עבור לתוכן

בעיה בRIP מDVD (חוקי).

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מנסה לבצע RIP של DVD (בלי הפרה של זכויות יוצרים, אל תדאגו) אך אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה:

בכל התוכנות שניסיתי, שאת שמן אפרט בהמשך, אני נתקל בERROR באחוז האחרון של ההעתקה. כל הפרקים מועברים כמו שצריך והכל בסדר. רק הפרק האחרון יוצר ERRORים והRIP נתקע. יש לציין כי בעת צפייה בסרט אין כל בעיה (בין אם זה בDVD בטלווזיה ובין אם זה בDVD במחשב) לצפות בפרק האחרון, זה שתוקע את הRIP.

ניסיתי במס' תוכנות:

DVD DECRYPTER

DVD SHRINK

MAGIC DVD RIPPER.

זה ממש מעצבן כי אני רוצה להעתיק את הכל למחשב אבל הוא לא נותן לי את הפרק האחרון. גם כשאני מנסה לבצע גיבוי רגיל מDVD אחד לשני, הכל נתקע בפרק האחרון, אבל כשאני בוחר שלא להעתיק את הפרק האחרון, הכל בסדר.

למישהו יש מושג מה קורה פה?

תודה!

פורסם

יש בעיה בדיסק אולי ? בדקת אם יש שריטה ? הכי טוב לנסות עם כונן אחר. (יתכן שאת הבעיה לא רואים בזמן ניגון רגיל).

פורסם
  • מחבר

זה דיסק שרק הגיע אלי לפני כשבוע...

ניסיתי כבר ב2 הכוננים שבמחשב שלי...

פורסם

מוזר, יכול להיות שיש לו איזה הגנה מוזרה ? אתה יכול לבדוק במחשב אחר?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי...

בכל התוכנות רשום שאין הצפנה. גם בPREVIEW של DVDSHRINK רואים שהפרק האחרון עוד עובד חוץ מממש השניות האחרונות.

שמתי לב גם שכשיש ERRORים יש מן רעש של תקתוק מכונן הDVD...

פורסם

אולי החמש שניות האחרונות הם מה שדפוקות את זה ? מן הסתם זו אולי הגנה שהם לא יודעים להתמודד איתה (יכול להיות סתם פגם מכוון בשביל לדפוק אותם), ובגלל זה הם רושמים שאין.

פורסם

נסה את DVDFab Decrypter

לדעתי ישנה בעיה במדיה עצמה (אולי שריטה\שריטות).

פורסם

תנסה גם CLONE DVD2 תוכנה מעולה...

אני גם חושב שיכול להיות שיש איזה שהוא דפקט בדיסק עצמו ...תבדוק טוב ותעביר ניגוב אם מטלית יבשה עדינה(!)

פורסם

ישנה שיטה ממש מלוכלכת של הגנה... הם מכניסים sector דפוק לאחד ה פרקים יצא לי כבר למצוא דיסק אחד כזה באוסף שלי למרות שתוכל לצפות בו חופשי

אם אין לך שריטה בקצה הדיסק או משהו אני אשאר שזה סוג הזה של שגיאה זה אפילו לא שיטת הגנה אלא סתם משהוא שנועד למנוע תהליכי העתקה לא חוקיים אבל לא משתמשים בזה בד"כ כי יש כוננים שלא יכולים לדלק על זה כמו שצריך...

פורסם

אני גם נתקלתי בבעיה עם התקה של סרט DVD מקורי ורק תוכנת DVDFAB הצליחה להעתיק אותו במלואו.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי איכשהוא לחלץ את הקובץ בעזרת CLONEDVD. תודה The Maestro!

אבל למה שהם יעשו את זה? זה דיסק שהופק אך ורק עבורי...

טוב נו, תודה בכל מקרה!

פורסם

אם אתה עדיין ממשיך להתקל בבעיות כאלה , תעדכן את ה Firmware של הצורב DVD שלך .

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא כרב מעודכן לגרסא האחרונה ביותר שלו, אבל זה קרה גם בעוד כוננים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים