פורסם 2006 במאי 619 שנים הייתי אתמול בלילה בחוף הצוק, יצא לי לצלם קצת תמונות. המצלמה הונחה על משהו, לא השתמשתי בחצובה. ומעט לפני השקיעה כשהירח האיר מלמעלה - ואבסטרקט קטן לסוף - לא שמתי EXIF אבל אם מישהו מעוניין.. :
פורסם 2006 במאי 619 שנים מה זה בעצם אבסטרקט? ומה צילמת שם? אדמה חרושה? אהבתי מאוד את התמונה השניה, יש בה משהו מיוחד שאני לא יודע מה מושך אותי אליו בתמונה הראשונה ניתן לתקן קצת צבעים וקונטרסט, ההשתקפות של הירח\שמש על הים יוצרת תחשוה של רוגע ונועם (מהמילה נעים ) חוץ מזה, בתמונה הראשונה יש חוסר חדות\שימוש בזום דיגיטאלי וכך איכות התמונה נפגעה. בעיקרון סט חביב ביותר אבל התמונה הכי טובה ולדעתי גם יכל להחזיק את הת'רד הזה לבד היא השניה
פורסם 2006 במאי 619 שנים השתיים הראשונות יפות ,בשלישית לא ממש הבנתי מה זה.אהבתי בראשונה את הקו של השמש.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר אהבתי בראשונה את הקו של השמש. ירח. באחרונה אלו מן מדרגות מבטון, הירידה לחוף עצמו. אבסטרקט - http://en.wikipedia.org/wiki/Abstract_art
פורסם 2006 במאי 619 שנים התמונה השלישית מכאיבה לעיניים :-[ השנייה יפה. מצאתי בה משהו קצת מוזר ביחס לתמונות סטנדרטיות שאפשר לראות פה בפורום
פורסם 2006 במאי 719 שנים אהבתי מאוד את השניה ואת האבסטרקט, בשניה משום מה התאורה נראתה לי יותר טובה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.