פורסם 2001 בדצמבר 1623 שנים יש לי כרטיסי רשת השתמשתי באשף הוא אומר שאני מחובר למחשב השני אבל אני לא יכול להחליף קבצים ולהשתמש באינטרנט שלולמה???
פורסם 2001 בדצמבר 2023 שנים צריך להגדיר שיתוף קבצים.. ואיזה קבציםותיקיות אתה מאפשר שיושתפו ברשת...לגבי האינטרנט..תאפשר בחייגן שאיתו אתה מתחבר לרשת.. "שתף ברשת" לחייגן של הרשת שלך...את המחשב שאתה ורצה לשתף תריץ תחת הגדרות אינטרנט Setup תגדיר את הרשת מחדש ותגדיר שיתחבר לאינטרנט דרך המחשב שהוא מכובר אליו.בהצלחה איש!
פורסם 2001 בדצמבר 2523 שנים נסה להוריד את הפיירוול של האקספי שמופעל אוטומטית. יכול להיות שהוא חוסם לך את התעבורה.
פורסם 2001 בדצמבר 2623 שנים יש לי כרטיסי רשת השתמשתי באשף הוא אומר שאני מחובר למחשב השני אבל אני לא יכול להחליף קבצים ולהשתמש באינטרנט שלולמה???2 דברים!!!אתה צריך לאפשר שיתוף מדפסד וקבצים בהגדרות כרטיס הרשת!!ואז להכנס להגדרות של כונן C (או כל כונן אחר) להכנס למאפיינים ולהגדיר שיתוף חדש (לא $C)ואז זה אומור לעבוד!
פורסם 2002 בינואר 623 שנים הגדרת את כל הIPים הNETMASP והGATEWAY?ווידית ששם הWORKGROUP זהה בשני המחשבים?והכי חשוב:החומרה (כ.רשת והכבלים)תקינה?
פורסם 2002 בינואר 723 שנים הגדרת את כל הIPים הNETMASP והGATEWAY?ווידית ששם הWORKGROUP זהה בשני המחשבים?והכי חשוב:החומרה (כ.רשת והכבלים)תקינה?תעזבו כבר את זה! לא צריך להגדיר IP!!! חלונות יודע להקצות לבד ולא צריך לסבך אנשים עם זה!!!!
פורסם 2002 בינואר 723 שנים דרך הWIZARD....אגב לדעתי זו סתם גישה דפוקה כל הWIZARDIM האלה כי בסוף אולי הכל פועל אבל אם תקרה איזו תקלה או משהו אז המשתמש לא ידע מה צריך להגדיר מחדש(וככה התמיכה של M$ תעשה עליו כסף) ויגידו לו להריץ אוד פעם את ה GOD DEMN FUCK WIZARD ובסוף זה המשתמש שנשאר בלי שום ידע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.