פורסם 2006 במאי 419 שנים אני מחפש תוכנה שאני יוכל להטמיע את התרגום לקובץ AVI וכל שאר סוגי קבצי סרטים מבלי שלאחר ההטמעה אני יצטרך לצרוב את הסרט יותר פשוט אני רוצה להטמיע לכל הסרטים שלי שעל המחשב תרגום לצמיתות
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר מחפש תוכנה שאני יוכל לצרוב סרטי avi לדיסק dvd ושתיהיה לי אפשרות בדיוידי לבחור כתוביות דרך השלט מבלי שאני יצטרך לקודד את הסרטים פשוט לצרוב אותם כמו שהם
פורסם 2006 במאי 619 שנים אתה רוצה להטמיע את התרגום לסרט בלי לצרוב או לקודד שתוכל לראות במחשב או מחוץ למחשב?אם במחשב את תוריד את חבילת הקודקים הכי עדכנית של K-Liteתשנה את שם התרגום שיהיה לאותו שם של הסרט רק שהסיומות יהיו שונותXXX.aviXXX.srt (סיומת התרגום)ותפעיל את הסרט והוא יפעל עם התרגום אוטומטית.
פורסם 2006 במאי 619 שנים יש לי האתר מצויין בישבילך!!! יש שם חיפוש ואתה כותב מה שאתה צריך!!!!! ומריד! WWW.LALA.CO.IL [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 619 שנים אני מאמין שהוא התכוון שהתרגום יהיה קבוע בסרט ללא הקובץ של התרגום...קבל תוכנה טובה...VirtualDuBועם הפילטר של SUBTITLER....תהנה
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר תודה בכל מקרה אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצרוב סרט avi ותרגום , שהתרגום לא יהיה מוטמע , וכאשר אני יראה את הסרט בדיודי אני יוכל להפעיל את התרגום ולראות סרט עם תרגום ללא להטמיע
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אם אתה רוצה שהתרגום לא יהיה מוטמע, אז פשוט תצרוב על ה-CD את הקובץ AVI ואת התרגום SUB/SRT כ-DATA (צריבה רגילה), כאשר לשני הקבצים צריך להיות שם זהה עם סיומת שונה.הנגן DIVX יזהה את התרגום ויציג אותו באופן אוטומאטי. אבל, אם לא תרצה לראות את התרגום, אז פשוט תלחץ בשלט על SUBTITLE כדי לבטל את התרגום (לחיצה נוספת תציג את התרגום).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.