזה וזה יוצר זרם חשמלי

כשהחומרים נגמרים הסוללה מתה

כל הקטע בסוללה נטענת שזה גם חומרים כימיים אבל כאלה שאפשר לחדש אותם ואז בטעינה מחליפים קוטביות והם כאילו מתחדשים

השאלה היא למה צריך פעם ראשונה כאילו לחדש אותם יותר זמן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים