פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר marCOT- אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך ?שאתה מתחתן עכשיו עם חברה שלך ואני מתחתן עם הצבא !חחחחחחחח :AR15: :AR15:
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא מצחיק בכלל. צנחנים אחי מלחמת ששת הימים לקחו שלל קלצ'ים והשתמשו בהם במקום.
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים מחבר סתם שאלה, מה זה FN ?וחוץ מזה היום צנחנים זה באמת כבוד, אני מקווה להגיע לאחת הסיירות...אני קצת מתלבט, בין מגל"ן לפלס"ר...עוד לא יודע כל כך על הפלס"ר, יש לי מישהו במושב במגל"ן אני ישאל אותו מה הם עושים...חוץ מזה לגבי נשק הייתי מת לשים את הידיים שלי על איזה Baret M24 ככה, איזה נשק חלומי !!!
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא. הייתי שבועים עם הFN הבלגי המסריח שהיה נתקע כל שלושה כדורים.זה בגלל ש*מישהו* לא יודע לסגור בריח כמו שצריך...*שריקה*
פורסם 2002 בספטמבר 2623 שנים לא. הייתי שבועים עם הFN הבלגי המסריח שהיה נתקע כל שלושה כדורים. זה בגלל ש*מישהו* לא יודע לסגור בריח כמו שצריך... *שריקה*
פורסם 2002 בספטמבר 2723 שנים לא. הייתי שבועים עם הFN הבלגי המסריח שהיה נתקע כל שלושה כדורים.זה בגלל ש*מישהו* לא יודע לסגור בריח כמו שצריך...*שריקה*.אני אסגור לך את עצם הבריח, דפוק. זה היה חרא של רובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.