פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים שלוםאני מתחיל במודינג קטן ומעוניין להחליף את הנורה האדומה במארז שמתחברת ללוח ומראה את מצנ הHD ב"לד" אפשר הדרכהצריך נגדיםאיזה לד ?מה מי מו ....תודה,יאיר
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא צריך שום נגד פשוט תוציא את הלד תקח אותו לחנות אלקטרוניקה ותגיד שאתה מעוניין בקניית לד זהה וגמרנו....ואגב , צריך להלחים את הלד ... ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר אני דווקא מחפש אולטרה ברייט לד מהחזקים יותראצלהם גם לא צריך נגד ? ???
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים בדיוק עשיתי את זה אצלי.תיקח לד אולטרה ברייטתיקח את הלד שמחובר למארז כרגע, תגזור את החוט של הלד שמחובר כרגע ותלחים\תבודד את החוט כשהוא מחובר (תקפיד על פלוס ומינוס) ללד החדש.תקע במארז את הלד החדש וחבר אותו ללוח כמו הקודם וואלה.. סיימת
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים בדיוק עשיתי את זה אצלי.תיקח לד אולטרה ברייטתיקח את הלד שמחובר למארז כרגע, תגזור את החוט של הלד שמחובר כרגע ותלחים\תבודד את החוט כשהוא מחובר (תקפיד על פלוס ומינוס) ללד החדש.תקע במארז את הלד החדש וחבר אותו ללוח כמו הקודם וואלה.. סיימתנראה לי שכדאי שתכתוב מדריך... ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים נראה לי שלא כדאי.... עשיתי את זה אצלי כל כך חפיף שלא הלחמתי אפילו את הלדים... סתם מחוברים עם איזולירבנד :
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים לא חייבים להקפיד על פלוס ומינוס .... כי בלוח אם אתה יכול לחבר את זה הפוך מקסימום אם טעיתה בפלוס והמינוס בלד...
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אבל לא כל אחד יודע שהרגל הערוכה של הלד זה פלוס וקצרה זה מינוס ... ולא כל אחד יודע מה מסמל כל חוט בחיסור אשר מץחבר אל הלוח אם ....
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים אפילו להלחים או לגזור אני לא הייתי צריך.הלד נמצא אצלי במין תושבת כזאת מפלסטיק -רק להוציא את הלד הישן ולהשחיל את החדש... ;DLife is good... Most of the time...
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים מחבר אז איך אמרתם זה הולךרגל קצרה זה ?רגל ארוכה זה ?חוט לבן הוא ?חוט אדום/ירוק הוא ?תודה,יאירוד"א כמה מתח נותן החיבור מהלוח, וכמה מתח נותן חיבור של ספק כמו שמחבקים להארד דיסק, לסידי רום וכיוצ"ב (המלבן הלבן)
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים ארוכה פלוס, קצרה מינוס.אם במקרה גזרה את הרגלים - אם תשים לב אז הלד לא עגול.יש איזור שהוא שטוח - זה המינוס.בקשר לחוטים:צבעוני: פלוסלבן/שחור: מינוס.הלוח אם אני לא טועה נותן 5 וולט (או 3, לא זוכר).החיבור מהספק (מולקס) נותן או 5 וולט (חוטים אדום ושחור) או 12 וולט (חוטים צהוב ושחור)
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר תודה,הייתי בRADIO SHACK וראיתי קיר שלם מלא בלדיםמכל הסוגים, הצבעים הגדלים והמיניםאיזה לד לעזאזל אני אמור לקנות ?תודה,יאיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.