עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1

Featured Replies

פורסם

אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1

אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK

אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל.

האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות?

אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית).

חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה.

מה לעשות?

פורסם

אם אתה לא חושב על משחקים בשימושים של הכרטיס קול

אתה יכול לקנות כרטיסים חצי מקצועיים

כמו Esi Joliet , M-audio 2496 ויש עוד כמה נחמדים ..

פורסם

במידה והוא הלך על הפרודיג'י אני מניח שהוא מחפש כרטיס עם סראונד, ואז השניים שציינת לא יתאימו לו. עם זאת, במידה וסטריאו מספק, הג'ולייה שהמלצת בהחלט מתמודד ראוי. הוא יקר יותר מהאודיופיל ב-50%, אך המחיר בארץ זהה בערך, והוא בהחלט כרטיס טוב יותר. הוא נשמע מעולה במוזיקה, יש לו יציאות מאוזנות, ויש לו תוכנות מדהימות ביציבות שלהן, ויחסית פשוטות להבנה למי שרק נכנס לשוק החצי המקצועי הזה ולא מתמצא בכל התוכנות והאפשרויות של הכרטיסים הרילו. גם האודיופיל כרטיס מעולה שמוכיח את עכצמו כבר לא מעט שנים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי צודק לגבי השימושים בכרטיס. 2496 ודומיו לא מתאימים לי.

אני גם לא כל כך רוצה את ה- JULIA בגלל היציאות שלו, בגלל בעיות עם חיבור לאוזניות, בגלל המבנה המוזר שלו.

אני מעדיף את ה PRODIGY 7.1 שהוא כרטיס מעולה, אבל לא יודע איפה להשיג והאם כדאי לרכוש אותו לאור הבעיות עם החברה בארץ. אשמח אם תעזרו לי בזה.

אני יכול לקנות את ה REVOLUTION 7.1 אבל הוא פחות טוב מ PRODIGY בהקלטות, באיכות הצליל ב 24 BIT, ביציאות ובעוד כמה דברים.

אנטולי, מה דעתך? האם לחפש את ה PRODIGY למרות כל הבעיות עם היבואן והחברה ולקנות אותו, או שההבדלים בינו לביו ה REVOLUTION מבחינת הקלטה ואיכות הצליל זניחים?

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק הכוונה שלך שלג'ולייה יש יציאות מוזרות? יש לו יציאות מאוזנות/לא מאוזנות, דבר מושלם לכל משתמש בעל זיקה לתחום החצי מקצועי ומעלה.

מבחינת חיבור אוזניות לג'ולייה ולאודיופיל אין יציאת אוזניות מוגברת אלא יציאת ליין.

אני חושב שאין סיבה למה לא לקנות את הפרודיג'י במידה ותמצא אותו במחיר טוב. אם כבר יש בעיות עם היבואן למה שלא תרכוש מחו"ל או משומש?

הרוולושן כרטיס טוב מאוד גם כן, אך לא ברמה של הפרודיג'י. ההבדלים לא עצומים, אך קיימים ומורגשים ולכן אתה צריך להחליט על פי הדרישה שלך לאיכות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה לאנטולי על העצות. אני אנסה בכל זאת לחפש את ה PRODIGY ונראה אם אני אצליח. עד כמה שאני יודע המחיר שלו נע בזמן האחרון סביב ה 800 שקלים (כשהוא עוד היה בנמצא). אבל אם נגיד ויהיו בעיות כלשהן עם החברה (AUDIOTRAK) והיא תפסיק לפעול לגמרי, לא יהיו בעיות אחרי זה של מציאת דרייברים ודברים כאלה?

פורסם

מבחינת הדרייברים הייתי דואג פחות לבעיות, הכרטיס בשוק לא מעט זמן ויש לו לא מעט דרייברים יציבים עד כמה שידוע לי. מבחינת אחריות למוצר, כנראה שלא תהייה בעיה כיוון שחברות ממשיכות לתת אחריות גם לאחר סיום הייצור, הרגע היחיד לדאגה יהיה במידה והיא תפשוט רגל, וגם אז לא ממש יפריע לך.

אני אישית ממליץ בחום לחפש כרטיס משומש.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים