עבור לתוכן

עזרו לי בבקשה אני די חדש פה ויש לי כמה שאלות לגבי הפורום וכול הדברים האלו HELP

Featured Replies

פורסם

??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : :s07:

1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי

2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה )

:xyxthumbs:תודה מראש :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב אז ככה, רואים שאתה חדש. תקרא את החוקים של הפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

כשאתה פותח דיון, שים לב באיזה פורום אתה נמצא ותחשוב האם הדיון שתפתח מתאים אליו. במקרה שלך פורום "כללי" יתאים

יותר מאשר פורום משחקים.

הכותרת - זה הדבר הראשון שאנשים רואים כשהם פוגשים בהודעה שלך. אם היא תהיה לא עיניינית, אנשים לא יקראו את ההודעה \ האנשים

שיקראו אותה לא יוכלו לעזור לך. תן כותרת שתתאר בתמצית את הבעיה שלך - תמנע ככל האפשר מכותרות כלליות. במקרה שלך :

"איך משנים את התמונה מתחת לשם משתמש ?" ולא מה שכתבת.

בקשר לשאלה שלך:

1) אתה נכנס לכאן profile.gif, מצד ימין תראה תפריט "ערוך פרופיל" - מתחתיו "הגדרות הפרופיל בפורום", ושם אתה כבר תראה איך משנים.

2) אתה כובת את הICQ\מסנג'ר שלך באותו התפריט כמו שכתבתי למעלה, וזה יופיע אוטומאתית.

*כשאחד המנהלים יראה את ההודעה שלך הוא ככל הנראה יעביר\ינעל את הנושא, ויתן לך אזהרה. אל תיעלב

ותדע שככה הדברים עובדים פה, וזה מה שועושה את הפורום הזה לכ"כ טוב -סדר. תקרא את החוקים, תראה איך אנשים

מגיבים פה (למעט פורום אקטואליה וכללי :P) תקח דוגמא, ותצטרף לקהילה. ברוכה הבאה.

פורסם
  • מחבר

;) תודה לך שעזרתה לי תודה רבה!!!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: יש לי עוד שאלה נכון בפורום הזה יש זמן להשאר במערכת ?? :nixweiss: אז מה

זות אומרת??????????? תהנו לי זה דחוף!!!!!!

!!! תודה !!! מראש!!!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה בטוח שקראת את החוקים?

א. שנה את הכותרת בהתאם (תערוך את ההודעה הראשונה).

ב. די עם סימני הקריאה וה"דחוף". שום דבר לא דחוף.

ג. בלי להקפיץ (שתי הודעות ברצף). אם אתה צריך, תערוך את ההודעה האחרונה.

פורסם

והתשובה לשאלה: לאחר הזמן שבחרת תנותק מהמהערכת וכדי להתחבר תצטרך להקיש שוב את הסיסמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים