פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים באמת מאיפה זכית בצורב? מאיזה אתר?ומה המחיר מחירון שלו?MOOMOOבן דודי זכה בו בנט אקשיין, הם התחילו ב 99 ש"ח...לך על זה!! שיכתוב כפול 24 !!!!!!!!!!!!!תגיד עמרי, איך מפעילים את הפונקציה של שיפור האיכות הזו בצריבת מוזיקה ? גם לי יש CRW2200...!
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים קיבלתי אותו היום בצהריים!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מדהים. נתונים כולנו יודעים... צורב 44 משכתב 24 בלה בלה... Disct@2 Audio Master... אבל מה שלא רשום זה שיש לו אור כחול זוהר יפה כזה... מהפנט (כמו של הפלאפונים החדשים) וכשהוא צורב האור סגול זוהר. איכותי מאוד ולמרבה הפתעתי, גם כשהוא צורב במהירות הוא ממש שקט יחסית. אין מילים... דיי דיי אני הולך לשחק איתו עוד... ממליץ בחום. מפרט טכני
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים בבקשה בבקשה תריץ על הדיסקים שלו בדיקות איכות כמו כמות c1 errors?בדיסקים שלא רואים בסקירות השונות באתרים. דיסקים כמו DCD או silver live. תוכל?
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים זה נכון אבל יש FIREWARM חדש שמאשר מהירויות של X24 ו-X32 אבל מחייב אותך לבטל את "OPTIMUM WRITING COTROL" משהו כזה נדמה לי.....
פורסם 2002 באוקטובר 623 שנים תהיתי האם יש ל T@2 השפעה על אורך חיי הדיסק והמידע שעליו? ומה המהירות שהוא מצייר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.