עבור לתוכן

ילדה בת 8 נרצחה בבית-שמש

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3246834,00.html

בית-שמש, עיר שכבר שנים נמצאת במצב של הדרדרות מכל הבחינות. מזמן איבדה את האופי החילוני שלה בגלל המוני החרדים שגרים שם. העירייה לא שמה קצוץ על התושבים ולא משקיעה. השוק, כידוע, מלא בשוהים לא חוקיים ופושעים ולא פעם אנשים נשדדו, הוכו או נאנסו שם. חרפה מה שהולך בעיר הזאת.

עוד דבר, איך זה שילדה כל כך קטנה יוצאת להסתובב בשעות כאלו ואמא שלה נזכרת בה רק בחצות וגם זה כי הבית שלה מוקף בניידות מד"א ומשטרה. להעמיד את ההורים לדין במלוא החומרה על הזנחה. אם היה אכפת להם איפה הילדה שלהם מסתובבת, היא עוד היתה היום בין החיים.

פורסם

להעמיד את ההורים לדין במלוא החומרה על הזנחה. אם היה אכפת להם איפה הילדה שלהם מסתובבת, היא עוד היתה היום בין החיים.

בדיוק.

מה הולך פה לעאזאזל?

פורסם
  • מחבר

כעקרון, אני מאמינה שאנחנו צריכים להיות בטוחים בערים שלנו בלי קשר לשעות היממה, אבל ללא ספק, בשעות כאלו ילדים צריכים להיות בבית ולהתכונן ללכת לישון.

פורסם

אוקיי יש רשלנות אין ספק,אבל מי לכל הרוחות ירצח ילדה תמימה בת 8?

עונש מוות לרוצחים.

פורסם
  • מחבר

כרגע בוחנים כיווני חקירה, פלילי ולאומני. לא חסר פסיכופטים ובית שמש שורצת בשוהים לא חוקיים והפשע שם מצא קרקע פוריה.

פורסם

ואתם חושבים שזהו נכון?

בערך 24 שעות לפני נמצאה גופת גבר ברחוב עמק הזיתים (חצי קילומטר בקו אווירי מהשוק) בדירה השרופה שלו

על הגופה היו סימני אלימות. כנראה הוא נרצח.

זהו? אז זהו שלא

היום בצהריים נשדד בנק הפועלים, שגם הוא נמצא במרכז, סביבות קילומטר מהשוק. השודד נתפס הכסף לא

פורסם

איזה יופי של עיר.

ודווקא פעם אחרונה שהייתי בעיר הזאת לא שמתי לב למשהו מיוחד (זה היה לפני 6 שנים...)

פורסם

לפני יותר מדי זמן

פורסם

ליאור, אני לא מקנא בך.

מזל שאני גר במושב ליד.

פורסם
  • מחבר

לפתע הנאצים בפתח-תיקוה נראים כמו ילדים עם פיגור שכלי.

רגע... הם באמת כאלו...

שמעתי מה הולך בבית שמש. להורים שלי יש חברים שם והבן הגדול שלהם סיפר לי מה הולך שם - כנופיות, מכות, אונס, רצח... ממש South Central Los-Angeles רק עם מליון חרדים. החברים האלו שלחו את הבת הצעירה שלהם לכפר נוער כי הם מפחדים שהיא תישאר בבית שמש.

פורסם

איזה פחד שם יאללה , אבל לעזאזל , ילדה בת 8?!?! בני זונות , מי עושה דבר כזה ? מה נסגר עם הרשויות שם?

בן אדם נרצח בדירה שרופה? שוד בנק? WTF , זה כאילו לא קשור לישראל ביחס לאיזור שלי ( השפלה )...

פורסם
  • מחבר

עכשיו נמסר משירותי הרווחה שהמשפחה נמצאת תחת טיפול אינטנסיבי שלהם כבר 10 שנים...

10 שנים לא היה להם שכל? איך מקרה סעד יכול לטפל בילד? יש יוצאים מן הכלל, אבל כאן יש מקרה ברור שבו ההורים לא מסוגלים לדאוג לילד שלהם.

אף אמא שפויה לא נזכרת איפה הבת שלה בחצות הליל.

פורסם

ישר לכלא ל 20 שנות מאסר עולם

פורסם

יש לי מידע אבל אני לא יודע אם הוא תחת איפול של המשטרה או לא

כיוון החקירה האינטנסיבי הנוכחי הוא נער משכונה קרובה שכנראה רצח אותה. לא ידועה הסיבה נכון לעכשיו

פורסם

כואב הלב פשוט.

העולם הזה צריך RE BUILD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים