עבור לתוכן

עזרה בבחירה בין 2 ספקי כוח בהספקים שונים

Featured Replies

פורסם

שלום לחבריי הפורום ,

יש לי מפרט מוכן כולל הכל למעט ספק כוח .

להלן המפרט הרלוונטי (לצורך התאמת הספק) :

מעבד 805D של אינטל ליבה כפולה +מאוורר AV PRO -> יהיה אובקלוק מתון ואולי יותר אם ניתן יהיה .

לוח אם GA8I945G-Pro Gigabyte

כרטיס מסך X1300PRO 256MB (אין כוונה לשדרג את הכרטיס בעתיד..)

דיסק קשיח אחד וצורב DVD

* קיבלתי הצעה בחנות לקחת ספק 350W (לא זכור המותג) -> פרטים : 18A על ה-12V

ספק 400W (אותו ספק כמו הקודם) -> פרטים : 16A על 12V ועוד 17A על 12V

ת'אמת , אני לא מבין כל כך , אבל נראה לי שהשני (400) זה עם 2 ריילים לפי מה שקראתי קצת בתרדים כאן . האם כך ?

אז איזה ספק מומלץ יותר כשהמותג זהה ורק ההספק שונה והאם טוביותר רייל אחד או שניים עבור אובקלוק (אם זה בכלל קשור..)

תודה מראש.

פורסם

איזה מותג?

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר , לא מבין בספקים בכלל , אבל נראה לי HEC . פשוט , אמרתי למוכר שישאיר את המפרט פתוח עד שאחליט איזה ספק לקחת.

הבנתי שצריך אולי 400W למערכת כזאת , אבל אני לא יודע אם זה טוב 2 יציאות של 12V או לא ?

פורסם

שניהם יחזיקו, שני מסילות של 12V זה בדר"כ טוב, אבל זה תלוי במפרט.

אין צורך ללכת על ה-400W, ה-300W יחזיק כמו גדול.

פורסם
  • מחבר

DOMIEL ,המון תודה !

אגב ,

1) איך אני יכול לדעת אם 2 מסילות זה מתאים לי למפרט או לא ??... 2 מסילות זה במידה ויש כרטיס מסך חזק מאוד או שה למטרה אחרת ?

2) 16A על ה-12V , זה יספיק עבור אוברקלוק מתון וגם לגבוה יותר על המעבד 805 ? (במידה ואני עם ה - X1300PRO ATI ) ?

פורסם

16A לא יספיק לך ל-D805 ב-OC.

הייתי הולך על משהו כמו Enermax 350W עם מסילת 12V אחת

פורסם
  • מחבר

סליחה טועות שלי...זה 18A על מסילה אחת 12V (כפי שציינתי בתגובה למעלה) . .. זה יספיק לאוברקלוק ?

עריכה : שוב, לשאלתי מקודם , לאיזה מפרט יש צורך בספק 2 מסילות ולאיזה מסילה אחת ? מה ההבדל ? אפילו לינק לאיזה הסבר קצר ?

תודה מראש !

פורסם

בעיקרון למפרטי אוברקלוק של אינטל עם מעבדים מבוססי פרסקוט עדיף מסילה אחת

גם 18A לא הייתי מסתפק

ב-OC זה נעלם בקלות

פורסם
  • מחבר

ליאור ,תודה על התגובה !

בדיוק עכשיו אני קורא דיונים כאן ספקים ..לא מצאתי משהו שקשור לפרסקוט ->לא ידעתי שזה ככה עדיף רייל אחד לאינטל באוברקלוק...

אז אם אני מבין נכון , לאוברקלוק מתון עם כרטיס מסך סולידי ומארז עם 2 מאוורים +דיסק קשיח , לא יספיק 18A על רייל 12V ??

אם כך , יש הצעה לספק HEC או FSP או משהו זול יחסית אחר , שיכול לעמוד בעומס וכמה מקסימום אמפר יספק על המסילה ?

הערה : תקציב 250 +-

עריכה: או.קיי..ראיתי עכשיו שציינת את האנרמק 350 . תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים