פורסם 2006 במאי 719 שנים יש לי רק דבר אחד להגיד על מס הכנסה: בני ז***ות!!!11http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247606,00.html25% מה4 מליארד!! על מה ולמה @#@%@ הם לא הרוויחו את הכסף בכבוד ובעבודה קשה??עם כל מה שוורטהיימר תרם למדינה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3247651,00.html), והיחס שלו הוא זכה, ועכשו עושקים אותו ככה?בושה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים חבל,יכלנו לפתח יותר את המדינה עם הכסף הזה (ראיתי היום בידיעות מה היה אפשר לעשות..)
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר שמע, הבנאדם משקיע במדינה הרבה ותר ביעילות עם המפעלים שהוא מקים והתרומות הישירות שלו לעמותות. למה הוא צריך להאכיל בכל כך הרבה כסץ את העלוקות ממס הכנסה ולממן את הטיולים של הח"כים?זה לא שהוא לא משלם את המיסים האחרים שכולם משלמים...
פורסם 2006 במאי 719 שנים מה הבעיה? אמנם הממשלה בזבזנית והכל, אבל בהנחה שהמנהל תקין, הכסף אמור לעבור לסיוע לשכבות החלשות ולמעמד הביניים. ברור שזה לא מה שקורה בארץ, אבל זה לא אומר שלא צריך לקחת מס מהעשירים.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מה הבעיה עם המס?זה שיעור המס שמשלמים על רווח הון.הכסף הזה חוזר לאזרחים בסופו של דברכבר מדברים על הורדת המע"מ.בטוח שזה לא הולך לכיס של אף אחד.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר אותי מעצבן שבנאדם מוכר רכוש שלו, שהוא בנה מאפס, וצריך לשלם מס ענק על המכירה. אני עוד יכול להבין מס על מוצרים שהמפעל מיצר, אבל מס על המכירה של המפעל?! ומה לא הולך לכיס של אף אחד? ממה אתה חושב שהעובדים במס הכנסה מתפרנסים אם לא מעסקאות כאלה? (אם לא היו עסקאות כאלה אני בטוח שהאירגון- מס הכנסה, הייה מצוצמצם יותר, ופחות בזבזני. אני יודע שיש צורך באירגון שמרכז את כל הנושא של המיסים...)
פורסם 2006 במאי 719 שנים מה יש לך להתעצבן מזה?זה מיסוי לגיטימי שקיים בכל מדינה בעולם.פקידי מס הכנסה לא יקבלו בונוס בגלל תוספת המס הזומי שיהנה מהמס הזה הוא אני ואתה, הכסף הזה מתווסף ישירות לתקציב המדינה
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר אז זהו, שאישית אני מעדיף שאנשים כמו וורטהיימר ישקיעו את הכסף שלהם לבד בדברים שהם מוצאים לנכון להשקיע בהם (ראה הודעות קודמות שלי...).עם כל הפקידים שמטפלים במיסים כאלה, סופרים את הכסף, ואלה שמכינים קפה לאלה שסופרים את הכסף, חצי ממנו יתבזבז לפני שיראה מרחוק חשבון בנק של גוף לא ממשלתי. וגם, כמו שכתבתי, אין לי בעייה ם מס על משכורת ועל רווחים, אבל החברה הזו נבנתה מ-0 ע"י סטף, ואת ה4 מליארד הוא השקיע כדי לבנות אותה. (אני יודע שזה לא ככה והמחיר הזה כולל בונוס ענק על רווחים עתידיים של החברה וכו..). לפי דעתי מגיע לו לקבל את כל הכסף, או לפחות את רובו הגדול, ולא רק 75%.
פורסם 2006 במאי 719 שנים עם כל הפקידים שמטפלים במיסים כאלה, סופרים את הכסף, ואלה שמכינים קפה לאלה שסופרים את הכסף, חצי ממנו יתבזבז לפני שיראה מרחוק חשבון בנק של גוף לא ממשלתי.אין לך מושג מה הולך במס הכנסהאז למה אתה כותב סתם?בסופו של דבר, זה פחות כסף שיצא מהכיס שלך או לחלופין יותר כסף שיושקע בך.יש קטע כזה לשנוא את מס הכנסה, אני יכול להבין את זהאבל להתלונן דווקא על מיסוי רווחי הון? (שהוא זהה למס ברוב העולם המערבי)
פורסם 2006 במאי 719 שנים אני לא מבין על מה אתה מיתלונן במדינה נורמלית הכסף חוזר לאזרחים וטוב שיש תמס הזהאם אתה רוצה ליתלונן על הממשלה שלא לדבר על הממשלה הנוכחית זה דבר אחד אבל לפחות על הנייר-העשירים לא מנהלים תמדינה (רק על הנייר)
פורסם 2006 במאי 719 שנים IGאתה מסתכל על ורטהיימראבל אין מס הכנסה ספציפייש מדרגות מס הכנסה אחידות לכולם, זה לא שאומרים "זה ורטהיימר, לא לוקחים ממנו מס"אין מס רווחי הון ספציפי
פורסם 2006 במאי 719 שנים כאילו זה משנההבן אדם בן 80 יש לו כל כך הרבה כסף והוא לא מותר על העבודה ועובד כאילו כלום לא קרה אני לא חושב שבאמת איכפת לו מהמס וזה לא בדיוק בן אדם שצריך לרחם עליו או להגן אליו יש דברים אחרים שמעצבנים אותי כמו אגרה לדוגמה או שיש גם מעמ וגם מס הכנסה בימקום רק מס הכנסה ליתנגד למס הזה זה דבילי
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר אני לא מרחם עליו...אתם מדברים על מס על ריווחי הון.אני לא רואה במכירה של חברה שאדם הקים "רווח הון".על רווחים בבורסה שהחרה עושה אין לי בעייה לקחת מס, גם לא מס על מוצרים שהיא מייצרת. אבל על החברה עצמה כן יש לי בעייה, כי החברה זה רכוש פרטי של אדם פרטי. זה פשוט לא נראה לי הוגן לקחת מס על מכירת החברה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.