פורסם 2006 במאי 619 שנים hi.היום ניסיתי ליצור תיקיה חדשה בכונן D ולא הצלחתי.היה כתוב:Unable to create the folder 'New Folder' Access is denied. הדבר המוזר הוא שבכונן C אני יכול ובכונן D אני לא יכול.אני מוגדר כAdministrator.למה לעזאזל זה קורה???עזרה בבקשה :-\תודה.אגב,ניסיתי גם ליצור קובץ וורד\כל קובץ שאפשר שלוחצים קליק ימני-> New.
פורסם 2006 במאי 619 שנים בדרך אחרת אפשר ליצור ? זה בכלל כונן שאפשר לכתוב עליו (ולא ה CDROM או משהו בטעות)
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר בטח שזה כונן שאפשר ליצור עליו.ההרשאות בסדר גמור. אגב,בכמה תיקיות אפשר באותו כונן ובכמה תיקיות אי אפשר.עשיתי סריקת אדוור\ספייור\וירוסים.כלום.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר עשיתי סריקה של הדיסק,והוא נתקע בשלב 4 מ5 אגב,הכונן הוא לא כונן C שנמצאים בו כל הקבצים של הווינדוס. יש למישהו מושג למה זה קורה?תודה.
פורסם 2006 במאי 1419 שנים מדובר בבעייה של הרשאות.כך בעלות על כל כונן D שלך.תעשה את מה שכתוב במדריך הבא: http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhe%3B308421&x=11&y=9בכל מקום שמתייחסים לתיקיה אתה תתיחס לכונן D
פורסם 2006 במאי 1519 שנים והאם אפשר לשנות את הקבצים הקימים ב-D? אם נגיד יש לך שם כבר קובץ WORD, אז תשנה אותו ותנסה לשמור.
פורסם 2006 במאי 1619 שנים תנסה שוב. תקראה את המסמך ותפעל על פיו ,שלב אחר שלב...תיקח בעלות למשתמש שלך...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים מחבר סעמק,בסוף התברר שלא היה Full control ל administrator foolish me. תודה רבה על העזרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.