עבור לתוכן

זה כבר מתחיל להסריח

Featured Replies

פורסם

הממשלה החדשה יוצאת לדרך,דעתי בנושא

קצת culture jamming

(התמונה האדיבות ynet)

תכינו את התעודה עוד שנתיים בחירות

[attachment deleted by admin]

פורסם

דבר ראשון שאולמרט צריך לעשות זה להעיף את כל הטרוריסטים שיושבים אצלו בבניין.

פורסם

הממשלה החדשה יוצאת לדרך,דעתי בנושא

קצת culture jamming

(התמונה האדיבות ynet)

תכינו את התעודה עוד שנתיים בחירות

לדעתי הממשלה הזאת תישבור את השיא ולא תחזיק מעמד יותר משנה + -.

פורסם

נקווה שפחות.

פורסם

חבל שאתם כל כך קטנוניים.

ההצלחה שלהם זאת ההצלחה שלנו.

פורסם

עצם מינוי פרץ לראשות משרד הביטחון זה כבר כישלון :nixweiss:

פורסם

רק ליברמן אמר את מה שכל אזרחי ישראל רוצים להגיד.

הגיע הזמן להעיף את חברי הכנסת הערבים. שנפגשים עם חמאס בזמן שישראל מבקשת משאר מדינות בעולם לא לעשות זאת.

הולכים לבקר במדינות אויב ותוקפים שוב את ישראל. די נמאס להוציא אותם מחוץ לחוק. אני נותן שנה שנה וחצי לבדיחה שניקראת ממשלת אולמטרט אמיר פרץ שר ביטחון פחחח איפה החברתיות בזה? ואני מקווה שליברמן ירוץ לראשות הממשלה. יש לו את הקול שלי.

כי אם חברי הכנסת הערבים מפחדים ממנו ושאר הגיס החמישי שנקרא ערבי ישראל לא רוצים אותו אני בטוח בוחר בו. כי מה שרע להם טוב לי ומה שטוב להם רע לי.

פורסם

מבחינתי, אין ממשלה בישראל. :puke:

פורסם

חבר'ה קודם כול הנבואה ניתנה לשוטים ........ אי אפשר לדעת מה יהיה .... אולי זאתי תהיה הממשלה הכי יציב ? ומי אמר ששר הביטחון דווקא צריך לבוא מרקע של צבא ?? זה כמו שתוקעים את ביבי להיות שר האוצר .... מה לו ולניהול כספים ??

כול אחד כאן מחלטר בצורה עצבנית אז את "תתלבשו" על אחד ......

וליברמן הוא הח"כ הכי צבוע שקיים !! סתכלו איך הוא דיבר לפני ואיך הוא מדבר עכשיו ........ ח"כ למופת עם אג'נדה יציבה ... :lol: ואותו ממש אבל ממממממממששש לא הייתי רוצה בתור ראש ממשלה כי הדרך לדיקטטורה ממנו היא ממש קצרה לדעתי .

ואת האמת : באמת צריך להטיס את המפלגות הערביות מחוץ לחוק אלו מפלגות חתרניות למדינת ישראל ואינם מיצגים את הכנסת בצורה ראויה אלא רק מלהיטים את הפלסטינאים נגד אז יאללה להטיס אותם מכאן .......או בשפת מור מהדוגמניות :silly: :" יאללההה ברררר בררררררר......"

ולמען ההגינות שלדעתי כול משתתף בת'רד הזה צריך צריך לכתוב לאיזו מפלדה הוא הצביע .

אני הצבעתי לגמלאים וכול אלו שלא הצביעו -> אין להם זכות להיות תושבי מדינת ישראל אם אינם מצביעים

פורסם

רק ליברמן אמר את מה שכל אזרחי ישראל רוצים להגיד.הגיע הזמן להעיף את חברי הכנסת הערבים. שנפגשים עם חמאס בזמן שישראל מבקשת משאר מדינות בעולם לא לעשות זאת.

הולכים לבקר במדינות אויב ותוקפים שוב את ישראל. די נמאס להוציא אותם מחוץ לחוק. אני נותן שנה שנה וחצי לבדיחה שניקראת ממשלת אולמטרט אמיר פרץ שר ביטחון פחחח איפה החברתיות בזה? ואני מקווה שליברמן ירוץ לראשות הממשלה. יש לו את הקול שלי.

כי אם חברי הכנסת הערבים מפחדים ממנו ושאר הגיס החמישי שנקרא ערבי ישראל לא רוצים אותו אני בטוח בוחר בו. כי מה שרע להם טוב לי ומה שטוב להם רע לי.

אז מעניין למה אין לו 120 מנדטים :kopfpatsch: ::)

סתם איזה פשיסט

פורסם

נקווה שפחות.

כן, ונראה לך לפזר כנסת וללכת לבחירות לא יפגע עוד יותר בכלכלה שלנו? הממשלה חרא אבל מה לעשות? מהפיכת יוני עכשיו?

פורסם

אז מעניין למה אין לו 120 מנדטים :kopfpatsch: ::)

ככל הנראה בגלל אוהבי ערבים כמוך...

פורסם

ככל הנראה בגלל אוהבי ערבים כמוך...

אני לא אוהב אותם אני גם לא אוהב אותך :smile1:

הוא סתם פשיסט יש לסלקו מהכנסת וכל מי שחותר תחת מדינת ישראל וריבונותיה

פורסם

שאני אבין, לזרוק יהודים מגוש קטיף זה בסדר, אבל לדבר על חילופי שטחים ואוכלוסין עם פלסטינאיים זהו פשע נורא ?

פורסם

תגיד מה :alcoholic: עכשיו? אתה נראה לי קצת :errrr: מה הקשר בין מה שאמרתי למה שאתה אומר :s05:

עצה שלי פשוט לך לישון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים