עבור לתוכן

צריך מחשב למשחקים ב 5,000 שקל

Featured Replies

פורסם

אוקי החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. אני משחק במשחקים כמו

WORLD OF WARCAFT ו HALF LIFE 2

אני יכול לשלם 5אלף שקלים -+

כולל מסך... שהמסך לא יהיה ממש יקר... לא צריך משהו ממש מיוחד ... ושלא יהיה LCD או משהו כזה...

אני לא צריך עכבר ורמקולים... אני יכול לחרוג בעוד 500 שקל או משהו... העיקר שיהיה משהו טוב שיחזיק זמן

שחכתי להוסיף שאני לא מתכוון לעשות OC או משהו כזה... אני לא מבין בזה ומעדיף לא להסתבך :)

פורסם

כמה זה דחוף לך? כי בחודש-חודשיים הקרובים אמורים לצאת מעבדים חדשים שאמורים לתת הרבה יותר ערך לכסף שלך.

בכל מקרה לא הייתי מזלזל במסך, הוא הרכיב הכי חשוב במחשב, ומסך LCD בדרך כלל גדול יותר ב2 אינץ ממקבילו הCRT, וצריכת החשמל שלו נמוכה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני משתמש במסך למטרת משחקים.. ואמרו לי שמסך CRT יותר טוב מLCD למטרה זו.. ויותר זול

פורסם
  • מחבר

בבקשה אנשים תנו לי מפרט כי אני עוד מעט מתכוון לקנות ( בערך עוד שבוע-שבועיים) ואני כבר רוצה להיות עם מפרט מוכן...

או שאתם אומרים שכדאי לי לחכות את השבועיים האלה ואז לחפש מפרט? אמור לצאת משהו מעניין בזמן הזה?

ואם אפשר לא לחרוג יותר מידי מ 5500...

שיהיה כולל מסך

פורסם

בLCD אין קרן שעוברת ו"מרפרשת" את המסך, אלא יש תאורה קבועה. מסך LCD (לרוב) יותר טוב לעיניים מCRT. (למה אני אומר לרוב? כי כבר ראיתי מסכי CRT מצויינים ע"ע SGI וראיתי LCD גרועים)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתמקד חומרה טובה כמו כרטיס מסך טוב וכל זה.. ואני לא חושב שיהיה לי מספיק כדאי גם לקנות מסך LCD ושהכל יהיה ב5.5 אלף שקל.

כמובן שאם יש מסך LCD שהוא סביר במחיר לא ממש יקר כמו 500-700 שקל אז אפשר ( למרות שלא נראה לי שיש במחירים האלה ) ...

אם אין אז כבר עדיף CRT רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים