עבור לתוכן

מצלמה קומפקטית במיוחד

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני כחצי שנה החלטתי שאני צריך סופסוף מצלמה דיגיטאלית, רציתי אחת שתהיה קומפקטית שאני תמיד יוכל להיות איתה בכיס ולשלוף כשאני רוצה, קניתי בזמנו את הcannon a85 , שהיא סבבה תכלס (זה גם מה שנכנס לי לתקציב בזמנו) אבל היא בטח שלא נכנסת לי לכיס .

בקיצור החלטתי לקנות מצלמה אחרת, אחת שתהיה באמת קומפקטית וקטנה, שאני יוכל לקחת אותה לכל מקום בלי להרגיש כל כך, עוד משהו שנורא הפריע לי בcanon a85 זה שהמסך שלה כל כך קטן שבאמת קשה לראות במקום אם התמונה שצילמת יצאה כמו שצריך, לכן גם מסך גדול נורא חשוב לי.

בנוסף צילום מהיר שדי יסר לי בcanon.

התקציב שלי הוא בסביבות ה1600 ש"ח (מה לעשות...)

לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר מצלמה של סוני, נורא דקה (קומפקטית) שהמסך שלה באמת שהיה עצום. אם אני לא טועה זה היה מסדרת הsony cybershot dsc-t7/9 , אבל לפי מה שהבנתי כל עוד אני לא קונה אותה בחו"ל היא לא נכנסת בתקציב שלי, מה אתם ממליצים?

תודה רבה!

User is online!

פורסם

התקציב כולל כרטיס וכל אלה?...

פורסם

אם תוכל להגדיל מעט את התקציב, תיקח את ה-Fuji F11 - המצלמה הקומפקטית הדקה הכי טובה שתוכל לרכוש.

פורסם
  • מחבר

התקציב + כרטיס הוא נגיד 1800 פלוס מינוס

בנוסף אתה יכול להרחיב לבי ה-Fuji F11?

נורא התלהבתי מהsony dsc-t9 איך היא?

פורסם

המצלמה הזאת מצוינת..אבל היא נכנסת לך לתקציב?.

כמו שתראה בקישור הזה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375575

המחיר הכי נמוך זה 2109.. וזה בלי אביזרי צילום נוספים..

תבדוק את ה-Casio Exilim EX-S600 במחיר הזה אתה יכול לגם להוסיף כרטיס אס די(זול ומהיר) וגם נרתיק..מטען עם סוללות לא צריך מאחר והסוללה שלה יחודית.. שלח תגובה אם אתה רוצה עוד מצלמה כמו זאת..

פורסם

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=casio_exs600%2Cfuji_finepixf11%2Csony_dsct9&show=all

Casio Exilim EX-S600 בכלל לא משתווה לסוני ולפוג'י (הכוונה שהיא גרועה).

והפוג'י זולה יותר מהסוני ולא משתמשת בכרטיס זיכרון ייעודי.

אין מה להתווכח, ה-F11 לוקחת כל קומפקטית (עד שיגיע הדגם F30 שמחליף אותה לארץ).

פורסם

כן..

אבל תזכור שהאקס די פשוט יקר מדי.. ועם כל הציוד הנלווה ובמיוחד אם הוא רוצה כרטיס גדול אז כדאי לו לקחת משהו שיש לו כרטיס אס די..ועוד כמה דברים שצריך לציין:

1.היא מחוברת בחיבור 1.0 אז הוא חייב קורא כרטיסים אם הוא רוצה לרוקן את הכרטים ב-10 דקות ולא שלוש או ארבע שעות במקרה הטוב..

2.המירות ISO שלה מתחילה מ-80..

בקיצור.. עדיף שיפנה כבר למצלמה אחרת...

יש גם את ה-T7 שהיא הקודמת של סוני. היא טובה אבל יש לה חיי סוללה קצרים! ואם אני לא טועה הרכטיס שלה זול.. לא?

פורסם

90% מההודעה שלך היא שקר וחסרת ידע.

בוא נבהיר מספר דברים -

1. היא מחוברת ב-USB 2.0.

2. ISO 80\50 זה לא ממש עקרוני, בכיף אני מצלם ב-ISO 100 בלי בעייה. בין השאר יותר חשוב התווך ISO ולא מתי הוא מתחיל.

3. xD לא כזה יקר, אמנם לא כמו ה-SD שממש נמכר במחירי ריצפה אבל כל הפיצ'רים האחרים במצלמה מפצים על זה.

4. סוני משתמשת בכרטיסי Memory Stick שתואמים רק את סוני, אני לא הייתי רוצה להיתקע עם כרטיס שתואם רק חברה אחת.

5. הסוללה של ה-T9 מספיקה לכ-240 תמונות בלבד, לעומת הסוללה של ה-F11 שמספיקה לכ-500 תמונות. ה-T7, מספיקה ל-150 בלבד.

קאפיש?

תחקור, תקרא ותפנים לפני שאתה מגיב כי אתה נותן מידע שגוי.

פורסם

אל תדאג!

אני חוקר קורא ומפנים!

אתה יכול לראות בעצמך מה רשום במפרט הטכני שלה בזאפ.. ואני חושב שהם יודעים על מה הם מדברים!

קאפיש? :s05:

פורסם

למה אתה קורא בזאפ?!?

וכמו שאמרת =

אתה יכול לראות בעצמך מה רשום במפרט הטכני שלה בזאפ.. ואני חושב שהם יודעים על מה הם מדברים!

קאפיש? :s05:

קאפיש אתה? ::)

יש לך את סטיב, יש לך DPREVIEW, יש לך את הפורום הזה, יש לך d-spot, למה פאקינג זאפ?

זאפ - השוואת מחירים ותו לא, בטח לא לראות סקירות של אנשים שנהנים ממצלמות של HP :lol:

---

דני אתה יכול לפרט על ה-F30? זה ממשיכה של F11 כמו F11>F10?

פורסם

אני מדבר בכלל על הסוני ואתה על הפוג'י.. :bash:

פורסם

והסוני עדיין לא יותר טובה מהפוג'י גם אחרי כל הטענות שהצגת.

דני אתה יכול לפרט על ה-F30? זה ממשיכה של F11 כמו F11>F10?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167205.0

פורסם

אתה ראית תוצאות בעיניים שלך של הפוג'י?..

פורסם

לא, החלפתי עיניים עם מישהו שראה.

...ואתה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים