עבור לתוכן

מפרט למחשב למשחקים לא כבדים - 3500 + ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת אם המפרט הזה הוא טוב למשחקים לא כבדים כמו נגיד NHL 2006 ודברים כאלה כי זה מה שאני משחק בעיקר

מעבד - מעבד אינטל פנטיום 4 כפול ליבה דגם D930

לוח אם - לוח אם אינטל 945 GA 81945P - G

דיסק קשיח - 160GB SATA 2 7200 RPM

כרטיס מסך - ATI RADEON X1600 Pro 256 מ"ב

צורב DVD - LG GSA 4167B

זיכרונות - DDR 2 256 533 Ghz מ"ב - שתיים כאלה (שתי כרטיסים בדיוק אותו דבר)

מערכת קירור - Arctic Cooling Freezer 7 PRO - אני צריך לדעת אם עדיף לי להוציא עוד כסף על מערכת קירור אחרת שתיתן לי קירור יותר טוב וגם אם כדאי לי לקנות נוזל או משהו כזה

ואם יש לכם רעיונות לעוד שינוים במפרט אני בכוונה לא שמתי מסך רמקולים עכבר ומקלדת כי אני לא צריך אותם

ובבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר ותגידו לי אם הוא טוב למשחקים כמו NHL 2006 וכאלה דברים

פורסם

מערכת נחמדה הכרטיס מסך נכון להיום מציע ביצועים בינונים+ ואם אתה לא גיימר כבד הוא די יתאים לך....(אם לא תמיד אפשר לשדרג)..

וזיכרונות לדעתי הייתי לוקח 667MHZ ולפחות 1G להיום ולעתיד..

והקירור למעבד מצוין אין צורך להחליפו..

פורסם

אני עומד לקנות מפרט בדיוק כמו שלך

, רק עם גיגה זיכרון ובלי קירור

פורסם

לך על D805 ועל X1800GTO

ושכחת מארז וספק.

גם כן, היום ג'יגה זיכרון זה מינימום למשחקים, ולקחת זיכרון 533 שבתוספת של 10 שקלים יש לך כבר זיכרון 667.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו הצלחתי להפעיל כול משחק בדרך פלע במעבד ישן של AMD עם פחות מגיגה הרץ מהירות מעבד וכרטיס זיכרון של 192 מ"ב וכרטיס מסך גי פורס 4 אז לא נראה לי שאני צריך לשנות ליותר חזק ממה שכבר יש לי במפרט הזה לא ? המפרט הזה נראה לי יחזיק מספיק זמן עם הזיכרון שלי וגם אחר כך אני יכול להוסיף לו עוד זיכרון אם אני ירצה כי בלוחי אם הזה יש מקום ל4 זיכרונות

פורסם

רזי ברד,

תערוך את הכותרת ככה שתהיה אינפורמטיבית, תכלול את התקציב ותהיה מכובדת ולא כמו שלט בשוק הכרמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים