עבור לתוכן

עזרה ב- BABYLON 6

Featured Replies

פורסם

יש לי גרסת ניסיון אבל גם אם זו גירסת ניסיון לא אמורה להיות את הבעיה הזאת :

הוא לא מצליח להתחבר לשרת שלו, אם אני מתרגם טקסט אז הוא רושם לי

"ההתחברות לשרת נכשלה... (Error 0x80BF0000)"

גם עם אני עושה חפש / הוסף מילונים אז הוא רושם לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת

בקשה מה לעשות תעזרו לי !!!!

פורסם

יש פיירוול , משהו?

פורסם

WTF IS BABYLON? :screwy:

פורסם

WTF IS BABYLON? :screwy:

מילון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

אחח חחיחיחי... ;D ;D ;D

פורסם

אז יש פיירוול ?

פורסם

נשמע טוב הבבילון 6. הוסיפו לשם תיקון איות שזה הדבר הקריטי ביותר שחסר בגרסה 5 אצלי. השאלה עד כמה טוב זה מתקן.

פורסם

ד"א ב FIREFOX ו OFFICE (מרבית המקומות שרושמים דברים ארוכים), יש תיקון איות. (וגם ב MAIL CLIENTS)

פורסם

זה יהיה מעט יותר נוח דרך ממשק הבבילון לדעתי, לאנשים כמוני שבדרך כלל לא צריכים תיקון איות (וזה רק מעצבן אותם). אם אני לא יודע לאיית מילה כלשהי, אני יודע שאני לא יודע לאיית אותה - אני לא עושה שגיאות כמעט אף פעם (וגם כשאני עושה אני לא מתרגש). כרגע אני לוחץ CTRL+N לפתוח טאב חדש במקסתון וכותב D רווח והמילה באנגלית. זה עושה לי חיפוש באתר m-w.com שמתקן שגיאות הכי טוב שראיתי. קליק על המילה והקפצת בבילון יהיה יותר נוח מהסיבה הפשוטה שאני נשאר באותו חלון כתיבה (לא צריך לסגור את הטאב של M-W).

יש אגב תיקון שגיאות גם ל-IE, עם תוסף ieSpell ששמעתי עליו טובות.

פורסם

הבנתי, יש BOOKMARKLETS לחיפוש מילים במילון נראה לי, שאפשר להתאים אותם בקלות בטח לאתר זה או אחר בהיבט של תיקון שגיאות, ושיפתח בחלון חדש ה JS, נראה לי בכל דפדפן.

פורסם

לא שמתם לב אבל חרגתם מהנושא!!

פורסם

לא שמתם לב אבל חרגתם מהנושא!!

כן המפקד!!!

פורסם
  • מחבר

פייר ואל :

WINDOWS זה מה שעשיתי תגידו אם זה נכון-

אני נכנס להגדרות של הפיירוואל לוחץ על לששונית

exceptions אני לוחץ add program ומוסיף את הbb

פייר ואל של הLAVASOFT-

לא יודע איך מאשרים תוכנה?

ZONEALARM -

שחחתי את הסיסמה מה אני יכל לעשות? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :'( :'( :'( :'(

פורסם

הרבה פיירוולS.....

תמחק ותשאיר 1 ...ןתאשר לבבילון...

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל שחתי את הסיסמה של הZONE A :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים