פורסם 2006 במאי 719 שנים הזמנתי מחשב חדש:pd 805gigabyte 945pgleadteak 7600gt extremeac pro 7וכו'...ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W.הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד..אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה).תודה רבה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים יש סיכוי שתקבל מסדרת NoiseTaker ולא NoiseTaker 2.0מה שאומר מסילת 12V בודדת ולא שתייםאבל תבדוקבכל מקרה יש את ה-ToPowerים שיסתדרו עם זה יחסית טוב (כלומר יחסית לספקי כוח ATX v2.x)
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר ליאור לפי מה שכתוב בפלונטר זה ספק עם 2 מסילות,מה אתה אומר יחזיק או לא יחזיק ?שווה לי להחליף אותו,אם כן לאיזה?
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר תודה אחי,יש לך מושג לכמה אובר אני יכול להגיע עם המעבד והספק הזה? אם לא תודה בכל אופן אתה NO.1 פה. :yelclap:
פורסם 2006 במאי 719 שנים מאוד תלוי במעבד עצמואבל אין שום סיבה בעולם שלא תגיע ל-3.3GHz-3.4GHzוגם עם העלאת מתח דיי מסיבית לא הגעתי לאמפרג' כזה שהספק יגביל
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר תודה רבה.שאלה אחרונה ברגע שאני מעלה את הBUS מ-133 ל-166 לכמה GHZ המעבד עולה?העלאה זו לא כלולה שינוי מתחים וזיכרונות נכון? (זיכרונות 667).אמנם אנו לא בפורום הנכון לשאלות כאלה אבל שיהיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.