עבור לתוכן

מחפש מצלמת point-and-shoot בסביבות ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מצלמת סטילס לאחותי. אין ממש צורך בהגדרות ידניות, שתהיה קומפקטית, ללא עדשה צרה מדי, ושמשתמשת בבטריות AA. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח לא כולל אביזרים. חשבתי על ה-A530/610, אבל אשמח לשמוע עוד המלצות, אולי למצלמות קטנות יותר.

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

חוששני שה-IXUS חורגת מטווח המחירים.

פורסם

הפוג'י E500 עולה 900 ש"ח ועונה על כל הדרישות שלך. יש לה אפילו עדשת 28mm (תכונה די נדירה ברמת המחיר הזה). החיסרון שלה הוא אוטופוקוס לא משהו בתנאי תאורת חדר. מצד שני, באור טוב היא מפקסת הרבה יותר מהר מהמצלמות המקבילות של קאנון.

פורסם
  • מחבר

ואני רואה שיש לה גם פוקוס ידני, אז אם אני רק אצליח ללמד את החותי להשתמש בו, לא אמורה להיות בעיה. איך איכות התמונה שלה?

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161227.0

:nono:

אם תוכל להעלות את התקציב ל-1200 למצלמה, ההחלטה הכי טובה שלך תהיה ה-A610 ללא ספק.

אמנם ל-E500 יש עדשה רחבה אבל זה על חשבון דברים שלדעתי חשובים יותר, בין השאר היא קצת ישנה.

פורסם
  • מחבר

אז היתרון של ה-28 מ"מ הולך לאיבוד בגל בעיות פוקוס באור חלש. חבל..

אני נוטה לכיוון ה-610 כרגע, אני אשאל את אחותי מה היא מתכוונת לצלם איתה, ואז נחליט. אם יש עוש מצלמות אני אשמח לשמוע עליהןץ תודה רבה בינתיים! :D

פורסם

השתמשתי לפני שנה בE500 וראיתי את התמונות על המחשב

האיכות על הפנים

פורסם

זה יכול להעיד על שתי אפשרויות:

1. שהמצלמה תקולה.

2. שעשית משהו לא נכון.

כשבשני הסעיפים האלה אין בעייה, איכות ההתמונה של ההמצלמה הזאת בסדר גמור:

תמונות מהביקורת ב-imaging-resource.com

תמונות מהביקורת ב-steves-digicams.com

אני אשמח לראות מצלמת 4MP אחרת שמציגה איכות תמונה כזו שלידה האיכות בצילומים האלה יכולה לזכות לתואר "על הפנים".

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבא שלי ראה את ה-A610 והחליט שהיא גדולה מדי. יש המלצות למצלמות קטנות יותר ב-1000 עד 1500 ש"ח? אני יודע שהאיכות לא תשתווה לקנון.

פורסם

תנסה IXUS כמו שאמרו כבר לפני או פוג'י F11.

פורסם

אני לא חושב שיש מצלמות שמתאימת בדיוק לדרישות. ה-F10 ו-F11 של פוג'י קצת מעל התקציב, אבל הן קטנות באופן משמעותי מה-A610 (בין השאר בזכות סוללת הליתיום), ואיכות התמונה שלהן יותר טובה אפילו מה-A620.

פורסם
  • מחבר

הן דיי יקרות. הסתכלתי על הפנטקס, נראית נחמדה. יש pentax s5z בארץ?

פורסם

יש - http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=799

אבל -

The Optio S5z is powered by a proprietary D-LI8 3.7V 710mAh rechargeable lithium-ion battery pack. Pentax claims the battery life is good for approx. 160 shots (LCD turned on and using the flash 50% of the time)

כאשר הסוללה של ה-F11 מספיקה ל-500 תמונות, כנ"ל הסוללות הנטענות (AA) שאפשר לרכוש ל-A610.

כמו כן, התמונות שיוצאות בפנטקס הזו הן דיי OverExposed לפי ביקורות שקראתי וראיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים