עבור לתוכן

שוקל לקנות IAudio X5 20GB ..

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות .. את ה IAudio X5 20GB ..

אני מתכננן לקנות אותו בבאג מחשבים .. 1600 שקל .. !

אני קונה את זה עם הסוללה הקלה .. !

מה אתם חושבים עליו .. כדאי אתם אומרים?

פורסם

תבדוק שזה אחריות כמו שצריך ולא ייבוא אפור, ותברר מחירים במקומות אחרים. :)

פורסם

תבדוק את נושא האחריות כמו שזה שמעלי אמר

הנגן עצמו מצויין ואתה תהנה ממנו מאוד :xyxthumbs:

פורסם

קניתי את הנגן לפני חצי שנה, והוא מצויין. רק המלצה שלי, תחליף אוזניות כבר על ההתחלה כי אלה שמסופקות איתו על הפנים.

אני גם קניתי מבאג, וזאת הייתה טעות. מבחינת שירות לא הייתה לי תלונה, הבעיה איתם היא מבחינת אחריות. באותו הזמן לא שמתי לב שהאחריות היא רק שנה, ע"י באג! שמתי לב לזה רק כמה חודשים אחרי הקנייה, וזה היה כבר מאוחר מדי.

אף פעם אל תקנה מוצר עם אחריות של חנות, רק אחריות היבואן הרשמי. עדיף גם להוסיף כמה שקלים בשביל זה.

פורסם
  • מחבר

יש לי אוזניות אחי אל תדאג .. אם אתה מכיר לפי שם .. !

PRO LUXE BP-63..

אוזניות שחבל על הזמן .. באייפוד נאנו שהיה לי שמעו סוף הדרך ..

פורסם

סבבה :).

אז רק נשאר לך לקנות את המכשיר, מחנות עם אחריות נורמלית :xyxthumbs:

עריכה:

הייתי שוקל לקנות את ה-X5L, בגלל זמן הסוללה הארוך יותר. אני משתמש בנגן כל יום, ויש לי נגישות לחשמל גם בעבודה, ובכל זאת זמן הסוללה די קצר ומעצבן (שכחתי לציין את זה) :-\

אבל זה משהו שולי ומעצבן טיפה, לא כזה נוראי

פורסם

לא שמתי לב לזה.

תכננתי לקנות מבאג את הiAudio 6 והאחריות היא של החנות ולא של היבואן הרשמי.

פורסם

אני לא כל כך מעודכן בתחום של נגני MP3 מאז שקניתי את שלי, אבל נגן פלאש 4GB ב-1450 ש"ח :o :s05:

ולפי מה שאני רואה בזאפ, רק באג מוכרים את האודיו 6 בארץ!

פורסם

חח הוא לא פלאש הוא HD

פורסם

:P

ראיתי 4GB במחיר הזה, אז שיערתי ישר שהוא פלאש :smile1:

למה לך לקנות אז נגן HD 4GB כשבתוספת 200 שקל תוכל לקנות אחד עם 20GB?

ההבדל כל כך גדול ???

פורסם

אני צריך נגן קטן וקל.

4 GB מספיקים לי למוזיקה , אם אני יקנה נגן של 20GB מן הסתם הוא ינגן וידאו ואז אני באמת יצטרך את המקום הנוסף אבל לi6 יש מסך קטן ואי אפשר לראות בו סרטים ארוכים אז אני לא צריך נפח גדול.

אבל רק עכשיו שמתי לב שהאחריות על המכשיר היא של באג, ובנוסף לכך המחיר המוגזם שלו.. מבאס.

לפותח התראד: אם כבר אתה קונה את הX5 אז תקח את גרסת הL

זמן סוללה של 35 שעות זה יתרון גדול שעולה על העובדה שהמכשיר יהיה יותר עבה.

פורסם

קראתי יותר על הנגן, והבנתי ששני היתרונות שהוא מציע על פני ה-X5,*שהוא קטן יותר, *וזמן סוללה ארוך יותר בכ-8 שעות.

אם ההפרש בין ה-X5 ל-6 היה משהו כמו 400-500 שקל, אז היה משתלם לקנות את האודיו 6, אבל בהפרש של 150 שקל, שני היתרונות של האודיו 6 נראים שוליים לחלוטין, לפחות בשבילי :-\.

פורסם

לא צריך להשוות ביניהם.

לא נראה לי יש מישהו שמתלבט בין שני הנגנים האלו.

הם נגנים שונים לצרכים שונים.

הX5 הוא נגן עם נפחים של 20 30 ו60 GB שאופציית הוידאו בו היא עניינית ולא כמו בU3 שאפשר לומר שזה גימיק (למרות שיש אנשים שמשתמשים בנגן לצורכי צפיית קטעי וידאו ונהנים).

הi6 הוא נגן מיקרו הארד דרייב עם נפח אחד של 4GB, הוא יותר קל יותר נוח לסחוב אותו עלייך, ניתן לעשות איתו פעילות ספורטיבית לפי Cowon.

והוידאו בו יהיה דומה לU3.

פורסם

אני צריך נגן קטן וקל.

4 GB מספיקים לי למוזיקה , אם אני יקנה נגן של 20GB מן הסתם הוא ינגן וידאו ואז אני באמת יצטרך את המקום הנוסף אבל לi6 יש מסך קטן ואי אפשר לראות בו סרטים ארוכים אז אני לא צריך נפח גדול.

אבל רק עכשיו שמתי לב שהאחריות על המכשיר היא של באג, ובנוסף לכך המחיר המוגזם שלו.. מבאס.

לפותח התראד: אם כבר אתה קונה את הX5 אז תקח את גרסת הL

זמן סוללה של 35 שעות זה יתרון גדול שעולה על העובדה שהמכשיר יהיה יותר עבה.

אם כבר אתה לא הולך לראות עליו סרטונים ואתה רוצה אחד קטן וקל לך על הזן מיקרו פוטו..

פורסם

הוא HD..אז זהירות..!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים