פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר אני פוחד בקטע של המתח, שלא יהיה משהו עם מתח גבוה/נמוך מדילד של כמה מתח אני בדיוק צריךאודה לתשובה מהירה כי עוד חצי שעה אני שוב אהיה שם :-\
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים הלדים אולטרה ברייט שלי לוקחים בין 3 ל3.5 ומחוברים ישירות ללוח בלי נגדאז הנה מה שאתה צריך:לד (אולטרה ברייט או lazer) שדורש 3volt
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר הנה הפרטים על הלד שקניתי הוא יתאים ?jumbohigh brightnesslight emitting diodejumbo 10mm round 12000mcd brightnessוהמפרט:absolute max veluesfoward supply voltage 2.6Vreverse voltage 4.1Vfoward current cont 50mapeak 100mapower dissipation 130mWopto electrical characteristicsfoward voltage 1.9Vfoward current 20maluminous intensity 12000mcdpeak emission wavelength 620nmהאם הלד יתאים ?האם הוא טוב, מה העוצמה שלו ביחס ללד רגיל ?תודהיאיר ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים חוץ מהמתח... אין לי מושג על מה מדובר פה... : אבל נראה שזה לד חזק בכל מקרה הוא אמור להתאים מבחינת מתח
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים תודה,הייתי בRADIO SHACK וראיתי קיר שלם מלא בלדיםמכל הסוגים, הצבעים הגדלים והמיניםאיזה לד לעזאזל אני אמור לקנות ?תודה,יאירבאיזה עיר הרדיו שאק שאתה מדבר עליו? כי ברעננה אין את כל מה שאתה מדבר עליו, אלא אם כן הם שדרגו את החנות בזמן האחרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.