פורסם 2006 במאי 519 שנים אמרת שאתה מתכוון לקנות מעבד חדשאיזה?אינטל או AMDאם זה אינטל אז אתה תצטרך לקנות גם DDR2ואם זה AMD מהחדשים שיוצאים עוד מעט אתה גם תצטרך לקנות DDR2בקיצור אם אתה קונה זכרונות בשביל המעבד שיש לך עכשיו (שדרך אגב אני לא יודע איזה הוא) אז אני חושב שאתה יכול ללכת בשקט על זוג של 512 TCCDואם אתה חושב על מעבד חדש אז תתחיל לחפש DDR2 טובים
פורסם 2006 במאי 519 שנים אני גם עם מעבד בדיוק כזהוגם אני מתכוון להחזיק איתו אפילו עוד שנתיים אם אני יצליח ואני עכשיו קונה לו זוג GSKILL FX 512*2 (עד שהצלחתי להשיג אותם!!)אבל הכל תלוי בשימוש שלך במחשבאבל בכללי המעבד הזה בשקט יחזיק לך עוד שנה שנה וחצי לפחות!!
פורסם 2006 במאי 519 שנים ה 3000+ יחזיק עד שימאס לך ממנו. אין סיבה שלא יחזיק גם שלוש שנים.בכל מקרה, לטעמי ג'יגה אחד בלבד של זכרון (היינו TCCD) לא מספיק עבור Power User.
פורסם 2006 במאי 519 שנים לא הבנתי את הקטעאי אפשר להשיג זכרונות UCCC בארץ?גם לא כאלו של חברות אחרות (G.SKILL למשל) ?
פורסם 2006 במאי 519 שנים אפשר וחצייש סמסונגים בכל מקום כמו פטריות אחרי גשםיש G.Skillים, פחות נפוצים אבל ישיש אפילו PDP Patriot אבל הם סתם יקרים בלי שום סיבה
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר אפשר וחצייש סמסונגים בכל מקום כמו פטריות אחרי גשםמזל שמילים לא עולות כסף...
פורסם 2006 במאי 619 שנים ה 3000+ יחזיק עד שימאס לך ממנו. אין סיבה שלא יחזיק גם שלוש שנים. בכל מקרה, לטעמי ג'יגה אחד בלבד של זכרון (היינו TCCD) לא מספיק עבור Power User. בגלל זה אמרתי שזה תלוי מה הוא עושה עם המחשב כי בשביל לשחק סוליטר ה3000 עם 128 זכרון יספיק גם לעוד 10 שנים הכל תלוי בשימוש מזל שמילים לא עולות כסף... :lol:
פורסם 2006 במאי 619 שנים בכל מני חנויות מחשבים שמתעסקות עם דברים כאלו.אתה לא באמת מצפה להיכנס לחנויות שפעם בשנתיים מתקינות מחשב עם 2GB זכרון ולראות סטוקים שלהם נכון?ברוב החנויות השכונתיות היום 256MB זה הסף כניסה, 512MB זה "לגיימרים ומקצוענים"
פורסם 2006 במאי 619 שנים אם אתה באמת רוצה לקנות, פשוט הרם טלפון ל Data-JCE ושאל אותם באיזה חנות אתה יכול לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, למרות שקשה לי להאמין שבחנויות שמהן קונים רוב אנשי הפורום אין.
פורסם 2006 במאי 619 שנים כמו שאמרתיבחנויות קטנות זה לא נפוץנדיר בשבילם לראות בכלל סטיקים של ג'יגהבחנויות גדולות בטח תמצא במלאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.