עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מחשב נייד חדש ב-6500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בערך ב-6500 ש"ח. אני לא מריץ משחקים אלא רק ישומים משרדיים ואינטרנט, אבל אני רוצה שהוא יהיה מהיר וחזק. חשוב לי מאוד שיהיה מותקן עליו WIN XP PRO. מה אתם אומרים על המחשב הזה:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9723

האם המעבד דותן הזה הוא טוב?

פורסם

למה אתה חייב XP Pro?

במחיר הזה כבר אפשר להתחיל לדחוס פנימה שני מעבדים.

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד אני צריך לעבוד את רשתות וכל מיני דברים שדורשים XP PRO. בבקשה עזוב את הווינדוס - תתמקד בדגם שהצעתי - אשמח אם תוכל לייעץ לי.

פורסם
  • מחבר

תודה,אבל הוא יקר מדי מבחינתי. אני מעדיף להישאר סביב 6500 ש"ח, וגם חשובות לי 3 שנות אחריות. מה אתם אומרים על הדגם שהבאתי?

פורסם

סטורם1

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת הטרד

פורסם
  • מחבר

בסדר שיניתי - אז מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

ומה אתה חושב על המעבד? הוא יחסית טוב או שיש משהו יותר טוב באותו מחיר?

פורסם

אם תתפשר על האחריות ו/או מערכת ההפעלה תוכל לקבל מחשב עם 2 מעבדים שכל אחד מהם חזק יותר מהמעבד הנוכחי.

פורסם

המעבד בסדר.

באותו מחיר יש את ה Core Duo שהוא הרבה יותר טוב, אבל בתקציב הזה תקבל אותו רק עם שנת אחריות אחת ו XP Home.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אקח בחשבון את מה שאמרתם, אני עשוי לשקול לקחת כפול- ליבה. אבל בכל מקרה - ב-6500 ש"ח יש משהו טוב יותר ממה שהצעתי או שזה הכי טוב?

פורסם

המעבד בסדר.

באותו מחיר יש את ה Core Duo שהוא הרבה יותר טוב, אבל בתקציב הזה תקבל אותו רק עם שנת אחריות אחת ו XP Home.

אפשר להכניס או 3 שנות אחריות או XP PRO ב6500 עם מעבד CURE DUO. נמסיס, תסתכל בBUY4LESS יש איזה מחשב של דל שם שהבסיס שלו הוא 5400 אבל בא בלי שניהם.

פורסם

ראיתי אותו.

אבל אני חושב שהרחבת אחריות לשלוש שנים + Pro יעלו יותר מאלפייה.

פורסם

כן, אבל אפשר להכניס אחד מהם.

אתה אמרת שאי אפשר להכניס את שניהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים