עבור לתוכן

DVD ו - AMD

Featured Replies

פורסם

יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?

פורסם

אתה טכנאי, לא?

אמרת לי שאתה עובד בחנות מחשבים.

תבדוק על החומרה שלך!

פורסם

בולשיט. ה"טכנאי" שאמר לך את זה שיקר לך בפרצוף.

עריכה: אני ראיתי במו עיני מחשב עם מעבד AMD וכונן DVD.

פורסם
  • מחבר

תמיר אל תהיה ציני. - איך אני אבדוק את החומרה אם יש לי P-IV :lol: :lol: :lol:

לעקיצתך: יש מגוון רחב של מעבדים של AMD וכמובן מגוון לוחות. ואולי קיים מקרא בודד אחד שממנו אפשר להפיק לקחים.

לשאילתך: החברה שאני עובד בה היא AMP-TECHNOLOGIES ( דומה ל -AMD אבל לא) היא נמצאת ביש"ע. וכדי לא לפגוע בחוקי הפורום הזה לא אפרט כאן יותר פרטים

דרך אגב, רוצה לקבל הצעת מחיר ל - AMD2000 - 7VRXP - 256DDR SAMSUNG ;D

פורסם

היא נמצאת ביש"ע. וכדי לא לפגוע בחוקי הפורום הזה לא אפרט כאן יותר פרטים

פרסום לא יהיה פה כבר :hat: :hat: :hat: :smoke: :smoke:

חוץ מזה, היום אני מקבל ת'מחשב עם הריידון9700 ;)

פורסם

שטויות! אין יותר מה להוסיף!

פורסם
  • מחבר

SPIRITKNIGHT - אולי זה לא המקום אבל תגיד מה היו השיקולים שלך כאשר קנית כרטיס מסך כזה? ( אני שואל ברצינות). למה לא הלכת על ה G.FORCE

פורסם
captainobvious.jpg
פורסם

יש כמה "תכנאים" שטוענים ש - DVD שלהם לא מתפקד בגלל שבמחשב שלהם יש מעבד AMD. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. מישהו נתקל בבעיה הזו פעם ? ואם כן איזה פתרון יש ?

ה"טכנאים" האלה בטח גם מפרמטים את המחשב כשהחיבור לאינטרנט מתקלקל, או שהצבעים מתחרפנים ? איזה מין טכנאי לא מנוסה וחסר ידע בסיסי וכול לבוא לטעון טענה גורפת כל כך ? הרי היום רוב כרטיסי המסך מכילים מפענח DVD, וכונני ה DVD כל כך נפוצים, וכל כך הרבה אנשים רואים DVD דרך המחשב - אז מאיפה הביאו את השטות הזו ?אנ הייתי נותן להם עשרה שקלים של מונופול ואומר להם ללכת ולחפש לעצמם עיסוק אחר.

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך איזה תכנאים: יש לי הרבה ידידים שרק לא מזמן סימו קורסים. חסר להם הרבה ידע בסיסי עדיין והם מתקשרים ושואלים שאילות. אבל אני מאוד מעריך את רובם בגלל שהם מתענינים בנושא. " לא הבישן לומד ולא הקפדן מלמד " לכן אני מציע להתיחס בכובד ראש גם לשאילות מן הסוג הזה. תאמין לי שחברת ATI כאשר התחילה לשווק את אחד הדגמים של X8 שלהם ( אני לא זוכר איזה אבל אם תתעקש אני אברר לך). לא העלו בדעתם שעל חלק מאוד גדול של לוחות אם זה לא יעבוד, מה תגיד על זה ?

פורסם

אני אגיד לך איזה תכנאים: יש לי הרבה ידידים שרק לא מזמן סימו קורסים. חסר להם הרבה ידע בסיסי עדיין והם מתקשרים ושואלים שאילות. אבל אני מאוד מעריך את רובם בגלל שהם מתענינים בנושא. " לא הבישן לומד ולא הקפדן מלמד " לכן אני מציע להתיחס בכובד ראש גם לשאילות מן הסוג הזה. תאמין לי שחברת ATI כאשר התחילה לשווק את אחד הדגמים של X8 שלהם ( אני לא זוכר איזה אבל אם תתעקש אני אברר לך). לא העלו בדעתם שעל חלק מאוד גדול של לוחות אם זה לא יעבוד, מה תגיד על זה ?

אל תשווה טכנולוגיה חדשה של AGPx8 (אני מניח שעל זה דיברת) לבין טכנולוגיות "ותיקות" כמו AMD והמעבדים שלה, וה DVD. אלו טכנולוגיות מאד ותיקות, ואם היתה איזו שהיא בעיה של תאימות, מזמן מזמן היית שומע עליה, ואפילו היית שומע על פתרון שניתן לבעיה. נראה לך הגיוני שחברת AMD שרוצה נתח שוק כמה שיותר גדול, תוציא לשוק מעבד שלא יכול לנגן DVD, בתקופה כל כך מוכוונת מולטימדיה ?

פורסם

אצל אותם טכנאי קברים כל מחשב עם חברה שהיא מעל POWER COLOUR וPC PARTNER נחשב מחשב עם בעיות תאימות, כי הרי צריך לשים CLOGIC עם פנטיום 4 10000000000000000 ג'יגה הרץ ביחד עם לוח אם עם זכרון EDO עם אפשר.

אני מת לפגוש פעם את הטכנאים שעובדים בכל חנויות הקברים ומפיצים את דברי התועבה והזימה האלה. המעבדים של AMD הם מעבדים מעולים. נקודה. אין להם שום בעיות תאימות.

הת'רד ננעל, כי אין מקום לשטויות בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים