פורסם 2006 במאי 819 שנים אין מים על המעבדזה הולך ככה:יש לך משאבה, מיכל מים, רדיאטור לפיזור חום, ובלוקים. כל אלו מחוברים בין האחד לשני בצינורות.על המעבד למשל, יושב בלוק שעשוי ממתכת שמוליכה חום טוב, בד"כ נחושתהבלוק הזה חלול, ובתוכו המון "מוטות" נחושת דקיקים מהתחתית למעלה, שמפזרים את החוםבבלוק הזה עוברים מים קרים, שמתחממים שם, עוברים לרדיאטור, מתקררים, עוברים למיכל, מוזרמים חזרה לבלוק, וחוזר חלילה.
פורסם 2006 במאי 819 שנים אז מערכת מים היא לא כ"כ מפחידה כמו שזה נשמע מים בתוך מחשב..זה בטוח?עד כמה זה עדיף על קירור אוויר?
פורסם 2006 במאי 819 שנים בטוח לגמרי, כל עוד לא קונים חרא של מערכתכמה זה עדיף על קירור אוויר- תלוי כמה אתה משקיע בקירור מיםיש מערכות שמגיעות לתוצאות מדהימות, כמו למשל ה Promodz cooled silence שמחזיקה מעבד במאמץ על 20 מעלות פחות מהזלמן 9500, שהוא אחד מקירורי האוויר הטובים ביותר כיום.
פורסם 2006 במאי 819 שנים נגיד אני קונה מערכת חדשהמעבד 3800+ סתם דוגמא וכרטיס מסך 7900GT עכשיו התקציב לקירור לשניהם נגיד 500-700 שקל מה יהיה יותר כדאי במצב כזה?וכל כמה זמן אני אצתרך להחליף את הקירור מים
פורסם 2006 במאי 819 שנים מעבד+כרטיס מסך=תשכח מקירור מים טוב ב 700 שקלהמינימום שאפשר עוד לחשוב להכניס אותו, זה הביגווטר 745 של ת'רמלטייקhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5201
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחלקים ב-א-ר-ץ?אם כן, אני רוצה לראות שתביא לינקים לכל מה שדרושחוץ מזה, ה 745 כוללת רדיאטור דו שלבי, אחד גדול ואחד קטן. זה קירור יעיל מאוד, והמשאבה גם לא רעה.
פורסם 2006 במאי 819 שנים לא, לא מחלקים בארץאבל אם מזמינים מחו"ל אפשר להרכיב מערכת טובה יותר בפחות כסף (כמובן, בהשוואה להזמנת 745 מחו"ל)ושני רדיאטורים נפרדים...זה אחד הרעיונות היותר מטומטמים שTT הצליחה לחשוב עליוהם פשוט רוצחים את הזרימה ולא תורמים דבר לקירוררדיאטור תלת-שלבי של ת'רמוצ'יל/קולינגוורקס/סוויפטק יספק קירור טוב יותר ויפגע פחות בזרימהאה רגע, בהשוואה לרדיאטור של TT גם דו-שלבי מאותן חברות יעשה עבודה טובה יותר...
פורסם 2006 במאי 819 שנים מדהים!!יש להם את ה Coolaboratory Liquid proהמשחה התרמית הטובה בעולם, אוכלת בביצועים את MX-1 ואת AS5עם קירור Freezer 64 למשל היא מצליחה לתת 6 מעלות פחות מ MX-1אבל המשלוח י-ק-ר!!!!!!!!!במחירים עם המשלוח אני כבר קונה כל מה שאני צריך פה בארץ.
פורסם 2006 במאי 919 שנים אגב, ב 745 אם תחבר רק את הרדיאטור הגדול במקום את שניהם תקבל תוצאות טובות יותר כי הזרימה נשארת חזקה.זו מערכת לא רעה בכלל בתקציב נמוך יחסית.אני עם ה735 וגם מרוצה, למרות שה745 אכן טובה יותר, רק מצריכה מיקום רדיאטור מחוץ למחשב. עכשיו אני בדרך להוסיף בלוק לכרטיס מסך, נראה מה זה יעשה לזרימה ולטמפרטורות. כרטיס המסך שלי על כמעט 60 במנוחה ומעל 80 במאמץ (עם סיילנסר!) וזה לא מקובל עלי.
פורסם 2006 במאי 919 שנים אני לא כל כך בטוח... המים יוצאים מהמשאבה למעבד ומשם לרדיאטור מתקררים ויוצאים לכרטיס מסך, ומשם הם חוזרים למעבד בלי שום דבר שיקרר אותם שוב... לדעתי עדיף שני הרדיאטורים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.