עבור לתוכן

ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני חושב שיש לי בעיה של יציבות אם ספק כוח שרשום למעלה יש לי קפיצות של מתחים בביוס כאשר אני עושה o.c למערכת יש קפיצות של 0.02 או 0.03 וולט במתח של המעבד ,לוח,זיכרון והמתח 3.3v של הספק ואמרו לי שזה לא תקין ויכול לעשות בעיות עכשיו יש לי את המפרט הבא

xp1700@2200 fsb 200

abit nf-7 s2

512 ddr 3200 Mushkin

elsa 9800pro 128mb

80*2 western digital sata

ומחוברים שתיי מאוררים של 120 מ"מ למחשב.

1.איזה תוכנות יש שאפשר לבדוק יציבות של ספק ולראות האם הספק הוא תקין לשימוש?

עכשיו היום נהרס לי כרטיס מסך אחר במחשב הזה 6600 של gigabyte שמהרגע שהכנסתי אותו למחשב היו דברים מוזרים שהוא הראה כול מיני קישקושים על המסך אבל אחרי ריסט זה הפסיק והיום הוא לגמריי נדפק ויותר העיוותים של התמונה לא נעלמו בכלל והכרטיס מת,עכשיו אומרים לי שבגלל שהכרטיס בנוי בליטוגרפיה של

0.11 מיקרון לעומת הרדאון שבמחשב שלי שהוא 0.15, אז ה6600 הרבה יותר רגיש לקפיצות של מתח כמו שיש לספק שלי ובגלל זה הוא נדפק.

עכשיו שכחתי לציין דבר חשוב ,שה6600 הזה עבד כחצי שנה בo.c מ400 ל515 לליבה ומ500 ל550 לזיכרון,אני יודע שגם זו יכולה להיות סיבה למותו של כרטיס ,אבל הבן אדם שהביא לי אותו טוען שמעולם לא היו שום בעיות של עיוותים של התמונה כמו שאצלי.

2.מה אתם חושבים זה אפשרי שה6600 נהרס בגלל הקפיצות של הספק ?

פורסם

הקפיצות שציינת הם לא כאלה נוראיות (עדיין בגדר ה5%+-)...

ואל תסתמך על שום תוכנה (גם לא על הביוס) לגבי קריאה של מתחים הכי נכון זה למדוד עם מולטימטר...

בעיקרון כול תוכנת יציבות כמו S&M תעשה תעבודה...(היא לא בודקת תספק בפרט אבל אם המערכת יציבה במאמץ אז גם הספק)..

וזה שהכרטיס בנוי ב0.11 מיקרון אומר שהוא פולט פחות חום וצורך גם פחות חשמל מהראדון שלך...

הכרטיס הלך כנראה בגלל OC מוגזם שעשיתה (או זה לפניך) ונדפק ובגלל זה הופיעו לך ארטיפקטים וכו...

סיכוי ממש ממש ממש ממש קלוש שהכרטיס הלך בגלל "הקפיצות" מתח במחשב שלך...(שהם לא הכי קפיצות בעולם)...

ודרך אגב יש לך אחלה ספק...

פורסם
  • מחבר

מזה s&m זה השם המלא שלה?

אני גם דיי חושד שזה בגלל האורקלוק כי הוא היה כול הזמן באוברקלוק מהרגע שהוא קנה אותו.

פורסם

S&M זה השם המלא

ניתנת להורדה מכאן

פורסם
  • מחבר

אנשים יש מצב לעוד תגובות ,אני רוצה לשמוע עוד דעות בקשר לבעיה בראש הת"רד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים