פורסם 2006 במאי 719 שנים וואי יש לך סכם על הפנים גבר וזה עוד עם פסיכו 700לי הסכם היה 85 עם פסיכו 668וגם זה רחוק מלהכניס אותך לכל או אפילו ל80 אחוז מהפקולטות בטח שלא ליוקרתיות
פורסם 2006 במאי 719 שנים התנאים האלו הם תנאי מינימום.בפועל יש מספר מקומות מוגבל לכל מסלול, ובעלי הציונים הגבוהים ביותר במסלול הם אלה שיתקבלו.למשל, כאשר נרשמתי לטכניון למסלול מדעי המחשב מורחב עם פסיכו 736 וממוצע משוקלל של 103 בערך (אחרי בונוסים) תקעו אותי במדעי המחשב + מתמטיקה במקום.
פורסם 2006 במאי 819 שנים אוי נו באמת איזה סיפור עשיתם מזההנה בערך הציונים שלי + פסיכומטריואם הטבלה הזאת -http://ug.technion.ac.il/admissions/calc/sifey_kabala.htmlרלוונטית לציון שקיבלתי במחשבון הזה אז אני יכול להתקבל לרוב המסלולים.אתה יכול להכנים את אלק' הוא יכול ללעלות לך את הציות הממוצא בנקודה או שניים עם הבונוס הוא קמעט 100
פורסם 2006 במאי 819 שנים אוי נו באמת איזה סיפור עשיתם מזההנה בערך הציונים שלי + פסיכומטריואם הטבלה הזאת -http://ug.technion.ac.il/admissions/calc/sifey_kabala.htmlרלוונטית לציון שקיבלתי במחשבון הזה אז אני יכול להתקבל לרוב המסלולים.תנ"ך, ספרות ולשון + הבעה זה שתי יחידות לא יחידה אחת.. אז הסכם יהיה יותר נמוך.ואני חושב שלהרחיב שלושה מקצועות בשביל "להתקבל לרוב המסלולים" כמו שאתה אומר, זה כן סיפור.
פורסם 2006 במאי 819 שנים שוב זה סתם הערכה זה לא באמת הציונים שלי אני עדיין ב-יא' אבל אם אתם אומרים שזה באמת נמוך, אולי אני יתחיל להשקיע קצת יותר ונקווה לטוב האאא ועוד שאלה (מצטער שאני גונב למאסטרדיקיי את הת'ראד..) למקצוע צבאי יש גם משקל בקבלה לאוניברסיטה ?
פורסם 2006 במאי 819 שנים לא, אם כי לרוב הרבה מהחכמים באוניברסטאות שהם לא עתודאים, זה כל מני יוצאי יחידות מסוגות ומובחרות...
פורסם 2006 במאי 819 שנים אוי נו באמת איזה סיפור עשיתם מזההנה בערך הציונים שלי + פסיכומטריואם הטבלה הזאת -http://ug.technion.ac.il/admissions/calc/sifey_kabala.htmlרלוונטית לציון שקיבלתי במחשבון הזה אז אני יכול להתקבל לרוב המסלולים.אני מציע לך לשפר את הבגרות בפיזיקה כי לפי מה שאני רואה יש לה את המשקל הכי גבוה בתנאי הקבלה הללו. בנוסף לכך מומלץ לשפר בלשון ואפשר לעשות את זה די בקלות...
פורסם 2006 במאי 819 שנים אני מציע לך לשפר את הבגרות בפיזיקה כי לפי מה שאני רואה יש לה את המשקל הכי גבוה בתנאי הקבלה הללו. בנוסף לכך מומלץ לשפר בלשון ואפשר לעשות את זה די בקלות...יש לו ציונים מאוד יפים...
פורסם 2006 במאי 819 שנים לא אמרתי שאין לו אבל אני רואה שלפי תנאי הקבלה לפיזיקה יש את המשקל הכי גבוה ולכן מומלץ לשפר את הציון שם (אני הייתי בונה על מינימום 80).
פורסם 2006 במאי 819 שנים החיים הם כמו גלגל-תלמד עכשיו,כלומר-תאכל חרא עכשיו,ותהנה אח"כלא תלמד עכשיו?אז תאלץ להשלים בגרויות בעתיד,כלומר-תהנה עכשיו ותאכל חרא אח"כ...הרבה חרא.אם אתה רוצה עבודה נורמאלית,הכל מתחיל בציוני הבגרויות שלך.
פורסם 2006 במאי 819 שנים יש לו ציונים מאוד יפים...כן בשביל מכללה או בשביל מקצוע כמו הנדסה חקלאית אם אתה מחפש מיקוד תתמקד במתמטיקה ופיזיקה למשל בטכניון המשקל של מתמטיקה ב 5 יח זה 10 יחידות משקל ויש גם בונוס של 1.3 כנ"ל פזיקה רק שם זה 5 יח
פורסם 2006 במאי 819 שנים טוב בתור אחד שעובד שנים בגרות לבד זה כלום ברוב מקומות העבודה היום היום יש אנשי מיקצוע ואנשי תוארכמובן יש גם תפועלים הפשוטים שלא זה ולא זה בכל מיקרה אם אתה לומד מיקצוע אז בגרות לא חשובה ברוב המיקרים ויש לך גם אפשרות ליסתכן וליפתוח עסק אם אתה חושב על בגרויות תחשוב גם על אוניברסיטה כי בבגרות לבד אתה יכול לנגב תתחת
פורסם 2006 במאי 819 שנים אם אתה לומד משהו טוב כמו מחשבים ... אז ייתנו לך באוניברסיטה עדיפות... לא. סתם תדע את השבועיים הראשונים בקורס תיכנות... כמו שאם תלמד פיסיקה תדע את השבועיים הראשונים בקורס פיסיקה ... ברוב המקצועות (יענו קורס תיכנות לביולוגיה לא ברמה של תיכנות לפיסיקה, ולא ברמה של הנדסת חשמל...) יש לו ציונים מאוד יפים... כן בשביל מכללה או בשביל מקצוע כמו הנדסה חקלאית אם אתה מחפש מיקוד תתמקד במתמטיקה ופיזיקה למשל בטכניון המשקל של מתמטיקה ב 5 יח זה 10 יחידות משקל ויש גם בונוס של 1.3 כנ"ל פזיקה רק שם זה 5 יח אם אתה רוצה שיהייה לך סיכוי להתקבל למשהו נורמאלי אתה צריך ממוצע 80 ומעלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.