עבור לתוכן

צריך המלצה על חנות שמרכיבה גופי קרור

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה על חנות מקצועית שמרכיבה גופי קרור לכרטיס מסך באזור המרכז. אני צריך להרכיב

Zalman VF700-cu

על 6600GT AGP

תודה

פורסם

למה לא תרכיב בעצמך יותר מהנה וככה גם תלמד....

ולא חסר כול חנות "אמיתית" שיש באינטרנט (וממוקמת באזור שלך).. תשמח להרכיב לך תקירור...

פורסם
  • מחבר

הלינק שנתת נותן בהחלט חומר למחשבה. יש לך אולי איזה רעיון לגוף קרור מתאים יותר?

פורסם

גם אני באותה בעיה

ד"א

מי החברה של הכרטיס מסך שלך?

פורסם
  • מחבר

החברה שלי היא XFX

כשאני משחק הטמפרטורה מגיעה ל-70 מעלות. הגעתי למצב שאני פותח את המארז ומכוון וינטלטור. צריך לחוקק חוק שמי שמוציא כרטיס מסך שעולה מעל 1000 ש"ח, שידאג לקירור כמו שצריך. נשבר הזין.

פורסם

קנה כרטיס של אסוס תקבל קירור בהתאם

חחחח

פורסם

קנה כרטיס של אסוס תקבל קירור בהתאם

חחחח

לשלם עוד 300-400 שקל בשביל שכרטיס יהיה של אסוס ויגיע עם קירור סביר??

ב300-400 שקל האלה כבר קונים קירור רציני כמו כמו VF900 או V1 או accelero x1 ונשארים עם הרבה עודף ביד וכרטיס מקורר ושקט הרבה יותר משל אסוס.

coorva, ההתקנה ממש פשוטה עם גופי הקירור של זלמן....

היא אפילו מהנה מאוד :)

רק תדאג לחזק את הכל היטב ולמרוח את המשחה הטרמית.

ואם אתה מתעקש ללכת לחנות שתרכיב אותו אז איפה אתה גר (עיר)?

והחנות שאתה קונה אותו ממנה לא יכולה להרכיב לך אותו?

פורסם
  • מחבר

אם תבדוק באתר של זלמן תיווכח שהגופים שהצעת אינם מתאימים לכרטיס שלי שהוא AGP למיקרה ששכחת.

"חכם לא ניכנס למצבים שפיקח צריך לצאת מהם" - וזו הסיבה שאינני רוצה להרכיב את גוף הקרור בעצמי כיוון שאין לי שום ידע בנושא והחשש מגרימת נזק לכרטיס. לא מובן לי למה שאני מבקש עזרה במציאת מעבדה\חנות שעוסקת בזה, אנשים מנסים לשכנע אותי להרכיב לבד ולא מכבדים את החלטתי.

פורסם

אם תבדוק באתר של זלמן תיווכח שהגופים שהצעת אינם מתאימים לכרטיס שלי שהוא AGP למיקרה ששכחת.

"חכם לא ניכנס למצבים שפיקח צריך לצאת מהם" - וזו הסיבה שאינני רוצה להרכיב את גוף הקרור בעצמי כיוון שאין לי שום ידע בנושא והחשש מגרימת נזק לכרטיס. לא מובן לי למה שאני מבקש עזרה במציאת מעבדה\חנות שעוסקת בזה, אנשים מנסים לשכנע אותי להרכיב לבד ולא מכבדים את החלטתי.

הקירורים שהזכרתי למעלה היו בכלל בתשובה לציטוט שהבאתי, אין קשר אליך.

ואם הייתי קורא את מה שרשמתי היית רואה את השאלות הבאות:

ואם אתה מתעקש ללכת לחנות שתרכיב אותו אז איפה אתה גר (עיר)?

והחנות שאתה קונה אותו ממנה לא יכולה להרכיב לך אותו?

אז אם תענה עליהם זה יעזור...

פורסם
  • מחבר

אני גר בחולון. חנות המחשבים שלי בחולון לא מתעסקת עם הנושא הזה. (חנות קטנה). גם אם יש לך המלצה על מישהו שמבין ויכול להרכיב עבורי בתשלום, אשמח לשמוע.

פורסם

החברה שלי היא XFX

כשאני משחק הטמפרטורה מגיעה ל-70 מעלות. הגעתי למצב שאני פותח את המארז ומכוון וינטלטור. צריך לחוקק חוק שמי שמוציא כרטיס מסך שעולה מעל 1000 ש"ח, שידאג לקירור כמו שצריך. נשבר הזין.

אם המשחק לא קפא לך והכל עובד כמו שצריך אז הקירור הוא בסדר. אתה חושב שהקירור הוא לא מספיק, אבל החברה שמוכרת אותו חושבת שכן, והיא זאת שלוקחת את האחריות על כרטיסים שרופים, לא אתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים