עבור לתוכן

בעיה בנוגע לכרטיס זיכרון Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL

Featured Replies

פורסם

תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב).

אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL.

עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם.

עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333).

ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.

תודה רבה,

איתי.

פורסם

איפה בדיוק את המסתכל בEVEREST...?

ואיזה לוח יש לך..(וDDR זה סוג של זיכרון SDRAM רק יותר חדש אולי אתה מתבלבל וגם הישנים היו DDR)..??

פורסם
  • מחבר

ב-EVEREST אני בודק איפה שכתוב לך כמה משתמש בראם, תסמוך עלי אני יודע איפה להסתכל. (motherboared - memory physical memory).

כרגע יש לי DDR 333 לפני PC 2700 לפני זה היה לי PC 2100.

ולגבי השאלה של שני כרטיסים בגדלים שונים ומהירויות שונות.

הלוח אם שלי : Intel silver reef D845PESV.

אבל למה פתאום זה תופס לי 400+ זיכרון כשלפני זה בסך הכל 250 בערך. (בלי להריץ משחקים)

ולא לא הוספתי תוכנות או דברים כאלו. בדקתי לפני שהתקנתי את החדש ואחרי.

פורסם

אז הזיכרון שלך הוא DDR ולא SDRAM

וכנראה וונדוס "ראה" שיש יותר זיכרון אז הוא "לקח" יותר (הגדיל תזיכרון הוירטואלי..וכו)..

פורסם
  • מחבר

מה זה עוזר לי שהוא לוקח לי יותר

ואכן גדל הזיכרון הוירטואלי

אבל מה זה עוזר לי.

ולגבי השאלה השניה, האם אני יכול להכניס כרטיס זיכרון נוסף של 256 מגה במהירות 2100 בנוסף ל 1GB במהירות 2700?

פורסם

הוינדוס משתמש פחות ב-Page File וזה אומר שהפעולות יותר מהירות

פורסם
  • מחבר

ולגבי השאלה השניה?

פורסם

אפשרי

אבל התועלת שתצמח מזה מתגמדת ליד האובדן מהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים