פורסם 2006 במאי 619 שנים הי! אני מחפש תוכנה שאני אוכל להסתיר בעזרתה סימלון כלשהו בטאסק באר... יש חיה כזו? 10X
פורסם 2006 במאי 619 שנים אני מקווה שאני מבין אותך נכון...אתה לא צריך שום תוכנה בשביל זה.תיכנס ל-START, תבחר ב-RUN, ושם תרשום MSCONFIG, ותעשה OK. בתוך התיבה שנפתחה אתה יכול לבחור מה להוסיף ומה להסיר מהשורת המשימות.מקווה שלזה התכוונת...
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר אין שם בלשוניות שום דבר שנראה כמו מה שאני מתכוון.. יש איזו דרך בREGEDIT אבל אין לי את הKEY המתאים להיכנס אליו ולכן זו בעיה וחשבתי שיש תוכנה שתעשה את מה שאני מבקש
פורסם 2006 במאי 619 שנים Pשוט תעזוב אותו הוא יעלם לבד .. (הם עובדים על IDLE בעיקרון , לשנות את זה , זה אכן בREGEDIT .. )
פורסם 2006 במאי 719 שנים לא כל כך מסובך:אני אכתוב בעברית כי זה מעצבן לעבור כל פעם לאנלית:לחצן ימני על שורת המשימות ובחירה במאפיינים.למטה למטה יש לך אפשרות לסמן V בהסתר סמלים לא פעילים.סמן את ה V ולחץ על התאמה אישית, כאן תוכל להחליט לגבי כל סמל אם אתה רוצה שיעלם אוטו' אחרי זמן מסויים, יוצג תמיד או יוסתר תמיד.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר לא כל כך מסובך: אני אכתוב בעברית כי זה מעצבן לעבור כל פעם לאנלית: לחצן ימני על שורת המשימות ובחירה במאפיינים. למטה למטה יש לך אפשרות לסמן V בהסתר סמלים לא פעילים. סמן את ה V ולחץ על התאמה אישית, כאן תוכל להחליט לגבי כל סמל אם אתה רוצה שיעלם אוטו' אחרי זמן מסויים, יוצג תמיד או יוסתר תמיד. תודה אחי, אבל זה רק מסתיר אותם כך שכשאני אלחץ על החץ להרחבת הטאסק בא הם יופיעו שוב.. אני מחפש דרך להסתיר אותם כדי שלא תהיה שום דרך לראותץ אותם עד לביצוע פעולה הפוכה... Pשוט תעזוב אותו הוא יעלם לבד .. ??? אתה יכול להסביר? לא יעלם כלום לבד... לא התכוונתי לHIDE INACTIVE ICONS......
פורסם 2006 במאי 819 שנים http://www.freedownloadscenter.com/Shell_and_Desktop/Desktop_Toolbars_and_Launchers/Taskbar_Hide.html
פורסם 2006 במאי 819 שנים לדעתי ויסטה תצא מאובטחת .. מייקרוסופט לא מפגרים...זה לא ייצא דפוק..חוץ מזה לינוקס יהיה לא מאובטח כמו וינדוס ... שיהיו יותר משתמשים...יהיה יותר וירוסים וספייוור...
פורסם 2006 במאי 819 שנים כן כן, שמענו את זה, בכל מקרה, מי פה בדיוק מדבר על נושא האבטחה, סתם ציינתי כי במסגרת האבולוציה של TASKBAR בין 2000 ל XP, אולי VISTA יוסיף גם אופציה כזו לארגון הסמלים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.