עבור לתוכן

ה - emule נתקע

Featured Replies

פורסם

האם יש לנוד 32 ולקספרסקי חבילה שכוללת ?

ואם כן מה הגירסא האחרונה?

לקספרסקי יש פיירוואל...

אבל אני יודע שלמקאפי יש גם אנטיוירוס וגם אנטי ספאם וגם פיירוול

פורסם
  • מחבר

הבנתי שיש לקספרסקי חבילה שלמה להגנה אנטיווירוס ואנטי ספאם ופיירווול אבל מה הגירסאה האחרונה ועדכנית?

פורסם

הבנתי שיש לקספרסקי חבילה שלמה להגנה אנטיווירוס ואנטי ספאם ופיירווול אבל מה הגירסאה האחרונה ועדכנית?

זו שיש באתר שלהם.

AVG חביב, אבל לא נראה לי שפרנואיד כמוהו שלא יודע להשתמש טוב במחשב, יתמודד עם הקלות שלה.

פורסם

גם אני סורק את ההרד דיסק לוירוסים כל לילה (אוטומטית). בדרך כלל אם אני ער וזה קופץ לי אני מבטל בבטחה (כי למחרת יריץ). אם זה יקלקל את ההרד דיסק יותר מהר (דבר שאני לא בטוח בו בכלל) אני אדאג שזה יקרה תחת תקופת האחריות (3 שנים), כי אם לא, ההרד דיסק "פתאום" יתקלקל באורך פלא חודש לפני שהאחריות פגה (באופן וודאי). ;D

פורסם
  • מחבר

אחי יש משהו בדבריך...

שווה התייחסויות נוספות...

פורסם

לא יודע מי ממציא את זה שזה הורס את ההרגיסק ההרדיסק שלי כבר פול התעללויות ועדיין פועל כמו מניאק!

חוץ מזה אני עם נורטון 2006 חרא אנטי וירוס אבל עוזר לי ,זה מספיק טוב אחרי הכל אני גולש באתרים נורמלים ולא אתרים

מלאי זימה עם רוגלות מפה ועד באר שבע...

פורסם

נורטון לא מוצא בקושי וירוסים..

ואני מדבר מניסיון.

אני מחזק. לא ניסיתי אותו בזמן האחרון, אבל יש לי טראומה קשה ממנו, מהעבר...

בכל מקרה, לגבי מה שאתה אומר - עושה רושם שהאימיול לא נתקע, אלא התרסק, והאייקון שלו לא נעלם משום מה משורת המשימות.

יכול להיות שאתה מוריד יותר מדי דברים בבת אחת, וזה מרסק אותו (קרה לי מדי פעם). תנסה להשהות חלק מהדברים ולהשאיר רק 1 או 2...

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שיש משהו בדבריך...

תודה על כל העזרה...

פורסם

גם אני סורק את ההרד דיסק לוירוסים כל לילה (אוטומטית). בדרך כלל אם אני ער וזה קופץ לי אני מבטל בבטחה (כי למחרת יריץ). אם זה יקלקל את ההרד דיסק יותר מהר (דבר שאני לא בטוח בו בכלל) אני אדאג שזה יקרה תחת תקופת האחריות (3 שנים), כי אם לא, ההרד דיסק "פתאום" יתקלקל באורך פלא חודש לפני שהאחריות פגה (באופן וודאי). ;D

מה ההגיון להריץ סריקה כל יום, אם יש לך AUTOPROTECT רץ ברקע במהלך היום ומנתר את מה שאתה עושה ?

פורסם

אין שום טעם ,ובמיוחד לא עם נורטון ,מילא אם זה היה אנטי רוגלות ואנטי ספייאור ...

לדעתי בכל מקרה אין טעם, כל האנטים יושבים בזכרון וברגע שוירוס מתעורר הם אמורים לחסום אותו.

זה גם השלב שיהיה אולי שווה לעשות סריקה ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים