עבור לתוכן

נמל תעופה על אי מול חופי תל אביב

Featured Replies

פורסם

נשמע רעיון טוב.

פורסם

אני גר ממש קרוב לשדה דב, בשכונת ל' ונראה לי של' זה המקום הכי יקר בעולם אם מחשיבים את העובדה שיש לנו נמל תעופה על פתח הבית + רידינג בשביל האווירה :screwy: אז בלי שדה דוב בכלל המחירים יאמירו + הנדל"ן שם יוקרתי בצורה שלא תאמן...

אבל, וזה אבל גדול, זו תוכנית ישנה וצמוד לשדה דב יש גם בסיס צבאי והסיכוי שהוא יילך קלוש מאוד אז עדיין נשמע מסוקים פה ושם כאן בשכונה :lol:

והאבל הכי גדול, ציפור קטנה בשם "ספק" לחשה לי עכשיו באוזן: "רכבת תחתית" :lol:

עריכה:

עכשיו "התעמקתי" בכתבה כתוב שם "ממרר את חיי התושבים", ב-ו-ל-ש-י-ט, כן זה לא נעים לשמוע מטוס ממריא 100 מטר מהבית אבל יש דברים הרבה יותר חשובים במקומות אחרים שממררים חיים של תושבים, אני גר כאן בערך 12 שנה ומה לעשות שבזמן הזה מתרגלים למטוסים שממריאים ונוחתים למרות שזה עדיין קצת מציק.. אבל "ממררים את חיי התושבים"? זאת הגזמה פרועה, בייחוד לאור העובדה ששדה דוב מכיל מטוסים קלים בלבד, אז זה לא כאילו נוחת כל חצי שעה כאן בואינג 747 -_-

דעתי האישית היא שמבקום להתעסק בפרוייקט כה תפל אשר יעלה מיליארדים כדאי לפתח אזורים שקצת יותר זקוקים לכסף הזה כמו דרום ת"א -_-

פורסם

^^

שכנים

יש תוכנית מיתאר לשדה כזה בחיפה

והם הולכים לממש את זה כנראה

ת"א? אין מצב לא אחרי ההשקעה האחרונה בבן גוריון

פורסם

אין שום סיבה הגיונית לבצע פרויקט כזה מטופש.

מה שמגדיל מאוד את הסיכוי שהוא יבנה כמו כל פרויקט מיותר במדינה הזאת.

ישראל כך כך קטנה, באמת אין צורך לבנות שדה תעופה 3 מטר מהמרכז שלה (ת"א).

גם רבע שעה 20 דקות נסיעה לא ישנו כלום.

רוב שדות התעופה הגדולים בעולם בנויים מחוץ לעיר במרחק נסיעה של חצי שעה~

ומדברים על הפרויקט הזה כבר בערך 7-8 שנים, אז אין סבה שעכשיו הוא יהיה יותר רלוונטי.

פורסם

צריך לירות במי שיעיז ליבש את הים

פורסם

ומדברים על הפרויקט הזה כבר בערך 7-8 שנים, אז אין סבה שעכשיו הוא יהיה יותר רלוונטי.

תנסה משהו כמו 30 שנה,אני חושב שרבין בקנדציה הראשונה שלו עסק בזה.

הקטע שזה רלוונטי עכשיו זה מכוון שעד עכשיו חיל האוויר עשה בעיות עם זה,ועכשיו כנראה יש הסכמה.

רק שתדעו, שרוב שדות התעופה ביפן מבוססים על הרעיון הזה.

לכתבה לפני 7 שנים בנושא

http://www.iaf.co.il/Templates/Journal/Journal.IN.aspx?lang=HE&lobbyID=50&folderID=51&subfolderID=317&docfolderID=246&docID=20518

פורסם

אני לא יודע מה הסיבה לזה ביפן אבל אני מניח שזה קשור לזה שכל תנאי השטח שם הררים ויש מחסור בשטח מישורי בשביל לבנות עליו פרויקט כזה

בארץ לא חסר שטח אז למה ליבש את הים?

כזה פרויקט בצפון הארץ או בדרומה יכול לתרום אלפי משרות באזורים כאלו אז למה להרוס את הים?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה הסיבה לזה ביפן אבל אני מניח שזה קשור לזה שכל תנאי השטח שם הררים ויש מחסור בשטח מישורי בשביל לבנות עליו פרויקט כזה

בארץ לא חסר שטח אז למה ליבש את הים?

כזה פרויקט בצפון הארץ או בדרומה יכול לתרום אלפי משרות באזורים כאלו אז למה להרוס את הים?

בטח כי השטח שיתפנה יעלה הרבה מאוד כסף ויש אנשים שיש להם אינטרסט גדול בשטח

על תישכח המדינה מנוהלת על ידי העשירים הגדולים

והממשלה בימיוחד שמדובר במר תולעת זה רק השליה

פורסם

כמו שכבר אמרו, הסיבה היא אחת - כסף.

האדמה באזור הזה יקרה באופן מטורף והיא פשוט אוזלת עד לא קיימת.

אז קמו "חכמים" וחשבו, בוא ניבנה על שדה דוב! אבל צריך קודם להזיז אותו משם... בוא נזיז אותו ממש ממש קרוב, לתוך הים!

ככה בדיוק היה התהליך.

ראיתם גם שכתוב שם "פרוייקט נדל"ן יוקרתי בלה בלה בלה" = mucho plata , mucho mucho plata.

פורסם

לפי דעתי הרעיון דפוק!

שיתחילו להשקיע בנגב ובגליל ויעזבו את המרכז בשקט.

חוץ מזה אף אחד לא יודע אך זה ישפיע על כל המערכת הגאולוגית באזור.

בקיצור מפגרים.

פורסם

תשמעו העינין נילמד ארוכות

מכל ארועי ניו יורק וגם לנו יש

בינינים גבוהים אז למה לא

ים שדה תעופה בנינים מתאים אחלה

פורסם

כמו שאמרו פה: הרעיון מיושם גם ביפן, בעיקר בערים הגדולות והצפופות (טוקיו למשל) שבהם כבר לא נשאר מקום, אלא על המים.

פורסם

ממש אחלה מצד אחד נותנים אדמה לפלסטינאים ומצד שני מעבירים אותנו לים ... אנחנו ממש עושים להם את כל העבודה

עוד מעת גם יעזרו לאיראנים לעשות פינישים לפצצת האטום שלהם

פורסם
  • מחבר

ממש אחלה מצד אחד נותנים אדמה לפלסטינאים ומצד שני מעבירים אותנו לים ... אנחנו ממש עושים להם את כל העבודה

עוד מעת גם יעזרו לאיראנים לעשות פינישים לפצצת האטום שלהם

:lol::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים