עבור לתוכן

intel או amd. איזה מעבד? איזה לוח אם?

Featured Replies

פורסם

שלום לחכמים :hi: :hi:

אני לפני קנית מחשב חדש, שימושי OFFICE ו VIDEO EDITING וכמובן משחקים ללא דרישות מיוחדות (לא המילה האחרונה במשחקים)

1) INTEL או AMD, מי ולמה?

2) איזה לוח אם מתאים להמלצה מ-1

תודה מראש, יהודה

פורסם

עדיף להעביר את זה למפרטים מומלצים....

בכל מקרה מה התקציב?

פורסם

לפני ש TheHunter יתחיל לרדת עליך בגדול ולנעול את הנושא הזה אני אגיד לך את מה שצריך להיאמר.

1. הנושא הזה, amd or intel, נטחן כבר כ"כ הרבה פעמים מכל הכיוונים ואני בטוח שהוא יוצא כבר לכולם מכל החורים.

2. כנ"ל לגבי השאלה השנייה, אבל כדאי שתלך עם זה לפורום מפרטים. (אם השאלה היא רק לגבי לוח אם אז אתה בפורום הנכון)

בקיצור search.gif 8)

נ.ב: אני תמיד ממליץ על AMD Athlon XP 1800+ עם הלוח 7VRXP של ג'יגה בייט, נותן יותר ממה שאתה צריך.

נ.ב (אחרון): הדבר הכי חשוב, תקציב? ::)

פורסם

נ.ב - אני תמיד ממליץ על האפוקס 8K5A2, למידה שתרצה להמהיר בעתיד.

פורסם
  • מחבר

עדיף להעביר את זה למפרטים מומלצים....

בכל מקרה מה התקציב?

התקציב לא מינימלי. קונה מחשב אחת להרבה שנים ולכן לא הולך לחסוך גרושים.

יהודה

פורסם

לפני ש TheHunter יתחיל לרדת עליך בגדול ולנעול את הנושא הזה אני אגיד לך את מה שצריך להיאמר.

1. הנושא הזה, amd or intel, נטחן כבר כ"כ הרבה פעמים מכל הכיוונים ואני בטוח שהוא יוצא כבר לכולם מכל החורים.

2. כנ"ל לגבי השאלה השנייה, אבל כדאי שתלך עם זה לפורום מפרטים. (אם השאלה היא רק לגבי לוח אם אז אתה בפורום הנכון)

בקיצור search.gif 8)

נ.ב: אני תמיד ממליץ על AMD Athlon XP 1800+ עם הלוח 7VRXP של ג'יגה בייט, נותן יותר ממה שאתה צריך.

נ.ב (אחרון): הדבר הכי חשוב, תקציב? ::)

גם אני ממליץ על הלוח אם הזה . לגבי מעבד או שאתה קונה 1600XP או 1800XP רק אל תקנה 1700 כי זה כבר לא משתלם לך מבחינת מחיר

פורסם

אני אוכל להמליץ עליו החל ממחר :lol: :lol:

כמו כן, עריכת וידאו-מקצוען, חובבן, איש מקצוע?

פורסם
  • מחבר

אני אוכל להמליץ עליו החל ממחר :lol: :lol:

כמו כן, עריכת וידאו-מקצוען, חובבן, איש מקצוע?

ערעיכת וידאו, חובב בעריכה חצי מקצוען בצילום

תודה על כל מידע, יהודה ;)

פורסם

תקנה "תפוח"

פורסם

תקנה "תפוח"

:bash: :bash:

על כל מק יש פיסי יותר טוב באותו המחיר.

פורסם

אני לא מכיר תצורות של AMD ויכול להמליץ לך רק על אינטל עם ערכת השבבים 845E .

אם תשמע לעצתי אל תשקיע יותר מדי במעבד ואת הכסף העודף תשקיע ביותר זיכרון ובכרטיס מסך טוב יותר.

פורסם

אם תשמע לעצתי אל תשקיע יותר מדי במעבד ואת הכסף העודף תשקיע ביותר זיכרון ובכרטיס מסך טוב יותר.

זה נכון ב-100%, ולכן כדאי מאוד לקנות AMD - זה אומר לחסוך 1000 ש"ח על לוח ומעבד, וכך אפשר לקנות עוד זיכרון ולשדרג את כרטיס המסך (ואולי לקנות כרטיס קול במקום ה-On Board).

פורסם

אני חושב שכדאי לו אינטל, בגלל כוח העיבוד שהוא צריך לעריכת וידאו ולצילום.

בכל מקרה, נסה להשיג ALL IN WONDER של ATI ככרטיס מסך, אפילו 8500.

זכרונות 512MB.

הארדיסק WD 80GB 8MB CACHE

מארז TSUNAMI P3\4 AMD+350W TSUNAMI

teac 1.44

עדיף שיהיה לך גם DVD: BENQ X16X48

האם אתה רוצה צורב CD?

האם אתה רוצה צורב DVD?(עולה המון, אבל טוב לאכסון קטעי וידאו גדולים)

פורסם

אני חושב שכדאי לו AMD !!! לאחרונה התיעצתי עם צלם מקצועי מאוד והוא המליץ בחום לעריכת ווידאו כרטיסי מסך MATROX ורק אותם.

בכל מקרא אם אתה הולך לעבוד עם עריכת ווידאו וצילום אתה חייב להתיעץ עם אדם שעובד דווקא בתחום הזה, והנסיון שלו ילמד אותך הלכה למעשה מה אתה צריך. ואיך לכסוך כסך דווקא בתחום הזה.

פורסם

מה יהיה? שומעים את המילה "עריכת וידאו" ישר אומרים אינטל ומחילים לקשקש כיד הדימיון הטובה?...

AMD יספיקו לגמרי לעריכת וידאו, ובכסף שחסכת תוסיף זכרון. ההפרש לא כזה גדול, אבל שווה. רק מטרוקס? זה לקנות בין הכי יקרים, ששווים פחות מזה.... pinnacle, לא יותר טובים? יותר טובים. AveR לא יותר משתלם? יותר משתלם. AIW של ATI בהשוואה אליהם זה בדיחה. Digital VooDoo באותו מחיר לא אוכלים את המטרוקס? אוכלים, אז אני מבקש, בלי להעליב, זה תחום שקשור לניסיון, ילד בן 11 לא יכול להמליץ אם הוא לא ראה דבר כזה בחיים שלו.

בארץ לקנות צורב DVD, יסלח לי כבודו על הביטוי, אבל זה טמטום. צורב של 260 דולר עולה כאן 2600 שקל. ממתי דולר זה 10 שקלים?... מדיה ריקה של צד אחד, שכבה בודדת, 69 שקל!! במקום דולר ועשרה סנט בארה"ב.... (דברתי על DVD-R/RW, כי DVD+RW יותר יקר, ושווה פחות, התאימות שלו בריצפה, והוא כבר מתחיל להעלם מהעולם.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים