עבור לתוכן

תאימות מעבד כפול ליבה ללוח אם ולזכרונות

Featured Replies

פורסם

האם כל ספק מתאים למעבד כפול ליבה (ספציפית הספק של ה antec slk3800b שהוא ה smart power 2.0 תואם ל amd athlon 3800+ X2 sual)?

כי ראיתי כתבה על הספק הזה וכתבו שם (ממש כדרך אגב) שלספק אין חיבור "8pin EPS12V" שמשומש למעבדים כפולי ליבה. אני ממש לא מבין בזה, אם חייב את הקונקטור הזה? או שמקבלים מתאם עם המעבד?

אם למישהו יש את המעבד והספק או שהוא מבין בזה אני אשמח לתשובה

פורסם

הוא מתאים.. הEPS בעל 8פינים לא תמיד בשימוש. בעצם לרוב הוא לא, אלא זה חיבור ATX 4פינים רגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה הרגעת אותי (:

אבל קראתי הרגע הודעה ששוב הלחיצה אותי קצת, מישהו דיבר על זה שהלוח אם שלו לא תומך בכפול לבה שיש לו, משהו על 830 ו820 או משהו כזה

מישהו יודע אם המעבד ה AMD athlon 3800+ dual מתאים ללוח אם DFI infinity ultra?

פורסם

מתאים ובכיף אפילו..

אבל יש משהו אחר שאמור להדאיג אותך.

אם אתה מתכנן OC אז אתה צריך לבחור בזהירות את הזיכרונות שלך.

פורסם
  • מחבר

מתאים ובכיף אפילו..

אבל יש משהו אחר שאמור להדאיג אותך.

אם אתה מתכנן OC אז אתה צריך לבחור בזהירות את הזיכרונות שלך.

האמת שאני מתכנן בעתיד לעשות OC, והבנתי (ץקן אותי אם אני טועה) שהמעבד מאוד מתאים גם הלוח וגם הכרטיס הגרפי, ואני גם קונה מארז + ספק לא רעים בכלל כך שאני רק יצטרך גוף קירור ואולי עוד מאוורר למארז ואני יהיה בסדר לOC

amd athlon 3800+ X2 dual

DFI infinity ultra

gigabyte geforce 6800gs

ANTEC slk3800b (ספק smartpower2.0)

אבל דבר אחד שלא הצלחתי להבין זה באמת הזכרונות שמתאימים לOC

תכננתי לקנות זכרונות של חברה סבירה 1GB 2.5CL אולי של ADATA, samsung או CORSAIR

אלה מתאימים לOC?

פורסם

ADATA לא משהו אבל תלוי איזה סוג הcorsiar יכול להיות סוגים טובים מאוד לo.c

פורסם
  • מחבר
link=topic=180408.msg1556826#msg1556826 date=1147097523]

ADATA לא משהו אבל תלוי איזה סוג הcorsiar יכול להיות סוגים טובים מאוד לo.c

אני צריך לבקש סוג מסוים של זכרונות או שהזכרונות ל CORSAIR הם פשוט טובים ולכן יתאימו לOC? כי כשבדקתי בחנויות לא ממש מצאתי דגמים של זכרונות אלה יותר רק פרטים עליהם, האם זוג זכרונות של CORSAIR DDR400 cl2.5 (512MB X2) שעולים בערך 660 שח אמורים להתאים?

פורסם

גם לקרוסאייר יש זיכרונות תקציביים (בידיוק עם אותם נתונים שהצגתה... ככה שאלה כניראה הם..). והם לא משהו בOC...

ההמלצה שלי היא אם אתה חושב על OC קח מראש זיכרון במהירות של 500MHZ אם תיזמונים נורמלים..

עכשיו יש לי מיספר שאלות אילך...

אתה בונה את המיפרט מהתחלה ? או שיש לך כבר מיספר חלקים ? כי אם אין לך ...

למה 3800+ ולא 930 ? לאחר ההוזלה שלהם הם כדאים בהרבה... (אלא אם כבר יש לך לוח ל AMD...)

למה 6800GS ? הרי ה 7600GT עושה ממנו צחוק.. והX1800GTO בכלל לא רואה את שניהם ועולה רק 1300 שקל .

פורסם
  • מחבר

גם לקרוסאייר יש זיכרונות תקציביים (בידיוק עם אותם נתונים שהצגתה... ככה שאלה כניראה הם..). והם לא משהו בOC...

ההמלצה שלי היא אם אתה חושב על OC קח מראש זיכרון במהירות של 500MHZ אם תיזמונים נורמלים..

עכשיו יש לי מיספר שאלות אילך...

אתה בונה את המיפרט מהתחלה ? או שיש לך כבר מיספר חלקים ? כי אם אין לך ...

למה 3800+ ולא 930 ? לאחר ההוזלה שלהם הם כדאים בהרבה... (אלא אם כבר יש לך לוח ל AMD...)

למה 6800GS ? הרי ה 7600GT עושה ממנו צחוק.. והX1800GTO בכלל לא רואה את שניהם ועולה רק 1300 שקל .

