פורסם 2006 במאי 719 שנים אני יודע חרא איכות אבל אפשר להבין האם ניתן לחבר כזה חיבור למאוור ואז לחיבור מאוור בלוח?
פורסם 2006 במאי 719 שנים מה הקטע לחבר את המאוורר ישר ללוח??בכל מקרה.. תחתוך את זה ותשיג חיבור נורמאלי שמתאים ללוח ותלחים.. לא קשה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר מאיפה אני בדיוק משיג חיבור ללוח ד"א חיבור חשמל של כונן דיסקטים לא ניכנס בגלל השנאים
פורסם 2006 במאי 719 שנים כן, אין בעיה. רק שהחיבור יהיה מעט רופף, אבל ברמה העקרונית אפשר לחבר וזה יעבוד. תזכור לחבר לשני הפינים של ה-VCC ו-GND ולא ל-Probe
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר כן, אין בעיה. רק שהחיבור יהיה מעט רופף, אבל ברמה העקרונית אפשר לחבר וזה יעבוד. תזכור לחבר לשני הפינים של ה-VCC ו-GND ולא ל-Probe סליחה על הבורות אבל מזה VCC ו GND וProbe?
פורסם 2006 במאי 719 שנים VCC>>הפין של המתח עצמו..(12V...וכו).GND>>פין של המינוס (אדמה בלוח)PROBE>>פין של החיישן שמודד תRPM..
פורסם 2006 במאי 719 שנים אם תסתבך (למרות שזה נראה קל) תחבר כך:קח את הכבל של הארד דיסק והסידי (כבל עם 4 חוטים).את האדום מהמאוורר תחבר לצהוב של הכבל.את השחור אל השחור.
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר אחי ניסיתי את זה מה שראיתי שזה יכול לגרום אם את מחטיא קצת אם הכבל יכול להישרף ואני מתכון לעלות עשן אם שני החוטים נוגעים אחד בשני לא חושב פחות שני מאוורים של שרת 92mm חדשים אפילו אין אליהם אבק
פורסם 2006 במאי 819 שנים קוראים לזה קצר. יכול לשרוף הרבה יותר מהמאוררים...מה הבעייה ללפף איזוליר באנד מסביב לכל אחד מהחוטים כדי שהם לא יגעו אחד בשני?ואתה מחבר את הכול כשהמחשב כבוי אני מקווה...
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר אחי אתה להבנתה אותו הוא אמר שאני יחבר את החיבורים של המאוורים לחיבור חשמל של hd יעני ביחד אם חיבור חשמל ואם שאניהחיבורים האלו נוגעים[hd/fan]=אש אש מדורה
פורסם 2006 במאי 819 שנים שמע, למרות שזה רעיון מטומטם (כאילו, מה הבעייה לחבר את זה לסתם מולקס פנוי?!) עקרונית זה הייה אמור לעבוד... פשוט תבודד את החוטים (שפלוס לא ידע במינוס..) ואת כל העבודה תעשה כשהמחשב כבוי.ושים לב לחוטים שאתה מחבר (פלוס של המאורר לפלוס של הHD...מינוס למינוס...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.