עבור לתוכן

בעיה עם UPS.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעית עומס יתר ב UPS.

ה-UPS שלי הוא: GamaTronic SmartCompact 650VA

מחשב:

לוח אם:

GigaByte GA-8I945P - Pro

מעבד:

פנטיום D דאול קור 2.8 2*1MB

כרטיס מסך:

GV-NX66L256DP2 של GigaByte מבוסס ציפסט של nVidia 6600LE

PCI:

כרטיס טלויזיה של פשוט של Lyfe-View.

מסך:

Samsung SyncMaster 940B

19 אינץ' LCD.

עכשיו השאלה היא ככה, המסך שלי שלי תפוס גג 32W ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה..

הספק כח שלי הוא יכול להגיע להספק של 450W, אבל הוא לא נראה לי מנצל יותר מ-400 וגם זה לא...

הבעיה שלי היא כזאת:

כאשר המחשב מתאמץ(התקנת אופיס או אנטי וירוס למשל) אז UPS מדווח על עומס יתר...

למה? המסך לא תופס הרבה... והספק כח לא תופס הרבה, או שהוא כן..

האם יעזור לי להחליף לספק כח של 400W

שהוא המסך זה הבעיה?

בקיצור אני אשמח אם מישהו יענה לי פיתרון... תודה מראש:P

עריכה:

עוד שאלה.. האם זה גם יעזור אם אני אחבר את המסך לספק כח של המחשב, או ישירות לUPS..

פורסם

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

לא יודע של איזה של חברה אבל ההספק שלו הוא 450W

פורסם

והאל פסק שלך מסוגל לספק 390W ולכן עומס היתר.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שלא בטוח שיש אל פסק של 400W ללוח אם שלי...

שהוא רשום למעלה... האם זה יכול להיות או שאפשר למצוא אל פסק של 400W?

פורסם

מה?

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שאולי אין פסק כח של 400W שיתאים ללוח אם שלי...

כי ללוח אם שלי תוספת של עוד ארבע פינים של חשמל... האם אפשר למצוא פסק כח כזה?

פורסם

כל ספק אמור להיות 24 פינים

פורסם

זאת בעיה באל פסק של GamaTronic היה לי כבר את האל פסק שלהם. ואחרי מה שעברתי איתם אני יכול להגיד לך בצורה שאינה משתמעת לשני פנים. מה שכתוב על האל פסק שלהם הכוונה - VA אינו נכון. במילים פשוטות אם רכשתה אל פסק שהוא 650VA תהיה בטוח שהוא לא, וזה בדוק. רק לחדד את הדברים תשים לב לפרט אחד קטן אבל משמעותי ביותר. תבדוק באל פסק היכן רשום כמה VA יש לאל פסק שלך. ואני כבר יכול להגיד לך שזה רשום על פיתקית פשוטה מנייר זול ובה רשום כך. 500VA-650VA-750VA-1000VA ומתחת לכל ערך יש עיגול ריק כל מה שצריך לעשות פשוט לסמן מה שתרצה. עכשיו גש לכל חנות לדברי חשמאל או אפילו לסופר ששם גם מוכרים דברי חשמאל. אפילו אם תקנה טוסטר תראה שמאחורי המכשיר יש תווית מתכת שמחוברת עם ניטים או מוטבע בתוך הפלסטיק שבה מפורט כל הפרמטרים של המכשיר כולל הכל וולט,אמפר,מתחים. וכו' וכו'. על אחת כמה וכמה צריך להיות על אל פסק שאמור להגן על מערכות מיחשוב שעולות אלפי שקלים. במילים פשוטות חברת גמטרוניקס אינה עומדת מאחרי המוצר אותו היא משווקת. אני אומר כל זאת אחרי ניסיון מר שהיה לי איתם, ואחרי שטכנאי היה אצלי בבית ולא ידע להסביר לי מדוע אל פסק שרכשתי מהם (750VA ) אינו מסוגל להחזיק את המערכת שלי, גם מנהל המכירות בחברה לא סיפק תשובה נאותה לבעייה. יתרה מזאת שביקשתי מהטכנאי להביא אל פסק של 1000VA כדי לבדוק אם הוא כן יכול להחזיק את המערכת שלי. אז תשובתו הייתה....תחזיקו טוב....כולם אותו דבר. כן כן שמעתם נכון ואחרי תשובה כזאת וחוסר היכולת של החברה לתת הסבר מדוע אל פסק שלהם אינו מסוגל לתמוך במערכת שהוא אמור ליתמוך. ולאור כל זאת פשוט היגעתי למסכנה שמחברה זו פשוט צריך לתפוס מרחק. כמובן שהחזרתי את המכשיר לספק ממנו רכשתי וקיבלתי את כספי חזרה. דרך אגב היה דיון ארוך בנושא באתר מלפני כחמישה חודשים פשוט לא מצאתי אותו כדי לתת לינק אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים