עבור לתוכן

בחירת קירור לכרטיס מסך X1800GTO

Featured Replies

פורסם

איזה קירור יהיה עדיף בשביל אוברקלוק ל - X1800GTO ?

1) אפשרות ראשונה : ה - Arctic Cooling Accelero X2 . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920

2) אפשרות שנייה : ה - Zalman Vga Cooler VF900-Cu . לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65

הערה: חשובה לי יותר היעילות של גוף הקירור מאשר השקט.

פורסם

בלי שום ספק ה , Accelero קירור מצויין ושקט.

פורסם
  • מחבר

בלי שום ספק ה , Accelero קירור מצויין ושקט.

אני יודע שהוא טוב, אבל האם הוא ללא ספק טוב יותר מה - VF900-Cu ?

פורסם

לפי הביקורת שעשיתם הוא אולי שקט אבל לא הכי יעיל

פורסם

ה-Acclero , באמת שקט - אפילו מאוד שקט ואם באמת מתוכנן OC יש לשקול את הענין אבל אם הכוונה היא להשאר עם OC לעבודה רגילה. אז עדיף שתשמור על האוזניים ותקנה קירור שקט (גם הזלמן הוא פתרון שקט). במקרה יש לנו כאן 1800GTO והרעש ממנו כשהוא מתחמם בלתי נסבל, שלא לדבר על מה יהיה כשהוא יהיה ב OC.

פורסם

יש לי את הזלמן והוא מאוד טוב !!!!!

עם OC שעשיתי ניתן לראות במפרט ... הטמפרטורה לא עולה על ה 60 מעלות במאמץ

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה.

לפי מה שהבנתי ה - ZALMAN VF900-CU מקרר את הכ.מסך יותר טוב מה - ACCELERO X2 אבל ה - X2 שקט יותר ולכן אני נוטה לכיוון ה - ZALMAN.

פורסם

קח רעיון :

תקנה את הזלמן , תוסיף עוד 50-70 שקל לשתיי מאווררים כאלה ל PCI שיאיפו אוויר על הזלמן והגוף קירור , ואז זה בכלל יקרר לך משהו בן זו... (בקרוב אני עושה את זה)

*שיעיפו

פורסם

מצטער לומר לך את זה, אבל אם הוא ישים שני מאוררים מתחת לזלמן זה רק יוריד מהביצועים שלו.

פורסם

זה לא תמיד טוב לשים מאוורר שמכניס אוויר ומאחוריו לשים עוד מאורר שמכניס אוויר וליצור אשליה של "עכשיו יש מאורר שנותן לו יותר אוויר ויותר קל לו לשאוב" בדיוק ההפך האוויר שעף מהמאוורר שמעיף אוויר על הזלמן יאט את הזלמן בגלל שהאוויר פוגע בלהבים והם בנויים בצורה כזאת שהם יסתובבו לצד השני ממנה שהמאורר אמור להסתובב. ומה שקורה זה שהמאורר מסתובב יותר לאט והאוויר שנכנס נעצר ע"י הלהבים וכל האפקט של הצלעות קירור הולך לפח

פורסם

אתה בטוח אחי? מזל שאמרת ... כי חשבתי לעשות את זה והייתי זורק סתם ככה כסף...

לא לשים אותם מ

מש מתחת לזלמן במרחק של 2-3 חריצי PCI , שהם יעיפו לו אוויר .

אוקיי הבנתי :-[

פורסם

אתה בטוח אחי? מזל שאמרת ... כי חשבתי לעשות את זה והייתי זורק סתם ככה כסף...

לא לשים אותם מ

מש מתחת לזלמן במרחק של 2-3 חריצי PCI , שהם יעיפו לו אוויר .

אוקיי הבנתי :-[

הזלמן לא צריך שום עזרה.... הוא תותח גם ככה

והוא בא עם FAN MATE ככה שאפשר לכוון את המהירות של המאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים