פורסם 2006 במאי 619 שנים קצת נמאס לי מהרעש של המחשב אני מעוניין להשתיק אותו קצת: יש ארבעה מאווררים לפי מה שראיתי:1 בגב המארז מוצי אוויר,אחד על הכ"מ,אחד על המעבד ואחד בספק..קצת קשה לי להבחין מאיפה רוב הרעש מגיע אבל נראה לי שזה מהספק איזה עוד מקורות רעש יכולים להיות? אני לא יודע בינתיים מה התקציב כי אני לא מודע למחירים ובכלל לא מבין בעסק הזה בש*ט איזה בדיקות ניתן לערוך על מנת למצוא את מקור הרעש?
פורסם 2006 במאי 619 שנים you r wise to follow the ways of the silence young one. for the way of silence is the true wayזה יכול להיות כל דברבעיקרון מה שגורם רעש זה: מאווררים וההארד דיסק. כל השאר שקט ולא יוצר רעשבודקים מה המקור על ידי כיבוי אחד אחרי השני של כל גורם רעשואז מוצאים מה מרעישאני הלכתי בדרכי השקטוהגעתי לתוצאה משביעת רצוןאם תרצה לדעת משהו, תשאלולך למכה של אוהבים השקט SPCR
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר מההאד דיסק אני שומע פה ושם קולות של כתיבה או מה שזה לא יהיה אבל יש מין רעש כזה די חזק ודומננטי אני לא יודע מה מקורוואם אני מגלה למשל שזה מהספק אז ניתן להחליף רק את המאוורר שבו?
פורסם 2006 במאי 619 שנים לשניה או 2 זה בסדר (שזה הזמן לבדוק אם הרעש בא משם)אבל אתה לא מנתק קירור של משהומאווררים שעובדים בתור מאוררים כןחלק מקירור על חלק כלשהו... עדיף שלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.