עבור לתוכן

האפוקליפסה מגיעה - אני מסכימה עם דוס!

Featured Replies

פורסם

בורג,

אם זה לא בסדר לפתות ילדה בת 16 לסקס הטרוסקסואלי, אז למה אתה מעלה את הטעון שזה לא בסדר לפתות ילד בן 15 או 16 לסקס הומוסקסואלי.

זה לא שהם לא יהיו בטוחים באוריינטציה המינית שלהם, אלא שעשוי להיות להם ספק בשל שטיפת המוח התקשורתית שזה "בסדר".

קודם כל המטרה היא לא ליצור שטיפת מוח תקשורתי כדי לומר שזה בסדר, אלא להגיע למצב של התעלמות טוטאלית. לדוגמא: אף אחד לא צריך להגיד לך שלנעול נעליים קודם רגל ימין ואחר כך רגל שמאל זה בסדר, נכון? המצב הוא שלאף אחד לא אכפת איך אתה נועל את הנעליים שלך, ולכן אין שום שטיפת מוח. ברגע שזה יהיה המצב, כל אדם ילך בעקבות נטיותיו.

ומלבד זאת, מדוע זה בסדר לשטוף לצעיר את המוח במנטרה שהומוסקסואליות זה לא בסדר ובעקבות כך לגרום להם להטיל ספק בנטיותיהם המיניות? למה זה בסדר וההפך לא?

אני חושב שאתה קצת שוגה באשליות אם אתה חושב שאתה יכול לצפות כי הומוסקסואליות תגרום להכחדות המין האנושי. באותה מידה אני יכול לומר כי אנשים מכוערים יגרמו להכחדות המין האנושי.

סקס זה דבר טבעי שלא צריך להתבייש בו, בעוד שהומוסקסואליות זו סטייה.

הומוסקסואליות היא לא יותר סטייה מאשר אנשים שמאליים או נשים בלונדיניות.

אתה מוכן להתחשב ברגשות של ההומוסקסואלים, אבל לא אכפת לך שהם לא יתחשבו ברגשות שלך וידרסו אותך?

מה אם תשב בסלון ותצפה בטלויזיה ולפתע פתאום תהיה פרסומת עם שני גברים מסוקסים מתנשקים? תסגור את הטלויזיה? תצא מהסלון?

חופש הביטוי. את הטלוויזיה אני יכול לסגור, ללכת או לא לצפות בה כלל.

יש אנשים, לרוב דתיים, שנפגעים מכל טיפה של עור חשוף בטלויזיה. זה אומר שאסור לשדר עור חשוף?

זה לא טבעי, וזה כן פסול!

הומוסקסואליות זה תועבה שמנוגדת לטבע.

לדעתך. אמרתי כבר שלדעתי זאת לא יותר סטייה מאשר אנשים שמאליים או בחורות בלונדיניות.

גם אחרי שפוצצת לו את הפרצוף הוא לא הבין את הרמז, או שאתה לא מאמין באלימות?

אני מאמין באלימות כמוצא אחרון. למה לי להרביץ לו אם אני לא חייב להיות בסביבתו?

• תגובות 227
  • צפיות 17.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה לו לפוצץ את הפרצוף? אם נשים היו מכות כל גבר שהתחיל איתן ולמרות שהן דחו אותו הוא המשיך, הרבה אנשים שחיים היום לא היו כאן.

פורסם

ומי שרצה סיבה לצעדה אז זה בדיוק בגלל שקיימים כאלו אנשים:

לא מעשן כותב הודעות

borg

:nixweiss:

זה לא טבעי, וזה כן פסול!

הומוסקסואליות זה תועבה שמנוגדת לטבע.

:nono: אתה תופעת טבע חמורה במיוחד יש לטפל במחלה שלך בדחיפות!

פורסם

לא מעשן כותב הודעות

borg

בקיצור אתה פרובוקטור שרוצה בכוונה לעצבן אנשים ואחרי זה לא מבין למה לא מקבלים הומואים בשמחה מה הם כבר עושים

אם זה לא בסדר לפתות ילדה בת 16 לסקס הטרוסקסואלי, אז למה אתה מעלה את הטעון שזה לא בסדר לפתות ילד בן 15 או 16 לסקס הומוסקסואלי.

קודם כל המטרה היא לא ליצור שטיפת מוח תקשורתי כדי לומר שזה בסדר, אלא להגיע למצב של התעלמות טוטאלית. לדוגמא: אף אחד לא צריך להגיד לך שלנעול נעליים קודם רגל ימין ואחר כך רגל שמאל זה בסדר, נכון? המצב הוא שלאף אחד לא אכפת איך אתה נועל את הנעליים שלך, ולכן אין שום שטיפת מוח. ברגע שזה יהיה המצב, כל אדם ילך בעקבות נטיותיו.

ומלבד זאת, מדוע זה בסדר לשטוף לצעיר את המוח במנטרה שהומוסקסואליות זה לא בסדר ובעקבות כך לגרום להם להטיל ספק בנטיותיהם המיניות? למה זה בסדר וההפך לא?