החלק היחיד שיש לי זה ה6800GS של GIGABYTE שחברים שלי קנו לי... אני מניח שאני יכול לנסות להחליף אותו- שה היה ממש לא מזמן ועדיין לא השתמשתי בו, אבל הוא עלה 1200 שח והיו לי הרבה המלצות עליו, הX1800GTO באמת כלכך יותר טוב? הוא כמעט באותו מחיר... ניסיתי למצוא אוות לצורך השוואה ב tom's hardware ומצאתי רק את ה XT ו XL שעולים 1000- 1500 שח לATI יותר אז אני ממש לא יכול להששוות ביניהם, אבל אלו בעצם הכרטיסים היחידים של ATI שהיו יותר טובים מה6800GS וגם לא מצאתי שם שום הזכר ל7600GT שהמחיר שלו כמעט זהה לשל ה6800GS (שלו קיבלתי המון המלצות)

ה930 זה של אינטל? כי באינטל אני ממש לא מבין, כשלפני כמה חודשים התחלתי לבנות מפרט ירדתי מהר מאוד מאינטל כי הרוב הדיי מוחלט אמר לי שהם סתם יותר יקרים, זה השתנה? ה3800+ של AMD זה הלוח הכי פשוט בDUALCORE והדעה המוחלטת היא שזה המעבד הכי משתלם שקיים היום, אם המצב השתנה כלכך ממש לא אכפת לי לשנות את כל המפרט, אז אם יש לך הצעות אני אשמח (אחרי הרבה תחקירים הגעתי למסקנה שה SLK3800נ של ANTEC הוא מארז (וספק) ממש מצויין אבל גם על זה אני מוכן לוותר אם יש משהו טוב יותר, אני יהיה בקשר עם הספק כבר מחר בבוקר אז אשמח לכל עזרה, תודה syberpuppy

פורסם

החלק היחיד שיש לי זה ה6800GS של GIGABYTE שחברים שלי קנו לי... אני מניח שאני יכול לנסות להחליף אותו- שה היה ממש לא מזמן ועדיין לא השתמשתי בו, אבל הוא עלה 1200 שח והיו לי הרבה המלצות עליו, הX1800GTO באמת כלכך יותר טוב? הוא כמעט באותו מחיר...

יש מיקרים של כימעט פי שתיים..

http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_7600_gt_performance/page10.asp

ה930 זה של אינטל? כי באינטל אני ממש לא מבין, כשלפני כמה חודשים התחלתי לבנות מפרט ירדתי מהר מאוד מאינטל כי הרוב הדיי מוחלט אמר לי שהם סתם יותר יקרים, זה השתנה? ה3800+ של AMD זה הלוח הכי פשוט בDUALCORE והדעה המוחלטת היא שזה המעבד הכי משתלם שקיים היום, אם המצב השתנה כלכך ממש לא אכפת לי לשנות את כל המפרט, אז אם יש לך הצעות אני אשמח

הוא ירד מ2000 +- (לא זוכר בידיוק כמה) ל 1400.. הוא אומנם קצת פחות טוב מה 3800+ אבל זה לא מצדיק ההפרשי מחיר לדעתי

יש לך פה השוואה..

http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&chart=74&model2=322

(אחרי הרבה תחקירים הגעתי למסקנה שה SLK3800נ של ANTEC הוא מארז (וספק) ממש מצויין אבל גם על זה אני מוכן לוותר אם יש משהו טוב יותר, אני יהיה בקשר עם הספק כבר מחר בבוקר אז אשמח לכל עזרה, תודה syberpuppy

אני לא ממש מעודכן במחירים של הלוחות אם ל אינטל ו AMD ככה שאני לא יכול להמליץ לך .(חודשיים בכלא צבאי... :bash: )

ובמארזים וספקים אני לא ממש מבין גדול, אבל אם אני זוכר נכון זה ספק 380W נחמד אבל יקר וככה גם המארז..

למה שלא תיקנס לפורם מיפרטי מחשב ותיתן שם תקציב ושימושים למחשב ?

פורסם
  • מחבר

אני יעשה את זה... תודה

פורסם

tal_levi1000

היצתברות של מיספר דברים ... לא משנה כרגע ...

אין ממש טעם ליקנות יותר מ930 אין סיבה ליותר מ 920 תכלס אבל בישביל 40 שקל 200 MHZ... יאללה נו שיהיה...

פורסם

לא לא התכוונתי שהוא צריך ללכת על ה950 (כמובן אם אתה רוצה ויכול יותר טוב)

פשוט רציתי להמחיש את ההבדל בין כפולי הליבה של אינטל ושל AMD במחיר

הכי יקר של אינטל (NON-EE וחוץ מה 960 שבא למלא את החור בטווח המחירים שנוצר) שהוא ה950 עולה בדיוק כמו הדגם השני ברמה של AMD ה4200

אבל כמובן שגם ה 20 30 40 יהיו משתלמים מאוד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים