עבור לתוכן

הסתרת סימלון בTASK BAR

Featured Replies

פורסם

הי!

אני מחפש תוכנה שאני אוכל להסתיר בעזרתה סימלון כלשהו בטאסק באר... יש חיה כזו? :) 10X

פורסם

אני מקווה שאני מבין אותך נכון...

אתה לא צריך שום תוכנה בשביל זה.

תיכנס ל-START, תבחר ב-RUN, ושם תרשום MSCONFIG, ותעשה OK. בתוך התיבה שנפתחה אתה יכול לבחור מה להוסיף ומה להסיר מהשורת המשימות.

מקווה שלזה התכוונת...

פורסם
  • מחבר

אין שם בלשוניות שום דבר שנראה כמו מה שאני מתכוון..

יש איזו דרך בREGEDIT אבל אין לי את הKEY המתאים להיכנס אליו ולכן זו בעיה וחשבתי שיש תוכנה שתעשה את מה שאני מבקש :)

פורסם

Pשוט תעזוב אותו הוא יעלם לבד .. (הם עובדים על IDLE בעיקרון , לשנות את זה , זה אכן בREGEDIT .. )

פורסם

לא כל כך מסובך:

אני אכתוב בעברית כי זה מעצבן לעבור כל פעם לאנלית:

לחצן ימני על שורת המשימות ובחירה במאפיינים.

למטה למטה יש לך אפשרות לסמן V בהסתר סמלים לא פעילים.

סמן את ה V ולחץ על התאמה אישית, כאן תוכל להחליט לגבי כל סמל אם אתה רוצה שיעלם אוטו' אחרי זמן מסויים, יוצג תמיד או יוסתר תמיד.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך מסובך:

אני אכתוב בעברית כי זה מעצבן לעבור כל פעם לאנלית:

לחצן ימני על שורת המשימות ובחירה במאפיינים.

למטה למטה יש לך אפשרות לסמן V בהסתר סמלים לא פעילים.

סמן את ה V ולחץ על התאמה אישית, כאן תוכל להחליט לגבי כל סמל אם אתה רוצה שיעלם אוטו' אחרי זמן מסויים, יוצג תמיד או יוסתר תמיד.

תודה אחי, אבל זה רק מסתיר אותם כך שכשאני אלחץ על החץ להרחבת הטאסק בא הם יופיעו שוב.. אני מחפש דרך להסתיר אותם כדי שלא תהיה שום דרך לראותץ אותם עד לביצוע פעולה הפוכה...

Pשוט תעזוב אותו הוא יעלם לבד ..

??? :nixweiss: אתה יכול להסביר? לא יעלם כלום לבד... לא התכוונתי לHIDE INACTIVE ICONS......

פורסם
  • מחבר

רציני אף אחד לא יודע? :-\

פורסם

אתה יכול להשתמש בתוכנה taskbar hide.

פורסם

חחח, 9$ לדבר כזה אידיוטי, יפה...

פורסם

חחח 50 שקל בערך ?

לא צריך את זה גם ...

פורסם

אולי ב VISTA המפגרים יוסיפו משהו בתחום (אחרי ה > ב XP)

פורסם

לדעתי ויסטה תצא מאובטחת .. מייקרוסופט לא מפגרים...זה לא ייצא דפוק..

חוץ מזה לינוקס יהיה לא מאובטח כמו וינדוס ... שיהיו יותר משתמשים...יהיה יותר וירוסים וספייוור...

פורסם

כן כן, שמענו את זה, בכל מקרה, מי פה בדיוק מדבר על נושא האבטחה, סתם ציינתי כי במסגרת האבולוציה של TASKBAR בין 2000 ל XP, אולי VISTA יוסיף גם אופציה כזו לארגון הסמלים...

פורסם

אני סתם שואל אם מישהו מסכים איתי ..

מישהו מסכים איתי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים