פורסם 2006 במאי 419 שנים יש לי מעבד 3200 של איי אמ די, ניסיתי לפני כמה ימים לעשות אובר למעבד ל2300.. לא הלך המחשב ניכבה באמצע ועשה לי בעיות..החלטתי שאני יעשה אז אובר אפילו יותר קטן.. שמתי את המעבד על 2200 הרץ , מספיק לי אני לא רוצה יותר..והוא לא עשה בעיות עשיתי בדיקה ב S&M של ה longוהוא הראה לי שבסי פי יו טסט הבדיקה בסדר והיא הסיימה , אך בממורי טסט היה לי כזה ריבוע אדום והוא כתוב declected error משהו כזה. אבל המחשב המשיך לעבוד.. זה בסדר?? או להחזיר כבר את האובר לסטוק??2009??? או שזה לא משנה??????????עוד שאלה.. יש לי קירור ביג טייפון , הוא עובד כרגע על 888 rpm +- לפי האברסט... אפשר לשנות אותו ליותר? אם כן איך? ובכלל כדאי לשנות אותו ליותר???יש צורך???
פורסם 2006 במאי 419 שנים 200MHZ אתה לא תרגיש בהבדל, עדיף לחזור לOC המקורי. ויש אפשרות לשנות את הסל"ד של הביג טייפון ע"י תוכנות כמו speed fan
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר אללה.. קטלני אתה גיא.. כמה כדאי אז לשנות את המהירות של הקירור??? לכמה ?? גיא אני צריך גם לדבר איתך על משהו.. בקשר לפאר קראי.. אז כנס לאי סי אם אפשר עוד תגובות
פורסם 2006 במאי 419 שנים תוריד את המחלק של הזיכרונות ל333 ככה תוכל להגיע יותר רחוק וגם תוריד את הHTT ל4X במקום 5 הנוכחיתעלה מתח למעבד ל1.45 תנסה להגיע ל2400 אם הולך טוב הבדיקה תחזור ניתן לך הנחיות להמשךמבחירה לוח וקירור לא ניראה לי שמשהו יגביל אותך בתדרים האלו
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר אהה סבבה אחיואיפה אני מוצא את המחלק ואת הhtt סליחה על הבורות... חחזה באותו דף של הביוס של ה fsbאיך זה נקרא שם??ועוד שאלה אמרו שצריך לנעול את הלוח פי סי אי אי או משהו , אני לא חושב שיש לי אפשרות לנעול משהו , רק יש לי אפשרות בין דיפיקולט ללא דיפיקולט ואז אפשר לשנות..משהו יודע איפה נועלים כל דבר וזה?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אתה מוזמן לעיין במדריך הזה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175503.0 ) אם יש לך עוד שאלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.