נכון להומואים יש בעיה במוח בדומה לבעיה שיש ללפדופילים יש זה לא אומר שלא ניתן להתגבר על הבעיה הזו

אני חושב שאתה קצת שוגה באשליות אם אתה חושב שאתה יכול לצפות כי הומוסקסואליות תגרום להכחדות המין האנושי. באותה מידה אני יכול לומר כי אנשים מכוערים יגרמו להכחדות המין האנושי.

לא! פשוט העולם יהיה בנוי מאנשים מכוערים(או שלא) אנשים מכוערים עדיו יכולים לעשות ילדים

:xyxthumbs:

אבל אם הוא כופה את עצמו עליך

פורסם

מה הקשר?

אם אתה נגיד בן 16-18 ואתה מקיים יחסי מין עם החברה שלך שהיא בת 16, אז זה בסדר גמור. לעומת זאת, אם אתה בן 30 ומפתה נערה בת 16, אז זה לא בסדר למרות שזה חוקי.

קודם כל, צריך לנעול קודם את נעל ימין ואח"כ את נעל שמאל. מי שנועל נעליים הפוך הוא סוטה. :P

שנית, מה הקשר בין נעליים לקומקום חשמלי?

העניין הוא שאין התעלמות, אלא מעין שטיפת מוח שזה בסדר ונורמלי, למרות שזה לא בסדר ולא נורמלי.

נתתי לפני כמה עמודים דוגמה לתרחיש קיצון שאמרו לי שהוא לא אפשרי:

הומוסקסואליות הופכת לנורמה מקובלת -> אנשים מעדיפים את בני מינם בשל לאו דווקא לחץ חברתי, אלא כי זה הדבר הנכון לעשות -> המין האנושי מסתמך על טכנולוגיה ורחמים מלאכותיים לצורך המשך קיומו -> הרחם של הנשים מתנוון מחוסר שימוש והופך ללא שמיש -> אסון בדרגה גלובאלית מוחק את הטכנולוגיה -> המין האנושי נותר ללא דרך להתרבות ונכחד.

אם אתה באמת חושב ככה, אז משהו ממש לא בסדר אצלך. :screwy:

חופש הביטוי. את הטלוויזיה אני יכול לסגור, ללכת או לא לצפות בה כלל.

יש אנשים, לרוב דתיים, שנפגעים מכל טיפה של עור חשוף בטלויזיה. זה אומר שאסור לשדר עור חשוף?

פעם נוספת - מין הטרוסקסואלי זה דבר טבעי שאין בו פסול, והדתיים שנפגעים מזה הם סתם מתחסדים. לעומת זאת, מין הומוסקסואלי זה סטייה.

לדעתך. אמרתי כבר שלדעתי זאת לא יותר סטייה מאשר אנשים שמאליים או בחורות בלונדיניות.

ואני כבר אמרתי שאתה זקוק להסתכלות פסיכיאטרית אם אתה משווה הומוסקסואלים לאנשים שמאליים ולבחורות בלונדיניות.

למה לך להילחם בערבים על הזכות לחיות בארץ ישראל, אם אתה יכול פשוט לא להיות פה?

למה לו לפוצץ את הפרצוף? אם נשים היו מכות כל גבר שהתחיל איתן ולמרות שהן דחו אותו הוא המשיך, הרבה אנשים שחיים היום לא היו כאן.

אם אתה מתחיל עם בחורה בצורה בוטה ולא מרפה, אז אתה יכול לצפות לכל הפחות לסטירה מצלצלת.

פורסם

לא מעשן כותב הודעות

borg

:nixweiss:

:nono: אתה תופעת טבע חמורה במיוחד יש לטפל במחלה שלך בדחיפות!

BORG או שאתה באמת אטום כל כך:

אני מודאג בקשר להמשך כיום המין האנושי
WTF?
הומויות זה לא טבעי
אז מה זה מלאכותי, הם כולם עושים כאילו?..
יכול להיות שהם רוצים להמיר את הסטרייטים
::)

או שאתה סתם מנסה להביע עמדה, בלי לחשוב יותר מדי לעומק.

פורסם

זה לא נהיה ארוך מדי

פורסם

הדיון הזה נעשה הזוי לחלוטין

איך לעזאזל ויכוח בנוגע ללגיטימיות של מצעד הגאווה הפך לבמה לתסריט האימים של בורג

שבו ארגון הטרור "אל-גאידה" מנסה להשתלט על העולם?

פורסם

אני יכול להחמיר את המצב ...

פורסם

לקבל באן.. :yelclap:

פורסם

לא תמיד . אם אני ישים את המוזיקה ה'מעצבנת' בתחילת העמוד יהיו 2-3 הודעות נגד זה וכולם יברחו כמו עכברים מחתול

פורסם

איזו מוזיקה מעצבנת? על מה לעזאזל אתה מדבר? :s07:

פורסם

בצד בדף הראשי יש רשימת הודהות עם הכי פעילות בהם יש אחד אם המילה ממכר כנס איליו

פורסם

טוב,

בורג, מופרע,

אני לא יכול להמשיך לנהל דיון עם שני אנשים שכל מה שיש להם להגיד זה שהומוסקסואליות זה סטייה ושאני זקוק להסתכלות פסיכיאטרית אם אני חושב שהיא לא סטייה.

פורסם

להגנתו הוא מזהיר את זה במעל התמונה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים