פורסם 2006 במאי 419 שנים שלום,קניתי מחשב חדש עם מעבד 930 עם קירור סטוק והוא נמצא אצלי על 54 + במנוחהו 61 + בגלישה באינטרנט מה שנראה לי מוגזם מאוד...על פי כל הביקורות שראיתי שהוא אמור להיות 36 בערך....הרכיבו לי את המעבד בחנות עם משחה תרמית mx-1 שמעתי שביג טייפון יהיה תותח אבל כמה אתם חושבים שזה יוריד לי...כי אם הם מריכיבים לי אותו אז אי אפשר להחזירהם הציעו לי גם את ה arctic cooling freezer 7 שהוא גם שואב את האויר החוצה אבל הלכתי לחנות אחרת ואמרו לי שאז זה לא יקרר את המוספטים או משהו כזה שמייצבים את המתח שם שהם מגיעים ל 100 מעלות לפי מה שאמרו לי...אז מה אתם מציעים לי....בתודה עידו
פורסם 2006 במאי 419 שנים BT לא מקרר תמוספטים ולא שום קירור אחר שמיועד למעבד...לך על הBT הבחירה כי טובה...
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר ראיתי עכשיו שיש mini typhoon שתומך גם ב pentium d כלומר מיוחד לכפולי ליבה לעומת הbig tyhoon שתומך רק ב 775 אמנם זה לא מי יודע מה משנה...וגם הגוף קירור שלו גם הצינורות וגם הצלעות קירור מנחושת לעומת ה BT שהצלעות קירור שלו מנחושת..
פורסם 2006 במאי 719 שנים מה זה קשור לזה שהוא תומך בפנטיום D זה אותה תושבת ככה שזה לא כזה משנה.... והBT יותר טוב זה שהמיני עשוי כולו מנחושת זה כדי לחפות על הגודל הקטן שלו.... והנה ביקורת תעיין ותשכיל.. http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/MiniTyphoon
פורסם 2006 במאי 719 שנים היה נחמד אם הם היו עושים תביג טיפון גם מנחושת כולו...ממה שראיתי שמה בלי לקרוא המיני נראה לי סתם .
פורסם 2006 במאי 719 שנים לידיעתך- יותר קל להוציא את החום מהיט סינק שעשוי מאלומיניום. נחושת מוליכה חום טוב, אבל גם "תופסת" אותו, ויותר קשה להוציא משם את החום עם מאוורראני לא יודע למה אחרי דבר גאוני כמו הביג טייפון, הוציאו את הזוועה שנקראת מיני טייפון.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר בשורה טובה חברה....החלפתי ל big typhoon ול arctic silver 5 והטמפרטורה עכשיו היא 32 במנוחה ו 45 עם prime 95 * 2 אחד לכל ליבה :-)תוצאות מעולות לכל הדעות...הטמפרטורה של הלוח אם היא בערך גם אותו דבר 32 והטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 32בקיצור הנה סיכוםמעבדלפני - 54 במנוחה 61 בגלישה באינטרנטאחרי 32 במנוחה אני משער בבגלישה 35 כי עדיין לא בדקתי אותו בבית (אני לא גולש מהמחשב שלי כרגע...)לוח אםלפני 42 ~אחרי 30-32דיסק קשיחלפני 38אחרי 32בקיצור קירור סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הדרךךךךךךךךךךךךךךךךךמה דעתכם על הטמפ' ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.