פורסם 2006 במאי 519 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל מתלבט אם לחכות לרכיבים מתקדמים יותר עבור ה Vista.התקציב הוא 9K (יש לי מסך, HD, וכוננים מהמחשב הקודם).כעקרון המחשב מיועד למשחקים וכבר החלטתי לחכות ל Conroe + לוח עם Crossfire 3200 - RD580.התוכנית היא רכישה ראשונית של 1900XTX + רכישת תוספת לכשהכרטיס כבר לא יחזיק.ועכשיו לשאלה האמיתית:האם יש טעם לחכות לכרטיסי מסך שיתמכו ב DirectX 10 עבור תאימות ל Vista?למען האמת אני לא ממש סגור על זה שאני צריך את ה Vista, אבל זה סיפור אחר. אני רק רוצה לשמור על תאימות.
פורסם 2006 במאי 519 שנים ברוך הבא לפורום ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב קרא בבקשה את חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0 .
פורסם 2006 במאי 519 שנים אין לך שום סיבה לעבור לVISTA עם כרטיס מסך שלא תואם WDDM בספק בכלל אם אפשר יהיה לשלב דרייבר WDM עם כרטיס תואמם בתוך WDDM.
פורסם 2006 במאי 619 שנים אם אתה לא קונה קרוספייר עכשיו ומשחק על רזולוציות מטורפות עכשיו אז אין לך שום סיבה לקנות קרוספייר , כי בזמן שx1900xt ייחנק עוד אחד כבר לא יעזורוכבר עד אז יצא ה g80 אז אין לך סיבה לחשוב ככה.
פורסם 2006 במאי 619 שנים שמע, קנה את המחשב בבום אחד. אתה היום תקנה משהו שעוד חודשיים יהיה כבר הרבה יותר טוב ושתקנה את המחשב פתאום תגיד לעצמך איך נדפקתי..
פורסם 2006 במאי 619 שנים אחי אבל ככה זה עולם המחשבים אתה לא יכול לעמוד בקצב שלו ברור שעם תקנה עוד חצי שנה מחשב אז יהיה לך מחשב סוס למשחקים אבל זה החלטה אישית שלך.....אז מישהו יקנה אחרי זה מחשב אחרייך ויהיה לו יותר טוב אין ככה זה הולך
פורסם 2006 במאי 619 שנים בד"כ הייתי מסכים איתך, אבל הפעם זה מצב שונה , הפעם זה שינוי ארכיטקטורה שלמה במעבד זה לא עוד כרטיס מסך או עודמעבד זה ממש שונה וזה משהו שקורה פעם בשנה וחצי אז זה לא כל "חודשיים צריך לשדרג"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.